Motorum yamaha r6 şimdi istanbuldan samsuna gitmeyi planlıyorum.
Yanıma ne gibi şeyler alayım. bide hangi güzergahtan gideyim?
Motorum yamaha r6 şimdi istanbuldan samsuna gitmeyi planlıyorum.
Yanıma ne gibi şeyler alayım. bide hangi güzergahtan gideyim?
Su-bolca iç çamaşır-para-gölgen önüne düştüğü saat lerde sadece birazdaha dikatli ol çok keyifli bir yolculuk olucaktır.
Keşke imkan-vakit ve nakit olsada bende seninle gazlasma.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Öncelikle şimdiden iyi yolculuklar dilerim. Allah bol bol keyifle hedeflediğin yere ulaşmayı nasip etsin.
Güncel bir navigasyon cihazı veya navigasyon özelliği olan haritaları ve poileri güncellenmiş bir cep telefonu. Her ihtimale karşı bu cihazlar için yedek batarya ve yedek olarak 2011 basım tarihli bir harita. Kullanışlı suya mukavemeti olan bir sırt çantası, içinede ufak tefek mevsimsel kıyafet ve her ihtimale karşı sıcak tutacak bir takım altlı üstlü içlik, bol miktarda su ve kan şekerinin düşebilme ihtimaline karşı şekerli sıvı içecekler ile abur cubur, bisküvi, şekerleme v.b. Bir büyük su şişesi miktarınca yedek benzin. Benim ufak tefek uzun yol tecrübemle şimdilik aklıma gelen bunlar. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Benim uzun yolculuklar için bir çeklist im var. Yola çıkmadan önce bu liste üzerinde düzenleme yapıp yola çıkarım. Sana kılavuz olabilir. Kendine göre düzenleyebilirsin.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...senligi-6.html
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
Arkadaşlar Malesef Plan İptal Oldu.
Mahallenin Sonunda Sağ Dönerken Tam Karsıdan gelen acemi araba sürücüsü bana girmiş bulunmakda. Neyseki son saniyede kendimi geri attım. Betona sert gene düştügüm için
kolum kırıldı. Yeni yeni düzelmeye başlıyor.
Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda yolculuğunu gerçekleştirirsin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)