Racing Racinge neden artistlik yapar?
Reklamlar
-
05 Ağustos 2011, 03:19
Anlamıyorum bu ezikleri.
Ben yolumda 60-70 gidiyorken bana 0 bir şekilde 200 ile geçmenin ne anlamı var? Benim alet yapmıyor mu 200 ? Nerde kaldı motorcu dayanışması ? Birçok racing geçerken birbirimize tanısak tanımasak korna çalarken bu hayvanların yaptığı dikkat dağıtmaktan ve ego tatmininden başka nedir?
Yapanlar varsa nedenini anlayalım yazsınlar.Bir çözüme kavuşturalım meseleyi.
Arkadaş ben gazlamıyorum ki seni gaza getireyim , gerilerden bi yerden görüyorsun iyice kendinden geçiyorsun gazlıyorsun havan kime ? Aynı klasmandaki motorlarla neyin havasını yapacaksın ? Ben demiyorum ki mükemmel racing kullanıyorum mükemmel viraj alıyorum bu işin üstadıyım.. Hiç tanımadığın bir motosikletliye neden diğer bir motosikletli durup dururken efendi efendi giderken artistlik yapar.Hadi muhabbetine kırmızı ışıkta durursun kalkarsın beraber falan , olmuyormu oluyor böyle şeyler.Fakat yüksek süratte 0 geçip zaten dengemizi 2 teker üzerinde sağlarken korkutmaya çalışmanın ne anlamı var?
Onun dışında ufak motor kullanıcılarıda bir garip ; bazı king , ybr , runner ve diğer motosiklet kullanıcıları ben yolumda efendi efendi giderken aragaz vererek geçmenin ne anlamı var.Yenin bu kompleksi , çalışın didinin sizinde olsun ne gerek var artistliğe.
Ben hızlı giderken motor görürsem uzağından geçiyorum ki hem rahatsız olmasın hemde dikkati dağılmasın hemde artistlik yaptığımı düşünmesin.Hatta zaman gelir arkasında kız arkadaşı görürürm , ona saygımdan yavaş kalkarım.Düşünmeyenlerde düşünsün bunları.
Bu kafasızlara sesleniyorum siz hiç örneğin araba kullanırken yanınızdan son sürat motosiklet geçtimi ? İnsan irkilir.
Bu öküzlüğü yapmayalım yapanlarıda uyaralım arkadaşlar diyerek lafımı bitiriyorum.
Reklamlar
-
05 Ağustos 2011, 03:22
üstat müsadenle yazdıklarına imzamı atıyorum...
-
05 Ağustos 2011, 03:35
Motosiklet Eğitmeni
Yahu takildigin seye bak hocam.
60-70 le gideceksen niye aldin o makinayi?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
05 Ağustos 2011, 03:36
coq adlı üyeden alıntı
Yahu takildigin seye bak hocam.
60-70 le gideceksen niye aldin o makinayi?
Üstad çileden çıkartıyorlar adamı
-unnamed- adlı üyeden alıntı
üstat müsadenle yazdıklarına imzamı atıyorum...
Müsade senin hocam
-
05 Ağustos 2011, 03:36
Herkes sizin gibi düşünceli değil ne yazık ki.
-
05 Ağustos 2011, 03:50
Tebrik ederim duyarlılığından dolayı.Senin şikayetçi olduğundan bende şikayetçiyim.Geçen akşam biraz dolaşayım dedim.Zaten makina hız yapmıyor çok 80'le gidiyorum hemen yanımdan çok hızlı bir şekilde geçti.Yola konsantre olduğum için çok irkildim ve biraz yalpaladım.Hava atacağım derken insanların canını tehlikeye atıyor.Ayrıca "coq" arkadaşım racing makine var diye altında her daim hızlı gideceksin diye birşey yok.Türüne bakmaksızın motosiklet hızlı giderken ayrı bir zevk, yavaş giderken ayrı bir zevk verir.
-
05 Ağustos 2011, 04:10
Mesele sadece hız değilki. Adam almış gsxr 1000 i . Hergün görüyorum. Eksoz neredeyse yok ve daha 2. vitese attığını görmedim.
Gecenin bir yarısı 1. viteste yırtına yırtına gitmenin manası nedir. Yani ben kendi namıma öyle sövüyorumki anlatamam. YAni eksozdan değilse bile benim neden olduğum çınlama yüzünden sülalecek sağır olucakları kesin.
Bu memlekette insanları anlamak zor. Görmemişlik diye bir kavramın olduğu ve sonuna kadar gözlemlenebildiği bir milletimiz var sağolsunlar. İşin garibi imkanı kısıtlı gençlikte bir özeniyorki bu zibidilere sorma. Bence bu daha vahim.
