Racing Racinge neden artistlik yapar?
Reklamlar
-
11 Ağustos 2011, 12:12
Sözde ıcındekı egosunu tatmın edıyor
Reklamlar
-
11 Ağustos 2011, 12:31
overcloud adlı üyeden alıntı
Arkadaşın yazısının içinden sadece bu cümleyi cımbızla çekip alarak apayrı bir tartışma konusu yaratmışsın, helal valla
Beni ilgilendiren kısmı orası birader. Ben de orası ile ilgili yorum yaptım...
200km ile gidilecek yol var, bir kaç tane yazabilirim sana ama tartışma konusu bu değil.
zaten o güçlerdeki bir motosikletin 200km'e çıkması için ne kadar uzunlukta bir yol lazım ki TR'de yol yok diyorsun (200km hızı gözünde büyütme derken bu kast ediliyor o güçteki bir makina saniyeler içinde bu hıza ulaşabilir)
Türkiye'nin tüm yollarında bu sürat trafik kurallarına aykırıdır. "200km/h yapılacak yol yok"tan kastım budur. Anlamıyormuş gibi davranmanız sizleri haklı çıkarmaz. Dur bir kez daha söyleyeyim: Türkiye'de 200km hız yapılacak yol yoktur. Ancak yine de bu derece yüksek süratlere çıkarak kendisinin ve diğer insanların sağlıklarını ve yaşamlarını riske atan, trafik kültüründen yoksun insanlar vardır...
Marifet o hızlarda gitmek değil, güvenli bir şekilde gitmek diyor arkadaş.
Arkadaşın ne demek istediğini anlatmaya gayret gösterdiğin için teşekkürler. Ancak tercümana ihtiyacım yok, Türkçe bilirim biraz...
Bunun dışında karşılıklı yapılan tüm yorumlar gereksiz bir tartışma olmuş
Neyin gerekli, neyin gereksiz olduğuna karar verecek merci kimdir? Sen misin? Bir daha yorum yapmadan önce danışır, icazetini alırım, söz...
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
-
11 Ağustos 2011, 12:57
egosunu tatmin edemeyen gundiler kısacası
-
11 Ağustos 2011, 14:06
BBelt adlı üyeden alıntı
Beni ilgilendiren kısmı orası birader. Ben de orası ile ilgili yorum yaptım...
Türkiye'nin tüm yollarında bu sürat trafik kurallarına aykırıdır. "200km/h yapılacak yol yok"tan kastım budur. Anlamıyormuş gibi davranmanız sizleri haklı çıkarmaz. Dur bir kez daha söyleyeyim: Türkiye'de 200km hız yapılacak yol yoktur. Ancak yine de bu derece yüksek süratlere çıkarak kendisinin ve diğer insanların sağlıklarını ve yaşamlarını riske atan, trafik kültüründen yoksun insanlar vardır...
Arkadaşın ne demek istediğini anlatmaya gayret gösterdiğin için teşekkürler. Ancak tercümana ihtiyacım yok, Türkçe bilirim biraz...
Neyin gerekli, neyin gereksiz olduğuna karar verecek merci kimdir? Sen misin? Bir daha yorum yapmadan önce danışır, icazetini alırım, söz...
Dostum burda kimse sidik yarıştırmıyor.
Tercümana ihtiyacım yok demişsin ama hala tane tane cümleleri çekerek altını yapıyorsun. Yazdıklarımdan da hiçbir şey anlamamışsın.
Burda kimse hız sınırını yada yolun kapasitesini tartışmıyor.
Neyse anlatmaya luzum yok. Polemik yaratmaya devam edeceksin nasılsa.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
11 Ağustos 2011, 14:57
Dostum burda kimse sidik yarıştırmıyor.
Tercümana ihtiyacım yok demişsin ama hala tane tane cümleleri çekerek altını yapıyorsun. Yazdıklarımdan da hiçbir şey anlamamışsın.
Burda kimse hız sınırını yada yolun kapasitesini tartışmıyor.
Neyse anlatmaya luzum yok. Polemik yaratmaya devam edeceksin nasılsa.
kardeşim ben arkadaşa laf anlatamamaktan yoruldum.Nedersen de ,en olmayacak tarafları çekip konu ile alakasız polemik yapmaktan başka yaptığı birşey yok.Bence sende uğraşma sevgili kardeşim.Bu arada yazdıklarımı
arkadaşa anlatma çabalarından ötürü sana kocaman bir EYWALLAH!
I've woken now ,to find myself , in the shadows all I've created.
-
11 Ağustos 2011, 17:32
Racing Racinge neden artistlik yapar?
Çünkü racing kullananların %90'ı artistir, normal yani, sizinkide sorumu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)