Geçen gün işten dönerken İftara doğru Nedendir bilinmez aklıma Bu kontra tekniği Geldi :=))
Yolumu biraz uzatıp '' 15 '' gün kadar önce Yeni yapılan Güzelmi güzel Asfaltın olduğu yere gideyim dedim Baktım ki Yolda boş denecek gibi yaparım ben bunu deyip bastım gaza 1 2 derken Kontra tekniğini bir denedim ki '' Y-U-S-U-F Y-U-S-U-F ''
Arkadaş Sola dönücem Elciği Sola doğru hafif ittim ve sola doğru hafif yattım .. Şahane Döndüm Mükemmel Döndüm Hatta kaldırımdaki yayalar durdu baktı Kask kafamda olmasına rahmen adamı Görüyon mu bak diye konuşmaları duydum duymasına ama o 6 -7 saniye bir an tamam dedim ilyas Batırdık Kesin yerle bir öpüşme olacak Bu teknik internetten okunduğu gibi kolay değilmiş anladığım kadarı ile Bunu bilen birinden ders alıcam olmayacak..
Duyduğum kadarı ile '' Kontra tekniği '' Yarış pistlerinde kullanılan bir teknik Bizim ülkemizde şehir içinde O kadar mükemmel Asfaltlar varki Motor Asfalta kıyamadığında kendini Yere bırakıyor .... yinede Öğrensek zararı olmaz...
Siz siz olun İnternette okuduklarınızı Bilen birinden ders almadan Denemeyin sonra Üzülürsünüz