Hayırlı olsun. Seçiminiz emsalsiz olmuş teknik açıdan yaklaştığınızda. Fakat 2. el seçiminde umarım arkasını toplamak zorunda kalmayacağınız,bakımlı ve yıpratılmamış bir motosiklet bulmuşsunuzdur.
Hayırlı olsun. Seçiminiz emsalsiz olmuş teknik açıdan yaklaştığınızda. Fakat 2. el seçiminde umarım arkasını toplamak zorunda kalmayacağınız,bakımlı ve yıpratılmamış bir motosiklet bulmuşsunuzdur.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Hayırlı olsun. Güzel motosiklet.
Keyifle kullanmanı dilerim.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
hayırlı olsun kazasız belasız kullanımlar
Kaya abiye ara sıra ugramanı tavsiye ederim,sana tavsiyeleri olacaktır
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
arkadaşım çok şanslısın...tam hayal ettiğim motor...böyle yakışıklı bir cruiser olamaz..allah kaza bela vermesin...
Hepinize teşekkür ederim.bugun motorumu aldım.gerçekten harika bir motor sesi ile olsun görüntüsü ile olsun harika bir motor.heralde 100 km den fazla yol yaptım bgun alışmak için.ilk vitesli deneyimimde olsa çok keyif aldım.ama bir tedirginlik var tabi oda zamanla ve eğitim aldıktan sonra gidecektir.şimdilik hareketlerim düşenerek ve temkinli oluyor.tabi birde ister istemez biraz kasılıyorsunuz yoğun trafikte.ama şimdilik bir sorunum yok kedi giibi gidiyor..şimdi hırsızlara karşı savaş vakti emniyet ve koruma zamanı
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:14 ----------
BU sigortacılar çıldırmış olmalı 2000 lira diyor kaskoya..bu kadar da olmaz ya.!!!insanda biraz insaf olur
:flower:Kıyamet:flower:Gelsede:flower:Kopsak :flower:[B][I][/I][/B][COLOR="Blue"][/COLOR]
onur aslan usta yok demiş ama sen beni ara sisibar işini yaptıracagız
konuştum kaya abi haber verecek bana
:flower:Kıyamet:flower:Gelsede:flower:Kopsak :flower:[B][I][/I][/B][COLOR="Blue"][/COLOR]
motor arabaya nazaran çalınması daha kolay olduğu için kaskosu pahalıdır... onun yerine motora bi çanta al.. içine motor kilidini koy yanında taşı... mümkün olduğunca düzgün ve göz önünde işler yerlere parket.. eve geldiğinde ise sokakta bırakmamaya çalış derim.. zaten motorlar için kapalı alan lazım bi şekilde, önümüz kış...
hayırlı olsun, nasipse bende bir gv almayı planlıyorum.. 2 ay sonra falan.. 0 alacağım.. umarım kazasız belasız mutlu birlikteliğini olur
What goes around, Comes back arround...
Bir GV650 kullanıcısı olarak motoruna kocaman bir nazarlık yapmanı tavsiye ederim.
Motor gereğinden fazla ilgi çekiyor diyebilirim.
kesinlikle katılıyorum..harika bi rmakina )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)