Birde kızandan da hoşlanandanda küfür yiyorlar oda ayrı. Adam race hayranı gazlayan makine gördümü vay.......... çocuğu ne gazladı beaa diye haykırıyor alenen
Birde bu adamlar racing e değil herkese hava atmanın peşinde zaten. Sende araya kaynıyorsun işte.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
05 Ağustos 2011, 04:13
artık tabiri caizse 600cc racingler ağızlarında lolipop olan çocuklara kadar düşecek...
eskiden bi asaleti vardı bu motorlarında...
baktığımda imrenirdim...
şimdi bu değişik sürmeler yüzünden iğrendim motordan açıkçası...
-
05 Ağustos 2011, 21:01
Bazen denk geliyor bu tür arkadaşlar çoğu zaman görmezden geliyorum ,arada şekerim yükselmişse (yaşlı adamız vesselam) kulaklarını bolca çınlatıyorum.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
05 Ağustos 2011, 21:21
banada hava atıyolar. 150 zat var altımda zaten, neyin havasını atıyosun
-
05 Ağustos 2011, 22:03
-
05 Ağustos 2011, 22:03
-
05 Ağustos 2011, 22:26
sedici adlı üyeden alıntı
16 yıllık şarkı/reklam sözleri nereden aklına geldi?
Bu arada resim görünmüyor ama schweppes değil yedigün olması lazım.
-
05 Ağustos 2011, 22:27
bugün yaylaya giderken banada apaçiler yanımda ön kaldırıyor ben daha da yavaşlıyorum..maksat ağır olmak gerçek motorcu olduğnu belli etmek..
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
05 Ağustos 2011, 23:06
noktası noktasına katılıyorum race makineye binmiyorum ama böyle şeyleri yaşıyor ve görüyoruz saçma olduğu kadar tehlikeli hareketler bunlar!ben bisikletimle yolun en sağından spor maksatlı sürüş yaparken apaçinin biri külüstür bir motorla hızla sıfırımdan bağırta bağırta geçti eee sen şimdi birgün bende de motor varken yolda karşıma çıkmaz mısın?çıkarsın bende üzerinden atlamazmıyım senin!illa bizde apaçi mi olalım zaten dünya artık bizi sıradan insancık olma yolundan uzaklaştırıyor illa serserimi olalım!
-
05 Ağustos 2011, 23:08
bende severim ss ama hakikaten artık gına geldi bu kaskı kolunda şahıslar yüzünden arkadaş ben kanuni 200 le yazın sıcağında mont kask eldiven giyip ne kadar 200 lük motorun limitlerini zorlasamda beni sıkıştırıp yol vermeyen araçlar dışında kimseye sıfır geçip aynasını almadım ha arada bir :D ara gazı verip geçtim kusra bakmayın korna çalışmıyordu ama hiç bir motorcu kardeşimi zor durumda bırakmadım... şimdi ben 200 lük makine ile dikkat ederken kendi canımdan çok karşımdakinin vebalini düşünürken bu kendini bilmezler nasıl bir zihniyete sahip anlamıyorum. allah ıslah etsin ne diyelim
""34HZ3154(BMW F800S"" sarışın- ""34 DP 6939(cbr600F)"" DEVİL carbon...
(çalındı )- "34 ZEU 54(kanuni racer200s" yoshimura krom
(artık başka kollarda)
-
06 Ağustos 2011, 01:21
sysroot adlı üyeden alıntı
Anlamıyorum bu ezikleri.
Ben yolumda 60-70 gidiyorken bana 0 bir şekilde 200 ile geçmenin ne anlamı var? Benim alet yapmıyor mu 200 ? Nerde kaldı motorcu dayanışması ? Birçok racing geçerken birbirimize tanısak tanımasak korna çalarken bu hayvanların yaptığı dikkat dağıtmaktan ve ego tatmininden başka nedir?
Yapanlar varsa nedenini anlayalım yazsınlar.Bir çözüme kavuşturalım meseleyi.
Arkadaş ben gazlamıyorum ki seni gaza getireyim , gerilerden bi yerden görüyorsun iyice kendinden geçiyorsun gazlıyorsun havan kime ? Aynı klasmandaki motorlarla neyin havasını yapacaksın ? Ben demiyorum ki mükemmel racing kullanıyorum mükemmel viraj alıyorum bu işin üstadıyım.. Hiç tanımadığın bir motosikletliye neden diğer bir motosikletli durup dururken efendi efendi giderken artistlik yapar.Hadi muhabbetine kırmızı ışıkta durursun kalkarsın beraber falan , olmuyormu oluyor böyle şeyler.Fakat yüksek süratte 0 geçip zaten dengemizi 2 teker üzerinde sağlarken korkutmaya çalışmanın ne anlamı var?
