ya bu arabaları bende anlamıyorum sarıyer sahil yolundan beşiktaşa giderken artist bmw 320 içinde 25 yaşlarında bi genç bizim motor mağlum 500 lük ama dışardan bakınca 250 lik ne yol verio bi sağa bi sola yolu kapıyo ışıklarda bir düzlük te camı açtı yanındada kız hava atıcak tabi şarkıyıda açmış sonra motora biraz yüklendim önüm düzlüktü 4 saniye sonra arkma baktığım arabanın ışıkları gözükmüyordu böyle egolu ve artist insanlar çok ülkemizde mağlesef avrupada araçlarda türkiyedeki gibi vergiler olmamasına rağmen adamlar smart kullanmakta benzinde bize göre bedava denecek düzeyde ama adamlar bilinçli smart kullanıyo çoğu
---------- Post added at 00:41 ---------- Previous post was at 00:37 ----------
neye katılıyosun güzel kardeşim adam o makinelerin tutkunu belki o makineyi aldı diye basmak mı gerekiyo benim makine 180 i rahat görür daha 120 yi ototyolda geçmedim bazı sollama vb. durumlar dışı nedir bu mantık ya ille son sınırda kullanıp haatını tehlkeyemi sokmak zorundasın
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
cbr1100 xx Abi Yine Sen Onlara Artistliginin Çözümünü Saglarsın Rezil Edersin Ama Bİzler Ne Yapalım 150 cc Shooter'la Denge filan Kalmıyor Sonra Yolumuzda Gidince Nie Yol Vermedin Oluyor
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Nasıl bi komplekski bu bi de eksozları açık neden bu kadar iğrenç ses çıkartıp dikkat çekmek isterler.Analarına söğdürmek hoşlarına gidiyor olmalı.Orjinal eksozuyla sesi daha güzel oysa.Bide açık eksoza modifiye derler bu acayip kişiler.Milleti rahatsız etmenin anlamı varmı.Raceden işte bu yüzden nefret ederim adamı rezil eden bi kahpe motordur bana göre.Tabi adam gibi kullanana kimseyi rahatsız etmeyene lafımız olamaz.Onlar gerçek motorculardır.Redlayn da kullana kullana iki günde de yatak yorgan dağıtırlar ikide birde kaza yaparlar tabi ALLAH kimseye vermesin ama bunlara müstahaktır hiç acımam.
aslında devlet bunlar için uzuuun yollar yapacak şehir dışına bunlarda gidip orda ne halt edeceklerse yapacak ha şehir içinde yapanı da mobeseden plakayı alıp motoru bağlayacak ruhsat sahibini içeri atacak ehliyet sahibinin ehliyetine el konacak
Not: şehir dışındaki bahsettiğim uzun yola ambulans itfaiye falan gitmeyecek yani adam orda kaza yaparsa yapsın kendi imkanlarıyla gelebiliyorsa gelsin gelemiyorsa ne hali varsa görsün mantığı olacak bak bakalım o zaman şehir içinde böyle magandalar oluyor mu
Racing ingilizce bir kelime olup, race kelimesinden turemistir. Race yaris, racing de yarisma anlamina gelmektedir. Belki de bu yuzden olsa gerek :p
Ayrica mesajlarin sonuna :p < isaretini koymak ciddi degilim, espri yapiyorum anlamini da tasimaktadir.. Bkz. benim ve coq nickli uyenin yazmis oldugu cevaba.
(yillar once kendisini ayni sekilde savunmaya kalktigim icin kendisi bana kizmis, ama dayanamadigim icin ikinci kez kizacagini bilerek gonlum razi olmamistir)
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:51 ----------
E taksimde sallandiralim oldu olacak... Her insan hata yapar, hata yapani uyarmayalim direk idam edelim yani, cok super bir mantik. Hazir anayasa da degisecek, hemen orgutlenelim nette sesimizi duyuralim o halde.
Adresini ver bana.
Safak Sezer'i de alip geliyorum.
çivili sopasi var haberin olsun.
Abicim adamin derdi benle.
Ne yazdigimla degil.
Mesele firsati bulmak.
Konunun sahibi bile yazdigimi anlamis.
Simdi angutun biri anlamamis diye savunma pozisyonuna mi geçecez?
Yok abicim.
Hatti müdafaa yoktur, sathi mûdafaa vardir.
O satih bûtün MT dir.
(ulem ben bu lafi bir yerden hatirliyorum sanki)
Savunma yok devam;
Zaten bir kaç kisiler.
Isteklerine kavusamayinca çeker giderler.
Yillardir çok gördük böylelerini.
Hiç biri tutunamadi.
