Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ehliyet

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Lifan Tay100 Cub
    Arkadşlar motoru ehliyetsiz kullanıyorum sizce ehliyet için bekliyeyimmi kullanmaya dewam edeyımmı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    cygnus rs
    Bence en doğrusunu yapıyorsun ehliyet saçma bence aldığımdan beri faydasını görmedim öyle duruyor evde bende ehliyetsiz kullanıyorum hiç bir sıkınntı yaşamadım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Lifan Tay100 Cub
    çevirmeye yüzlerce grdm ama hç durdurulmadım bn sadece kaza yapınca bn %100 haklı olsam ble haksız duruma dusuyorum ve hapıse kadar yolur var ondan korkuyorum çevirmeden hç korkmam

tutankhamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco G-Dink 250i
    Trafikte başıma gelebilecek herşeyde ben suçluyum diyorsanız ehliyetsiz kullanın.Ehliyet çok saçma diyenlere de kulak asmayın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Lifan Tay100 Cub
    motor tutkunuyum ama lise 1 im ehliyete daha 3 sene var

Motosikleti
    İndirimli öğrenci akbili
    Alıntı kaya48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor tutkunuyum ama lise 1 im ehliyete daha 3 sene var
    Ama ben senin yalanlarını ortaya çıkarmaktan bıktım
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...ra-100-8a.html
    Biz ne tavşanlar gördük... ::gazla::

Alıntı tosbağa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hahahahahaha öldüm gülmekten yaaaa

Bu arada bende A2 ehliyeti alıcam. Ümraniyeden alacak arkadaş varsa beraber kayıt olalım indirim yaparlar
    Bir yer buldum 350TL. Pazartesi günü 450TL olacakmış. Gelecek olan arkadaş varsa haber versin. Son gün cuma. Diğer ehliyet kursları hep 450TL

orhunorhun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    skyteam st 200 sm
    bende ehliyetsiz kullanıyorum sıkıntı olmadı şimdiye kadar ama arkadasında dedigi gibi kazaya karısırsanız haklı bile olsanız suclu durumunda gözüküyorsunuz..en kısa zamanda ehliyet temin etmek gerek bnde 22 ekim sınavına yazıldım bekliyorum..

Motosikleti
    Kinetic Pridem Gitti :((((
    Alıntı tosbağa adlı üyeden alıntı Mesajı göster

tosbağa kardeş bırak şu adamın yakasını yaa

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya arkadaşım önceki konuda kaç kere anlattık hala bir de konu açmış soruyorsun onu da geçtim bi yerde 2 ay bi yerde 3 yıl diyorsun nedir bu ya

Git bin geber başına bişi gelsin öyle akıllan yoksa elli tane konu açsak yine soracaksın bineyimmi binmeyeyim mi diye

Ben ehliyetsizim biniyorum bişi olmuyor diyenlere yahut özendirenlere diliyorum allahtan çok büyük bişi yaşamadan akıllanırlar

çok mu zor abicim ehliyet sınavı kendi motorunu sürüyorsan çok mu zor 2 dakika sınav olup şu aleti yasal kullanmak çok mu zenginsiniz de bi yere sürttüğünüzde herşeyiyle ödeyeceksiniz hayatınız hapishane köşelerinde geçirecek kadar mı değersiz hadi söyleyin ne zannediyorsunuz hayatınızın sonuna kadar böyle bu ve bu gibi mevzular hiç yakalanmayacağınızı mı yada kendiniz bi hata yapıyorsunuz başkalarını da hata yapmaya neden teşvik ediyorsunuz

Tabi sonuçta kaza yapacak da ceza alacak da siz olmayınca ehliyetsiz sür bişi olmaz de sen mi yatacaksın çocuğun yerine hapishanede sen mi ödiyeceksin çocuğun motorunu karşı tarafın zararını lütfen bırakın terk edin burayı böylesine nezih bir bilgi paylaşım yerinde hiç hoş değil bunları konuşmak..!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)