Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

yakıt tasarruf aparatı

REKLAM ALANI
    semih39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 FAZER
    arkadaşlar siz ekoyak ve benzerı yakıt tarasrruf aparatlarını kullanıyormusunuz motorlarnızda ben bugun bizim arabada olan o aparattan motora taktım motorun cekısı bı anda degıstı babamla konustum faydasını gorursun falan dedı %20 falan etkısı oluyor cekıste hızda az yakmada falan dıye benzın hortumunun ustune takılan bı parca cekıste degısıklık oldu hemen motor daha atık falan oldu acaba kullan arkadaşlar var mı bu urunu bılgı verebılırler mı ?

ürün bu ama bızdekı olan daha farklı markası seklı falan.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/eko...&SKU=OTM092074

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha r6 mavi istyor:)
    bunun cevabını bende merak ediyorum varmı acaba kullanan

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Psikolojik artış onlar.

Motosikleti
    FZ6 FAZER
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Psikolojik artış onlar.
    pekı arabada neden cıkartınca cekıste bı dusus yasıyor bı anda ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------

Alıntı dkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunun cevabını bende merak ediyorum varmı acaba kullanan
    arabada 2 yıldır kullanıyoruz yakıtta pek bı etkısı yok galıba ama cekıs konusunda babam var dıyor zaten cekıste bı etkısı olcakkı ıyı ceken bı motor her zaman az yakar dıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı semih39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öyle olduğunu düşündüğün için. Babam da o aletten aldı. Bildiğin mıknatıs, hani şu buzdolabı süslerinde olandan. Bir işe yaramadı. Bir de ben deneyeyim dedim. Kendi arabama taktım. Sonuç aynı. En son boş boş dururken bir arkadaşıma verdim. O da arabasına taktı ve onda da bir şey değişmedi. Eğer ben bu mıknatısı yakıt düşecek, performans artacak inancıyla takmış olsaydım muhtemelen farkında bile olmadan araba kullanışım biraz değişeceği için gerçekten işe yaradığını düşünecektim.

dkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha r6 mavi istyor:)
    Alıntı semih39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------

arabada 2 yıldır kullanıyoruz yakıtta pek bı etkısı yok galıba ama cekıs konusunda babam var dıyor zaten cekıste bı etkısı olcakkı ıyı ceken bı motor her zaman az yakar dıyor.

iyide bu tasarruf aparatı değilmi çekişle ne alakası var:S birde hem iyi çekip hemde nasıl az yakıcak onu anlamadm bi söz vardır nekadar ekmek okadar köfte

Motosikleti
    FZ6 FAZER
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öyle olduğunu düşündüğün için. Babam da o aletten aldı. Bildiğin mıknatıs, hani şu buzdolabı süslerinde olandan. Bir işe yaramadı. Bir de ben deneyeyim dedim. Kendi arabama taktım. Sonuç aynı. En son boş boş dururken bir arkadaşıma verdim. O da arabasına taktı ve onda da bir şey değişmedi. Eğer ben bu mıknatısı yakıt düşecek, performans artacak inancıyla takmış olsaydım muhtemelen farkında bile olmadan araba kullanışım biraz değişeceği için gerçekten işe yaradığını düşünecektim.
    evet içindekı mıknatıs ama bıldıgımız mıknatıs degıl bu bılgısayarlardakı harddısclerın ıcındekı beyaz mıknatıslardan onlarında daha guclusu hatta yakıtın ıcındekı molekullerı ileriye ittirmeye yarıyor dıye bılıyorum.biz kendı arabamızda etkısını gordum oyle cok abartılcak kadar degıl ama yinede az cok ıse yarıyor.

abolgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    %20 yakıt tasarrufu ettirecek bir parçayı arabanın orijinal haline takıp 100km de bukadar yakar diye pazarlama yapmazmıydı araba üreticileri sizce?
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

Motosikleti
    FZ6 FAZER
    Alıntı dkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyide bu tasarruf aparatı değilmi çekişle ne alakası var:S birde hem iyi çekip hemde nasıl az yakıcak onu anlamadm bi söz vardır nekadar ekmek okadar köfte
    tasarruf aparatı dıye gecıyor ama daha cok cekıste ıse yarıyor yakıt konusunda bende pek onu anlamadım ıste ama oyle dedı yanı banada.

