Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motor seçimi

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar ben kendime bir motor almak istiyorum (dağ motoru) ilk motorum olacağı için pahalı olmayan bişey arıyorum siz ne önerirsiniz 2.el alırsam dahamı iyi olur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBR 125R 2011
    valla maddı durumunu bılmem ama bende ılk motorumu 1 hafta once aldım ama sıfır aldım...motordan anlamıyorsan eger 2ıncı elde vurugu olur bılmem neyı kotu olur carpması kalkması bı alay sorunu olabılır dıye dusundum ve sıfır aldım....

2. el bi dağ motoru almak istiyorum onla öreneceğim 1-1.5 yıl sürer daha iyi ve 0 alırım sadece öğrenmek için bir motor istiyorum ama cros dağ motoru istiyorum.

Hala bir bilgi vermediniz yardımcı olurmusunuz.

eko29 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    99' Hornet 600 04' KLE 500
    Ramzey QM gy 200 öneririm yamaha dt125,kanuni cross 250 içinde iyi diyorlar

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    selamlar,

hiç detay vermediğiniz için kimseden ses çıkmamış sanırım. en basitinden bütçenizden bahsetmemişsiniz.
    1500-2000tl civarında bütçeniz varsa Ramzey QM 200 GY ve benzeri modellerde çinliler. (vidasına kadar hepsi birbiriyle aynıdır. parça sorunu yaşamazsınız)
    3000tl'ye kadar bütçeniz varsa Hyosung rx 125
    4000 ve üstüne çıkacaksanız tartışmaya açık bir konu çünkü çok seçeneğiniz var.

tabi bu rakamlara mutlaka kask ve kros tipi koruma giysilerini de ekleyin. eğer paranız korumaları almaya yetmiyorsa daha ucuz bir motor alıp korumaları fulleyin ya da bekleyin para birikince alın. bu kısım gerçekten çok önemli. sadece kaskla bitmiyor. kol bacak neyse ama köprücük kemiğiniz, kuyruk sokumunuz, omurganız hasar alırsa hayatı zindan eder size o motor.
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

teşekkürler bütcem 3000 tlye kadar ama ilk motorum olacağından öyle güçlü bişey istemiyorum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)