Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Racing Racinge neden artistlik yapar?

REKLAM ALANI
    mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu takildigin seye bak hocam.
    60-70 le gideceksen niye aldin o makinayi?
    katılıyorum...
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    avciceyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA-CBF 1000
    Alıntı cbr1100 xx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar banada bulaşıyorlar anlamadım gitti... hayır benim makinenin nesine bulaşıyorlar onuda anlamadım

---------- Post added at 00:30 ---------- Previous post was at 00:28 ----------

Hele en çok güldüğüm arabalar bana bulaşıyorlar sonrada paket oluyorlar ......
    ya bu arabaları bende anlamıyorum sarıyer sahil yolundan beşiktaşa giderken artist bmw 320 içinde 25 yaşlarında bi genç bizim motor mağlum 500 lük ama dışardan bakınca 250 lik ne yol verio bi sağa bi sola yolu kapıyo ışıklarda bir düzlük te camı açtı yanındada kız hava atıcak tabi şarkıyıda açmış sonra motora biraz yüklendim önüm düzlüktü 4 saniye sonra arkma baktığım arabanın ışıkları gözükmüyordu böyle egolu ve artist insanlar çok ülkemizde mağlesef avrupada araçlarda türkiyedeki gibi vergiler olmamasına rağmen adamlar smart kullanmakta benzinde bize göre bedava denecek düzeyde ama adamlar bilinçli smart kullanıyo çoğu

---------- Post added at 00:41 ---------- Previous post was at 00:37 ----------

Alıntı mezit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    katılıyorum...
    neye katılıyosun güzel kardeşim adam o makinelerin tutkunu belki o makineyi aldı diye basmak mı gerekiyo benim makine 180 i rahat görür daha 120 yi ototyolda geçmedim bazı sollama vb. durumlar dışı nedir bu mantık ya ille son sınırda kullanıp haatını tehlkeyemi sokmak zorundasın
    HONDA
    CBF 150-CBF 500-CBF 1000

kujumax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer Fz6 ( 2006 )
    cbr1100 xx Abi Yine Sen Onlara Artistliginin Çözümünü Saglarsın Rezil Edersin Ama Bİzler Ne Yapalım 150 cc Shooter'la Denge filan Kalmıyor Sonra Yolumuzda Gidince Nie Yol Vermedin Oluyor
    (K)aza (A)nında (S)eni (K)orur

Motosikleti
    nx4 falkon
    Nasıl bi komplekski bu bi de eksozları açık neden bu kadar iğrenç ses çıkartıp dikkat çekmek isterler.Analarına söğdürmek hoşlarına gidiyor olmalı.Orjinal eksozuyla sesi daha güzel oysa.Bide açık eksoza modifiye derler bu acayip kişiler.Milleti rahatsız etmenin anlamı varmı.Raceden işte bu yüzden nefret ederim adamı rezil eden bi kahpe motordur bana göre.Tabi adam gibi kullanana kimseyi rahatsız etmeyene lafımız olamaz.Onlar gerçek motorculardır.Redlayn da kullana kullana iki günde de yatak yorgan dağıtırlar ikide birde kaza yaparlar tabi ALLAH kimseye vermesin ama bunlara müstahaktır hiç acımam.

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Alıntı silentsorrow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birde iki veya daha fazla racing kırmızı ışıkta yan yana gelince çevreden "aha yarışacak lan bunlar" diye pür dikkat bu motorlara bakan bir türübün kesimi olurki dillere destan.
    Buda ayrı bir mevzu..
    Arabacıları hiç saymıyorum zaten neyine güvenip kafa tutuyorlarsa.. Bazıları gaza getirmek için yapıyor onun farkındayım ama gerçekten ısrarla yarışmaya çalışanda bi hayli fazla.

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aslında devlet bunlar için uzuuun yollar yapacak şehir dışına bunlarda gidip orda ne halt edeceklerse yapacak ha şehir içinde yapanı da mobeseden plakayı alıp motoru bağlayacak ruhsat sahibini içeri atacak ehliyet sahibinin ehliyetine el konacak

Not: şehir dışındaki bahsettiğim uzun yola ambulans itfaiye falan gitmeyecek yani adam orda kaza yaparsa yapsın kendi imkanlarıyla gelebiliyorsa gelsin gelemiyorsa ne hali varsa görsün mantığı olacak bak bakalım o zaman şehir içinde böyle magandalar oluyor mu

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Racing ingilizce bir kelime olup, race kelimesinden turemistir. Race yaris, racing de yarisma anlamina gelmektedir. Belki de bu yuzden olsa gerek :p
    Ayrica mesajlarin sonuna :p < isaretini koymak ciddi degilim, espri yapiyorum anlamini da tasimaktadir.. Bkz. benim ve coq nickli uyenin yazmis oldugu cevaba.
    (yillar once kendisini ayni sekilde savunmaya kalktigim icin kendisi bana kizmis, ama dayanamadigim icin ikinci kez kizacagini bilerek gonlum razi olmamistir)

