Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Tavsiye lütfen

REKLAM ALANI
    anaconda84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    arkadaşlar bendeyuki 100-7 paşa modeli var cub.motorumdan çok memnunum ama boyun 1.75 kilom 55 sank uzun kalıyorum motorun üzerinde rahat bir oturuş pozisyonum olmuyor. kambur bir halde biraz rahat ediyorum ama oda güvenli değil benim için bana ne gibi motorlar tavsiye edersiniz cub olmaması tercihimdir. ünkü rüzgarda denge sorunuda oluyor motor yalpalıyor biraz sanki. bütçe olarak 2000-3000 arası olabilir bu motorumu satıp üstünü tamamlayacağım tarzı önemli değil cc önemli değil chooper olabilir rr ve ikinci el düşünmüyorum. sıfır olsun ilk binen ben olayım içim rahat olsun.belim yeteri kadar ağrıdı artık kollarımda uzun biraz. ilginiz için teşekkür ederim.
    TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    bence en mantıklı ybr cbf gibi motor sınıfına geçmen bütceye göre ve atladığın sınıfa göre hiç bi sıkıntı çekmezsin
    Mustafa Kemal Atatürk

djan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250r
    0 almak istemeni takdir ettim çünkü 2.el alıp daha iyi bir modele bakmak istemiyorsun ayrıca takip ettiğim kadarıyla gayet iyi bakıyorsun motosikletine. Sorun şu ki senden 20 küsür cm uzun 30 küsür kiloda ağır olmama rağmen bende cub motora biniyorum Sana tavsiyem çok kafana takma ama alacağın motora 1 hafta git bak üzerine bin düşün kısacası hemen alma. 125lik istersen regal raptor 125'e bakabilirsin. Başka motosiklet gelmiyor aklıma o fiyatlara
    Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.

Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    bu arara arkadaşlar fiyatı yanlış yazmışım 2000 - 4000 olacak kusura bakmayın. bu arada djan kardeşim ben uzun inceyim ondan biraz sıkıntı çekiyorum bel ağrılarım arttı artık

Motosikleti
    honda cbf 150
    öncelikle biraz kilo al, cok zayıfsın çiroz gibi kalma senin yerinde olsam çinli cross bakardım.

Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    kilo almam yasak kardeş yasak olmasam zaten heralde 70 80 den aşağı inmezdim :D

Motosikleti
    x max 250 2013 mat giri
    sevgili anakonda boyuna ve kilona göre bnm tavsiyem sana cbf yada ybr modelleridir bunlar sıfır olarak bütceni zorlayabilir (küba,yada kanuni communter modeli seçmelisin en güzeli coper esasen ayakalrını uzatancan arkaya doyru salacan kendını ver gazı gitsin ama mutlaka paraya kıymalısınkı tadı cıksın

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    sahibinden de çok güzel motosikletler var 3000 civarı ybr den şaşma bence piyasanın en sağlam 125 cc gerisi yalan
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    2o11 Yamaha YBR 125 ESD, Zongshen 110 Cup
    uzun süre sorunsuz veya sorun cıktığı takdirde servis ağıyla yedek parca sıkıntısıyla seni zora sokmayacak bir motor tercih etmelisin.. o bütcede arkadaşlarımın da dediği gibi yamaha ybr125 veya honda cbf150 modellerine bakabilirsin, ihtiyaçlarını karsılayacaktır eminim..
    :cat: [B][COLOR="#696969"]Başının Değeri Ne İse, Kaskının ki de o'dur..[/COLOR] [/B] :cat:
    [B][U][COLOR="#FF0000"]Hiç Bişey Olmaz Diyen Sürücüden Uzak Dur![/COLOR][/U][/B] :rendeer:
    [COLOR="#0000CD"]~Mustafa Sever 0.537.861.68.93 #[/COLOR]

Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    vermiş olduğunuz bilrgilerden dolayır hepinize teşekkür ederim ilginiz için çok sağolun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)