Eksoz muayne hakkında soru
Reklamlar
-
16 Ağustos 2011, 11:14
selam arkadaşlar motorumu muayneye götürücem ama birisi bana dediği muayne istasyonuna gitmeden önce başka bir istasyondan egsoz muaynesi yaptırıp oradan aldığım emisyon puluyla muayneye gitmem gerekiyormuş yoksa geri döndürüyorlarmış diye birşey duydum doğrumudur bu şimdi ben istanbulda çatalcaya gitsem orada bu pulum yok diye beni gerimi göndericekler yani ?
Reklamlar
-
16 Ağustos 2011, 11:27
O dediğin arabalarda olan durum,
Motosiklette egzost muayenesi durumu yok,direk muayenene gidiyosun, motosikletin egsozuna orada bakıyorlar ses olarak desibel sınırını aşıyormu diye.
-
16 Ağustos 2011, 11:40
tombo adlı üyeden alıntı
O dediğin arabalarda olan durum,
Motosiklette egzost muayenesi durumu yok,direk muayenene gidiyosun, motosikletin egsozuna orada bakıyorlar ses olarak desibel sınırını aşıyormu diye.
Yok ona da pek bakmıyorlar, ben ikidir akrapoviçler ile geçiyorum muayeneden. Susturucuları takılı da olsa baya bir ses çıkartıyor.
-
16 Ağustos 2011, 11:40
motosiklette egzoz pulu istenmemektedir...! sadece motosikletin ruhsatın kimliğin ve muayne ücretini cebine koyup gitmen yeterlidir.. tabi öncesinde randevu almalısın
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
16 Ağustos 2011, 12:03
-
16 Ağustos 2011, 12:16
GEcenlerde titan cg 125 muayaneye goturdum eksoz muayanesı ıstemedıler bılgınıze
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
16 Ağustos 2011, 12:21
Geçen hafta muaneye soktum eksoz ile ilgili hiç bir sorun çıkartmıyorlar komple giannelli eksoz var bende.
HONDACBR125RAPRİLİARS125YAMAHAR6
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)