Motosikleti
    honda cbf 150
    ciddi anlamda, somut bir faydası olsa idi, fiyatı orta sınıf bir arabanın yarısı kadar olur ve, yok satardı.

Motosikleti
    FZ6 FAZER
    Alıntı abolgi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    %20 yakıt tasarrufu ettirecek bir parçayı arabanın orijinal haline takıp 100km de bukadar yakar diye pazarlama yapmazmıydı araba üreticileri sizce?
    yakıt konusunda bısey dıyemem bızde pek bı etkısını gormedık acıkcası ama cekıs konusunda bıraz olsun fark ettırıyor cunku bugun motorla denedım yanı normalda 80 km hızla gıderken 4.vıteste devır 8 bınde falan oluyordu bugun o aparatı taktık aynı vıtes aynı hızda devır 7 bın 7.5 te falan dolasıyordu.

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Alıntı abolgi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herzaman savunduğum ama cevap alamadığım bir soru ve konudur bu

Motosikleti
    FZ6 FAZER
    Alıntı kerkenez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ciddi anlamda, somut bir faydası olsa idi, fiyatı orta sınıf bir arabanın yarısı kadar olur ve, yok satardı.
    evet bende oyle dusunuyorum ama cıddı anlamda bı faydası yok sanırım sonucta mıknatıs ve sadece yakıt hortumunun ustune bağlanıyor yakıttakı molekullerle alakalı bı durum oluyorms. oyuzden baska kullan arkadaslar var mı dıye sorudm bı bılgısı.

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    En gerçek yakıt tasarruf aparatı sürücünün kendisidir.
    Her zaman bakımlı ve temiz tuttuğunuz motorunuzu düzgün rolanti ve hava ayarı ile, uygun devirde, limitleri zorlamadan, gereksiz ara gazlardan kaçınarak kullanırsanız, benzini maksimum performans ile tüketirsiniz.

Motosikleti
    FZ6 FAZER
    Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her zaman bakımlı ve temiz tuttuğunuz motorunuzu düzgün rolanti ve hava ayarı ile, uygun devirde, limitleri zorlamadan, gereksiz ara gazlardan kaçınarak kullanırsanız, benzini maksimum performans ile tüketirsiniz.
    evet bu bı gercek ve dogru

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kullanıcı yorumu var hepsiburada da o bile faydası olmadı diye yorum yazmış
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

Motosikleti
    FZ6 FAZER
    Alıntı kartalizma07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kullanıcı yorumu var hepsiburada da o bile faydası olmadı diye yorum yazmış
    ben o urunu ornek gosterdım yani neye benzedını gorun dıye oyle bıssuru urun var yanı elbet baska marka kullann bırısı vardır yanı.

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kullananlara sormak lazım varsa başka kullanan
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

Bunun çözümü çok basit. 1 Litre benzinle kaç km gidiyorsun diye metresi metresine not alıcaksın. Bide o aparatı takıp 1 litre bezinle ne kadar gidiyorsun diye bakıcaksın. Ama bunu trafikte yapma uzun yolda yap. Yoksa trafikte rolanti durumunda kullanacağı benzini hesaplayamazsın.

Çekişteki ve hızlanmadaki değişimi anlamak içinde. Pist gibi biryer bul saniye tutarak denemeler yap

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------

Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    + Trafikte stop ettirip ittirerek götürürseniz beleşe gelir

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Alıntı Burak.Şimşek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    + Trafikte stop ettirip ittirerek götürürseniz beleşe gelir
    O biraz yorucu olur. Motosikleti bir eşşeğe bağlayıp çektirmek en iyisidir diyeceğim ama, saman masrafını düşünmek lazım bu sefer de.

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)