ya bu muhabbetten harbiden gına geldi artık , ya bana hep bozuk motorlar denk gelıyor yada milletin aldığı ybr ,cbf,titan,cbr lere yanlıslıkla turbo takmışlar :D ve bitek bana denk gelmıo o turbolulardan .. kime sorsam hep aynı şeyler , mubarekler 140 dan düşmüyo 10 beygir motorla, ben 3 farklı tıtan kullandım yıllarca düz yolda 120 i hiç geçemedim , ybr 110 da patlayacak gibi oluyor 120 ıkına ıkına , arkadaşda 2011 ybr ile son gaz gidiyor .bende gtr ile yanına gelıp hızımızı eşitledim 116 gösteriyor ,sonra durunca sordum en son kac gördü diye ,130 diyor
herkes süper 8 in 125 km hız yaptığını soluyor ,ben aldım düz yolda 100 yokus aşşa 110 belki :D yeter artık kabul edin işde ybr 120 den fazla yapmıyor ,ha 120 ha 130 ne farkeder yanı yalan soylemeyı gerektıren sebep nedir . yine başka bi arkadaş cbr 125 ıle 160 yaptığını söyledi . yemın ederım ben hyo ıle daha yapmadım o hızı 150 lerde zorlandığını hissedince bırakıyorum ,yapacağıda en fazla 175 civarı ama 190 yaptıgını ıdda edenler var gene
hele yakıt konusu dahada vahim durumda . bu mubarek benzıne ya hiç zam gelmıyor ,ya bana özel zam yapıolar . 4 yıl once 90 bın yaktıgını idda eden ybrciler hala 90 maximum 100 bın yaktıgını idda ediyorlar .bi arkadaş 125 lık cup motorunun 70 bin yaktıgını ıdda edıyor
benım 125 lik scooter normal kullanımda suan 14-15 kurus yakıyor . gt 250 r 20 kuruş yakıyor . şimdi sorun bendemi yoksa diğerlerindemi . bırakın artık bu palavraları insanların kararlarını yalan yanlış etkilemeyin . neyse onu söyleyin , motorunuz cok yakıyor yada 120 yapıor diye kimse sizi aşşağılamaz yada dövmez