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:51 ----------

Alıntı safakk adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Not: şehir dışındaki bahsettiğim uzun yola ambulans itfaiye falan gitmeyecek yani adam orda kaza yaparsa yapsın kendi imkanlarıyla gelebiliyorsa gelsin gelemiyorsa ne hali varsa görsün mantığı olacak bak bakalım o zaman şehir içinde böyle magandalar oluyor mu
    E taksimde sallandiralim oldu olacak... Her insan hata yapar, hata yapani uyarmayalim direk idam edelim yani, cok super bir mantik. Hazir anayasa da degisecek, hemen orgutlenelim nette sesimizi duyuralim o halde.

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    Alıntı cbr1100 xx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar banada bulaşıyorlar anlamadım gitti... hayır benim makinenin nesine bulaşıyorlar onuda anlamadım

---------- Post added at 00:30 ---------- Previous post was at 00:28 ----------

Hele en çok güldüğüm arabalar bana bulaşıyorlar sonrada paket oluyorlar ......
    abim yolda karşılaşmayalım...
    sonra demesinler ybr ile xx geçti diye(:

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Racing ingilizce bir kelime olup, race kelimesinden turemistir. Race yaris, racing de yarisma anlamina gelmektedir. Belki de bu yuzden olsa gerek :p
    Ayrica mesajlarin sonuna :p < isaretini koymak ciddi degilim, espri yapiyorum anlamini da tasimaktadir.. Bkz. benim ve coq nickli uyenin yazmis oldugu cevaba.
    (yillar once kendisini ayni sekilde savunmaya kalktigim icin kendisi bana kizmis, ama dayanamadigim icin ikinci kez kizacagini bilerek gonlum razi olmamistir)

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:51 ----------

E taksimde sallandiralim oldu olacak... Her insan hata yapar, hata yapani uyarmayalim direk idam edelim yani, cok super bir mantik. Hazir anayasa da degisecek, hemen orgutlenelim nette sesimizi duyuralim o halde.
    Gece gece güldürdün beni üstad taksimde sallandıralım

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    (yillar once kendisini ayni sekilde savunmaya kalktigim icin kendisi bana kizmis, ama dayanamadigim icin ikinci kez kizacagini bilerek gonlum razi olmamistir)[COLOR="Silver"]
    Adresini ver bana.
    Safak Sezer'i de alip geliyorum.
    çivili sopasi var haberin olsun.

Abicim adamin derdi benle.
    Ne yazdigimla degil.
    Mesele firsati bulmak.
    Konunun sahibi bile yazdigimi anlamis.
    Simdi angutun biri anlamamis diye savunma pozisyonuna mi geçecez?
    Yok abicim.
    Hatti müdafaa yoktur, sathi mûdafaa vardir.
    O satih bûtün MT dir.
    (ulem ben bu lafi bir yerden hatirliyorum sanki)
    Savunma yok devam;
    Zaten bir kaç kisiler.
    Isteklerine kavusamayinca çeker giderler.
    Yillardir çok gördük böylelerini.
    Hiç biri tutunamadi.
    Sallayin gitsin.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Alıntı sysroot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gece gece güldürdün beni üstad taksimde sallandıralım
    taksimde evet, taksim var benim plakali :p ? Yanliz geyik yaptigimiz konuya bak, bizde az degiliz ha. Beni de sallandirin, hata yaptim evet..

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:58 ----------

Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adresini ver bana.
    Safak Sezer'i de alip geliyorum.
    çivili sopasi var haberin olsun.
    Sopayla safak sezeri aliim ama civiler kalsin, hem x-ray den gecerken problem cikar, valla seni dusundugumden :p

Motosikleti
    Hyosung GT250R(Gri/siyah)
    duyarlılığınızdan ötürü tebrik ederimm... diycek tek kelime yok herşeyiyle haklısınız.... güzelde anlatmışsınız umarız herkez böyle duyarlı olur.. :/ :(
    [B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:

Jubaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Racing alip 200 le giden degil 60-70 le giden anormaldir bence...

Cadde de neden basiliyor kem kum diyen olur simdi,

pistte minibuse carpip olen insanlarin yasadigi bi ulke Turkiye.

Pistte ki viraja cok hizli girmis ondan olmus diyenlerin oldugu bi ulke burasi.

Simdi motor oncesi egitim, genel olarak egitim, guvenlik, imkanlar falan

cok fazla sey yazardimda artik yoruldum millete laf anlatmaya calismaktan.
    We are many...

