Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

B + A2 EHLİYET ÇIKARTMA

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ZC 150
    arkadaşlar b ehliyetim vardı şimdi a2 yi çıkarıcam ama b olduğundan işlemler daha ucuz oluyomuş galiba bi bilgisi olan varmı nereye nekadar vericez ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    HaydarBıçak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr125r
    kursa normal a2 kadar veriliyor sınav harcı aynı ehliyeti alırken 150 verip alıyorsun ehliyeti
    az olan kısım 150 lira verilen kısım
    İkincilik kaybedenler içindir...

Motosikleti
    ZC 150
    vergi dairesine 150 veriyoruz emliyete 62 şöförler odasına vermiyomuyuz bu şekildemi

Motosikleti
    Honda CBR 125R 2011
    bende yenı kayıt oldum kursa 200 verdım ,45+45 sınavlar 90tl , emnıyetede 130mu ne dedıler kurstakıler

harun1077 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SUPER8// Yamaha XJ6N'e Kasııyor.
    abiler 17 yaşıma girmeye 5 ay var A2 iyi 17 doldurunca mı alıyoruz girince mi?(01/01/95)doğumluyum.

Motosikleti
    ZC 150
    aynen yaşın dolucak birgünle bile kaçırsan olmuyo

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    yok kardeşim daha ucuz olmuyor eğer b yi alırken ben b+a2 alacağım deseydin 200 lira civarı karın olurdu ama anladığım kadarıyla sonradan çıkardığın için 550 civarında masraf oluyor.

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    bende c den a2 yeni aldım 650 gayme gidiyor ist olsan biraz daha ucuz olabilirdi sanırım...
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

HaydarBıçak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr125r
    200 kurs 45 lira sınav harcı 150 lira ehliyeti alırken yuvarlak hesap 400 lira
    İkincilik kaybedenler içindir...

Motosikleti
    x max 250 2013 mat giri
    sevgili arkadasım 2004 yılında aldım ehliyetimi ilk önce (B) sınıfının sınavlarını verdım direksiyon dahil sonra (A2 ) ye yazıldım onunda sınavını verdım yazılı ve uygulamalı iki sertifikayı tek dosya haline getirdi sürücü kursum ikisine birden ayrı ayrı harç vermedim iki kerede kart parası vermedım suanda 65 tl sanırım tek kart parası sende öyle yapabilirsin yanılmıyorsam 3 ay gibi sürede eline geçiyor malum sınav aralarında kı süre fazla kursa git b sıfının fiyatını sor yazıl ve deki a2 de alacam de onun için size para vermem sadece bana düşen masrafalrı karsılarım de bu sekılde maliyetini azaltabilirsin

kim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    A2 sınıfı Motosiklet sürücü belgesinin toplam maliyeti;

250 tl kurs ücreti (taksitli)
    45 tl sınav hizmetleri ücreti (M.E.B.lığı Ziraat Bankası ,Vakıflar Bankası Veya Halkbankası hesabına)
    40 tl sağlik raporu (ilgili polikliniğe ödenecek)
    150 tl trafik masrafı (sürücü belgesi alırken trafik tescil şb.ne ödenecek.)

- Yukarıdaki bilgiler daha önceden ehliyeti olanlar için geçerlidir.Daha önceden ehliyeti olmayanlar içinse Kurs fiyatına 90 tl daha eklenecektir.Ayrıca gireceği dersler Trafik ,Motor ve İlkyardım olacaktır.
    7 Tepe Motosiklet Kulübü

Motosikleti
    ZC 150
    yok bende zaten b var sade a2 alıcam şehirler arası baya değişiyo demekki burda kurs 300 alıyo birde kartı çıkartmaya emliyete gidiyosun orda kart ücreti veriyosun şöförler odası 20 vergi daireside 250 alıyodu b alırken ama a2de üçret dahamı düşük onu öğrenmek iştedim zaten yazıldım 20 ağustosta giricem sınava zaten 20 soruymuş kolay olur

turbocharge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke 200 (2014)
    20 ağustosta sınava giriyorum demişsin ztn şimdiye kadar gerekli evrakların paralarını ödemişsindir.tek kalan ehliyetini alırken emniyette vereceğin para(150 TL)

Motosikleti
    ZC 150
    sehirler arası demekki ehliyet çıkartma faklı buda sadece emliyete veriyorsun kart parası

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)