snn kawa ya toz yutturur dikkatttttt
snn kawa ya toz yutturur dikkatttttt
bu kawasaki bir başka dostummm
evet itiraf ediyorum..
ben 95 kiloyum..
mezit ise olsun olsun taş çatlasa 65 bilemedin 70kg...
motor hissetmedi bile
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
sametcim soyisminin hakkını veriyon hani.... bende itiraf ediyorum.. çocukken o camı ben kırdım...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
çok doğru güzel bir başlık olmuş
millet olarak abartmayı severiz
benim apache de 134km hız gördü yatarak çok az meyilli yolda
yakıtı ise 11.1 krş
140 yaptım diyende var 160 yaptım diyende
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
cüzdanımı almazsam biraz daha hafifliyorum..
kolay değil..
ehliyetler,askeri kimlik,nüfus cüzdanı,kartlar vesaire..hepsinde ağır yazıyor...1 er kilo gelse..üfff hesaplayamadım şimdi.....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
vallahi çok güzel bir konu açmışın eline sağlık gel çorluya sana kaymaklı türk kahvesi alıcam söz off off daha birşey yazmayım
yalanla ne geçiyor milletin eline anlamıyorum
meşhur bi ata sözü var bilenler bilir... at yalanı seveyim inananı
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
benim motorda düz yolda 100-105 görüyor kasanın agır olmasına ragmen :
------------------------------------------------------------------------------CBR 250R (HRC)------------------------------------------------------------------------------
mondial uag 125 de 140 lık ibre ters döndürüp patlıyo bunu bilen var mı :D gören turbo motor var zannedecek.
Şahsen Bretonumda sürücü ve artçı dahil 200 kg ile 100- 105 arasında gidip geldim
arkadaş ön dişliyi küçültüp motor üst kapağını taşlattırıp sıkıştırmayı arttırıp beygir artırıyor
bütün yazılanlardan şu ortaya çıkıyor ki,biz millet olarak abartmayı hiç sevmiyoruz
sınırlı güçteki kul yapısı aletlere,üzerine biz oturdukmu sınırsız bir güce ulaşıyoruz.
sıklıkla gezilerde mola verince,yanınıza bıçkın bir apaçi genci yanaşır:
-abi kaçlık bu
-660 kardeş
-abi benimde vardı 600 lük babam sattırdı
-markası neydi kardeş
-ya hondamıydı,yamaha mıydı unuttum abi be...
-sana hayatta başarılar kardeş...
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
bu motorlar çok hızlı gidiyor ... gecenlerde yanımdam 200 tahmınım ama 250 vuran bir ybr gecti arkasından bastım 110 ıle tokat manyagı yaptım vah garıbıme kendını ucuyor sanıyordu oysa...
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
beygiri arttırırsın - dişli ile oynarsın bilmem ne yaparsın tamam o zaman son hız artar
ama bizim milletin takıntısı "KADRAN YALAN SÖYLEMEZ !!"
hoşlarına gidiyor çünkü kadranın hatalı göstermesi , kabul etmek istemiyorlar
150cc scooter ile 140 yapıyorum diyen o kadar çokki
hayal aleminde yaşıyorsun arkadaşım diyorsun kabul etmiyor "ama kadranda görüyorum ??" yahu kardeşim hatalı işte kabul et ...
altındaki motor çin malı .. nesi düzgünki orası doğru göstersin ?
aynen benim yaşadığım bir olay:
yakın bir arkadaşım çin malı 150cc scooter aldı, ama tam çin malı, en ucuzlardan .
bende mondial 150zat var, km kadranını GPS ile test etmişim doğru. ne görüyorsam o
en fazla 95 falan yapıyor işte .
ben 120 yapıyorum hadi deneyelim seni geçeyim de gör dedi.
dedim olm, kadranın yanlıştır hayal kurma , yok mok klasik ..
denedik daha 80 olmadan baktım arkada kayboldu ama ciddi kayboldu
sonra yolda gps ile test ettik onunkini
km kadranı hız arttıkça daha fazla hatalı gösteriyordu
mesela 50 le gidiyorken 60 gösteriyor ama 70 ile giderken 90, 80 ile 100 falan gibi işte , hız arttıkça aralıkta büyüyor .
tabi bu bir satış politikasıda olabilir
işe yararda
vay hacı bu model 170 yapıyor bunu al sen
Ofise gelen bir kurye ile biraz muhabbet etmiştik abi benim altımda senin apaçi olsa daha hızlı giderdim falanca yere dedi, kendisinde de CBF 150 var, abi ne farketcek ikiside 150cc motosiklet dedim, öyledeme bunlar 130-140 gidiyor yola düştümü dedi, ama ben en fazla yokuş aşağı, rüzgar arkamda bağıra bağıra 135 gördüm dedim , kurye abinin bana verdiği cevap "ozaman iyi açamışsın motoru" oldu. ZAten 150cc motosikletin 100 km ile gitmesi bile bana süper bir olay geliyor, o yüzden fazla bir beklentim olmadığı için mutluyum, 135 görmeme rağmen soranlara 100-110 diyorum. ZAten bit kadar motorların o hızlara çıkmasını istemezdim gerçekten.
benim motor 100 de kalıyor millete soruyom 120 benim motorda cinslik var galiba :D
Benim motor düz yolda 100 anca bayırda felanda 110 hadi en son 115 gördüm o da motor artık yeter felan dedi yavaşladım :D kmde de yaklaşık 14-15 kr yakıyor , o dediklerinize bende çok rastladım :D
sen eminmisin o sürati yaptığına ?? ben neden görmedim istanbul parkta bir sürü motor yarıştı 125 cc niye
onlar okadar gitmiyordu ? 160 170 ?
orda pist e çıkanlar usta değilmi ?
sen şimdi 125 lik mondial in o hızı yaptığını idda ediyosun hayatında motorla 170 e çıktınmı?
hyoda ve kawa 250r da grenaj olmasına rağmen o süratlerde zor gidiyor..
sen neyin 170 inden bahsediyosun ??
o kadar ufak bişeyin o sürati yapması hiçte kolay değil rüzgardan kanatlanır uçarsın ama o sürati onunla yapamassın..!
yapan varsa alsın benim hyo ilede biraz oynası 300 yaptırsın madem 125 cc 200km h ı yaklaşabiliyo ozmn 250 cc de 270 falan görmeli ????!!!!
madem ufacık bi dişli ile iş bitiyo SANA GÖRE ! harbiden o sürati yaptırıcak olan alsın benim hyoya dişli yapsın neyse parasını vericem !
hala kabullenemiyosunuz altınızdaki motorun gücü yapıldığı maddesi belli krankı belli !! titanumdan yapıldı sanki onlar bu kadarda atmayın..!
Bizde o motorlardan geldik bu yola.. bizde onlara bindik kimse kimseye yalan söylemesin...
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)