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İdama karşıyım ancak sizde çok iyi biliyorsunuz ki sıkı cezalar ortaya koyulmadıkça kimsenin taktığı yok

Forumu takip ediyorsanız daha geçenlerde bir benzeri görüldü üyenin biri ehliyetsiz kaza yapsam ne kadar ceza yerim diyordu

Şimdi bu soruyu eğer cezası azsa yapacağım çoksa yapmayacağım diye düşündüğünden soruyor

Bahsettiğim durumda burada başlıyor kimse bunu göze alamayacağı için yarışmayı akıllarının ucundan bile geçiremeyecekler

Sonuç artık sahil şeridinde karşıdan karşıya geçerken bize yeşil yansa bile tedirgin bir şekilde karşıya geçmeyeceğiz. Bu tip heriflerin anayolda yaptığı kaza yüzünden trafik sıkışmayacak vs vs..

Her konuda bu kadar katı olunması gerekmez ama işin ucunda başka insanların hayatı söz konusu ise onu tehlikeye atana asla acımam asla yardım etmem bu ailemden biri bile olsa bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama kendimede yediremiyorum..

sarıdev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    Buyrun size hız limitleri arkadaşın 60-70 km hızla gitmesi gayet normal

http://www.aracbilgisi.com/usta-sofo...limitleri.html

Motosikleti
    Aprilia RS "08
    Ben gazlamak için akşam çıkarım çevreyoluna sürürerim motorumu zevkimide alırım..
    HONDACBR125RAPRİLİARS125YAMAHAR6

Alıntı safakk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İdama karşıyım ancak sizde çok iyi biliyorsunuz ki sıkı cezalar ortaya koyulmadıkça kimsenin taktığı yok

Forumu takip ediyorsanız daha geçenlerde bir benzeri görüldü üyenin biri ehliyetsiz kaza yapsam ne kadar ceza yerim diyordu

Her konuda bu kadar katı olunması gerekmez ama işin ucunda başka insanların hayatı söz konusu ise onu tehlikeye atana asla acımam asla yardım etmem bu ailemden biri bile olsa bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama kendimede yediremiyorum..
    Sende haklisin, haklisin da, cezalar caydirici olmali, acimasiz degil. Zaten ceza da onemli degil, bilincli olmak onemli olan. Biz ve bizden sonraki jenarasyon boyle gelmis boyle gider, maksat dogru durust
    egitim verip bir sonraki nesli bilincli yetistirmek. Ne demisti buyuk dusunur, "Egitim sart"

BBelt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Racinge yapacak tabi, kime yapsın ki? Misal enduro kullanan bi elemana artistlik yapsa ne yazar? Ya da cruiser kullanan birine? Sürat yapmayı marifet sanıyor olsalar onlar da zaten racing kullanıyor olurdu...
    I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Alıntı BBelt adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Racinge yapacak tabi, kime yapsın ki? Misal enduro kullanan bi elemana artistlik yapsa ne yazar? Ya da cruiser kullanan birine? Sürat yapmayı marifet sanıyor olsalar onlar da zaten racing kullanıyor olurdu...
    Merak etme sadece sürat yapmayı marifet sananlar binmiyor racinge , 90 beygir naked gsrde yeterince hız yapıyor , xt660da yeterince hız yapıyor örnekler çoğaltılabilir.Şehiriçinde benden süratli kullanan pizzacılarda var , yanımdan honda beat ile dibime kadar girip geçmeye çalışan motorlularda var , lafımı şuraya getireceğim ; görgüsüzlük motor falan tanımaz , görgüsüz isen her motorda görgüsüzlüğünü yaparsın.

BBelt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merak etme sadece sürat yapmayı marifet sananlar binmiyor racinge , 90 beygir naked gsrde yeterince hız yapıyor , xt660da yeterince hız yapıyor örnekler çoğaltılabilir.Şehiriçinde benden süratli kullanan pizzacılarda var , yanımdan honda beat ile dibime kadar girip geçmeye çalışan motorlularda var
    Doğrudur. Sürat yapmayı marifet sanan herkes yarış motoru (racing) kullanmıyor. Motora binmekteki amacı sürat yapmak olup parası da yeten herkes yarış motoru kullanıyor...

Peki yarış motoru kullanan herkes sürati marifet mi sanıyor? Sanmam, bu genelleme yapmak olur. Yalnız ben farklısını hiç tanımadım. Belki benim şanssızlığım

Peki sürat yapmaktan zevk alan ama bu zevkini trafiğe açık alanda değil de pistlerde tatmin edenlere ne denir? Kaliteli denir.

Peki sürat yapmayı sevmediği halde yarış motoru kullananlara ne denir? "Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu" denir.

görgüsüzlük motor falan tanımaz , görgüsüz isen her motorda görgüsüzlüğünü yaparsın.
    Bak buna katılmamak elde değil işte. Sapı ne renk olursa olsun, kazma kazmadır...
    I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)