Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Güler misin,Ağlar mısın ?

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Aksam trafik ısıklarında yesili bekliyorum. Yanıma iki tane motor geldi. Biri 125lik scooter diğeri 100lük cup. İkisinin üstünde de 16-17li yaşlarda 3'er tane cocuk. Bi tanesi geldi dedi ki abi hadi kapısalım.
    Baktım cocuklara birsey demedim,sustum. Sonra yesili beklemeden bi motorun üstünde 3 kisiyle atladılar yola.. Sadece bakakaldım.. Üzüldüm,umarım birsey gelmez baslarına diye temenni ettim içimden...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    syn022 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok sattım Cbf'yi Maxi arıyorum.
    Bişey olmaz onlara arkadaşım rahat olabilirsin. Öylesine ne ekmek ne su.
    ~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~

Motosikleti
    cygnus rs
    Kapışsaydınız keşke,enazından çocukların ağzına laf vermemiş olurdunuz.'adam bizle kapışmaya korkutu gibisinden' belkide cesaret alıp başkalarıyla yarışmaya çalışacak ?

Motosikleti
    Uzun bir süre olmayacak...
    motordan indirip kulaklarını çekeceksin kerataların... böylelerini hafiften dövmek lazım, yoksa ilerde aileleri dizlerini dövecekler.

Motosikleti
    CBR 600F
    geçen E5 te kadıköy e giderken gördüm ben de yine aynı yaşlarda 3 tane çocuk bi scooter'da kask mont falan hak getire... fena yalpalıyolardı... yakşlaşık 100-200 metrede bir sağa sola yalpalıyodu motor, umarım isteyerek yapıyolardı... ben en son şeritten gidiyodum onlar en sağda onları görünce bi yavaşladım noluyo diye :D baktım gülüyolar bana yaptıkları marifetmiş gibi ben de uzadım gittim...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)