Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Beyler Ciddi Bir Şey Var Yardım?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250r "11
    Gece gece koparttı şu çiziminiz beni, tebrikler...)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    125CC
    bende ceza gelmez diyordum kırmızı ışıkta hareketlendikten sonra polis dur demişti durmadım değil duramadım o an bastım gittim. 2 hafta sonra tebliğ geldi 190 tl..

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    ciddi bir şey bu mu ?
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

_w_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Breton 125
    Bence konunun başlığı mesaj içeriğindn bişeyler barındırmalı.

Motosikleti
    KYMCO LİKE 125 cc '2011
    Polis ikaz ettiği halde, tabiri caizse kaçmış nasıl ciddi olmasın Allah Allah
    Senini için olmasa da benim için gayet ciddi

---------- Post added at 20:50 ---------- Previous post was at 20:45 ----------

Alıntı kujumax adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sana Sunu Diyim TOlga Bu Olay Sahil Yolunda Benim Önümde Oldu Polis SAnırım Alamadı Plakayı Gördügüm Kadarıyla Babansa Tabi O Çok Dikkat Edin Dün gece 200 Yakın Motor Toplanmıs 4 Günlük TOplam Motor Toplama 650Miş Beni Hep Durduruyorlar Hepte Geç Diyorlar aman sen Filan sürme Nerde Durdurcaklari Belli Degil Aydından Yunus Polisler Yollanmıs Onlar Sıkı Takipte
    Bizim yan komşunun Honda Kinetic de gitmiş Tarişin önünde, kaçacak yerde yok durdurmuş hiç itiraz etmeden sakin sakin inmiş kontak anahtarı yerine torpido anahtarını vermiş( ruhsat yokmuş )
    [COLOR="DarkRed"][U][I][B]" ... [COLOR="Navy"]motosiklet[/COLOR] üstünde ölürsenizde her [COLOR="Black"]motosikletçi[/COLOR]'nin istediği gibi görevinizi tamamlamış olursunuz."[/B][/I][/U][/COLOR]

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)