Sallayin gitsin.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
taksimde evet, taksim var benim plakali :p ? Yanliz geyik yaptigimiz konuya bak, bizde az degiliz ha. Beni de sallandirin, hata yaptim evet..
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:58 ----------
Sopayla safak sezeri aliim ama civiler kalsin, hem x-ray den gecerken problem cikar, valla seni dusundugumden :p
duyarlılığınızdan ötürü tebrik ederimm... diycek tek kelime yok herşeyiyle haklısınız.... güzelde anlatmışsınız umarız herkez böyle duyarlı olur.. :/ :(
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
Racing alip 200 le giden degil 60-70 le giden anormaldir bence...
Cadde de neden basiliyor kem kum diyen olur simdi,
pistte minibuse carpip olen insanlarin yasadigi bi ulke Turkiye.
Pistte ki viraja cok hizli girmis ondan olmus diyenlerin oldugu bi ulke burasi.
Simdi motor oncesi egitim, genel olarak egitim, guvenlik, imkanlar falan
cok fazla sey yazardimda artik yoruldum millete laf anlatmaya calismaktan.
We are many...
İdama karşıyım ancak sizde çok iyi biliyorsunuz ki sıkı cezalar ortaya koyulmadıkça kimsenin taktığı yok
Forumu takip ediyorsanız daha geçenlerde bir benzeri görüldü üyenin biri ehliyetsiz kaza yapsam ne kadar ceza yerim diyordu
Şimdi bu soruyu eğer cezası azsa yapacağım çoksa yapmayacağım diye düşündüğünden soruyor
Bahsettiğim durumda burada başlıyor kimse bunu göze alamayacağı için yarışmayı akıllarının ucundan bile geçiremeyecekler
Sonuç artık sahil şeridinde karşıdan karşıya geçerken bize yeşil yansa bile tedirgin bir şekilde karşıya geçmeyeceğiz. Bu tip heriflerin anayolda yaptığı kaza yüzünden trafik sıkışmayacak vs vs..
Her konuda bu kadar katı olunması gerekmez ama işin ucunda başka insanların hayatı söz konusu ise onu tehlikeye atana asla acımam asla yardım etmem bu ailemden biri bile olsa bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama kendimede yediremiyorum..
Buyrun size hız limitleri arkadaşın 60-70 km hızla gitmesi gayet normal
http://www.aracbilgisi.com/usta-sofo...limitleri.html
Ben gazlamak için akşam çıkarım çevreyoluna sürürerim motorumu zevkimide alırım..
HONDACBR125RAPRİLİARS125YAMAHAR6
Sende haklisin, haklisin da, cezalar caydirici olmali, acimasiz degil. Zaten ceza da onemli degil, bilincli olmak onemli olan. Biz ve bizden sonraki jenarasyon boyle gelmis boyle gider, maksat dogru durust
egitim verip bir sonraki nesli bilincli yetistirmek. Ne demisti buyuk dusunur, "Egitim sart"
Racing Racinge neden artistlik yapar?
Racinge yapacak tabi, kime yapsın ki? Misal enduro kullanan bi elemana artistlik yapsa ne yazar? Ya da cruiser kullanan birine? Sürat yapmayı marifet sanıyor olsalar onlar da zaten racing kullanıyor olurdu...
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
Merak etme sadece sürat yapmayı marifet sananlar binmiyor racinge , 90 beygir naked gsrde yeterince hız yapıyor , xt660da yeterince hız yapıyor örnekler çoğaltılabilir.Şehiriçinde benden süratli kullanan pizzacılarda var , yanımdan honda beat ile dibime kadar girip geçmeye çalışan motorlularda var , lafımı şuraya getireceğim ; görgüsüzlük motor falan tanımaz , görgüsüz isen her motorda görgüsüzlüğünü yaparsın.
Doğrudur. Sürat yapmayı marifet sanan herkes yarış motoru (racing) kullanmıyor. Motora binmekteki amacı sürat yapmak olup parası da yeten herkes yarış motoru kullanıyor...
Peki yarış motoru kullanan herkes sürati marifet mi sanıyor? Sanmam, bu genelleme yapmak olur. Yalnız ben farklısını hiç tanımadım. Belki benim şanssızlığım
Peki sürat yapmaktan zevk alan ama bu zevkini trafiğe açık alanda değil de pistlerde tatmin edenlere ne denir? Kaliteli denir.
Peki sürat yapmayı sevmediği halde yarış motoru kullananlara ne denir? "Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu" denir.
Bak buna katılmamak elde değil işte. Sapı ne renk olursa olsun, kazma kazmadır...
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)