Onun dışında ufak motor kullanıcılarıda bir garip ; bazı king , ybr , runner ve diğer motosiklet kullanıcıları ben yolumda efendi efendi giderken aragaz vererek geçmenin ne anlamı var.Yenin bu kompleksi , çalışın didinin sizinde olsun ne gerek var artistliğe.
Ben hızlı giderken motor görürsem uzağından geçiyorum ki hem rahatsız olmasın hemde dikkati dağılmasın hemde artistlik yaptığımı düşünmesin.Hatta zaman gelir arkasında kız arkadaşı görürürm , ona saygımdan yavaş kalkarım.Düşünmeyenlerde düşünsün bunları.
Bu kafasızlara sesleniyorum siz hiç örneğin araba kullanırken yanınızdan son sürat motosiklet geçtimi ? İnsan irkilir.
Bu öküzlüğü yapmayalım yapanlarıda uyaralım arkadaşlar diyerek lafımı bitiriyorum.
gerçekten çok güzel bi konuya değinmişsin insanların egoları var tamamen ego bunlar orada egzos bağırtarak motor kullandığını sanmak ta hızlı giderek çok becerikli olduğu sanmakta asıl beceri o motoru yavaş şekilde kullanmak elbetteki herkes bisiklette denemiştir yavaş gitmek her zaman daha zordur birde arkadaşlarında dediği gibi 1. viteste 13000-14000 devirle giderek motoru bağırtıp adam gibi kullandığını sanmasın kimse sırf o yüzden racingten hoşlanmam almam 2. el bi racingin anası ağlamıştır elimi sürmem bunların yüzünden soğutuyolar insanı motordan birde küçük motorlarla insanlar sollarken bi gaza gelio onu bende çözmüş değilim.
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
-
06 Ağustos 2011, 01:25
Birde iki veya daha fazla racing kırmızı ışıkta yan yana gelince çevreden "aha yarışacak lan bunlar" diye pür dikkat bu motorlara bakan bir türübün kesimi olurki dillere destan.
-
06 Ağustos 2011, 01:30
Arkadaşlar banada bulaşıyorlar anlamadım gitti... hayır benim makinenin nesine bulaşıyorlar onuda anlamadım
---------- Post added at 00:30 ---------- Previous post was at 00:28 ----------
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar banada bulaşıyorlar anlamadım gitti... hayır benim makinenin nesine bulaşıyorlar onuda anlamadım
Hele en çok güldüğüm arabalar bana bulaşıyorlar sonrada paket oluyorlar ......
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
06 Ağustos 2011, 01:31
oocan adlı üyeden alıntı
Bazen denk geliyor bu tür arkadaşlar çoğu zaman görmezden geliyorum ,arada şekerim yükselmişse (yaşlı adamız vesselam) kulaklarını bolca çınlatıyorum.
Bence de görmezden gelmek, çözümün anahtarıdır..
Çünkü; motosiklet kullanırken kişilerin özgürlük,mutluluk ve zevk anlayışları farklıdır..
Motosiklet kullanımı esnasında, aklın başka yerde olmaması ve dikkatin
dağılmamasını referans almak gerekirse ki öyle olmalıdır.
Beklenmeyen olumsuz gelişmeler karşısında sakin olmak, kişilerin hata payını
asgari düzeyde tutacaktır..
Racing , SS veya yüksek cc motosikleti, çok düzgün kullanıp hayranlık uyandıranların
varlığı ile birlikte '' kompleksinin esiri olmuş, tutkularına yenik düşmüş
kişilerle karşılaşmamız da kaçınılmazdır.. ''
Bir bilen '' 60-70'le gideceksen niye aldın o makinayı? '' demiş!..
O zaman 3000-5000 cc düzeyinde dört tekerlikli aracı olan da,
benzer mantıktan yola çıkarak ve doğal olarak kendinde bu
hakkı görecek ! dünyanın parasını verdim kardeşim,
gazlarım da, makas da atarım diyebilecektir..
Bu bazen demekle kalmamakta, gazlama, makaslama sonucu;
trafikte seyreden diğer araçlara, insanlara zarar verme
boyutuna ulaşarak fiiliyat kazanmaktadır..
Fakat her ne hikmetse, trafik çevirmelerinde; o tür sürücüler
birdenbire '' süt dökmüş kedi gibi olurlar.. ''
Sonrasında, meydanı boş bulunca da; polisimize ''tukaka vs vb.. '' yorum
yapmaktan da geri kalmazlar..
Kişi, kendi yaşamından sorumlu olduğu kadar, çevresindekilerin de can ve
malından sorumludur, kendini bu konuda sorumlu hissetmelidir..
Aksi halde o tür kişiler, her zaman '' sorunun bir parçası olacaktır.. ''
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)