I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
Yok yok ben testin guvenilmez oldugunu söylemiyorum.
Test sonuçlarinin manipüle edildigini soyluyorum sadece.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Ben hala aynı noktada takıldım. Biris çıkıp, MANYETİK ALAN İLE - CARBON BAZLI MOLEKÜLLERİ nasıl KUTUPLAŞTIRDIĞINI anlatabilir mi?
Eğer hakkaten bilmiyorsam, yakıcam okuduğum tüm fizik ve kimya kitaplarını...
Ki dikkat ederseniz çizime, alet molekülün elektron ve proton dizilimini değişitiriyor. Kararsız yapıdan kararlıya geçirtiyor.
Kararsız yapı kararlıya geçti mi bir daha bir dış etken olmadan (yani enerji vermeden veya almadan) kararsız hale geçmez.
Alalım o zaman mıknatısları, koyalım rafineri çıkışına veya pompaya... olsun bitsin...
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
bunun adı 3 kağıt açmak demek değildir
bunun adı YALAN BEYAN DA BULUNMAMAKTIR
adamlar ne yaptıysa yazmışlar
demişler ki
ekoyak takmadan önce motoru bi güzel temizledik
testi önce ekoyaksız gerçekleştirdik sorna da ekoyaklı gerçekleştirdik
fark da budur
ama burada tek değişken ekoyak olmadığı için gerçekten yakıt tasarrufunun ekoyaktan kaynaklandığı ispatlanmıyor
koskoca odtü yalan bir şey dememiş ki
ne yaptılarsa onu söylemiş
anlayıp anlamamk okuyuculara kalmış
bu kadar süper bir buluşun hiç bir araba firması tarafından sahiplenilmemesini asıl senin aklın mantığın alıyor mu
makina yüksek mühendisiyim
ford da yıllarca tasarım mühendisi olarak çalıştım
1€ luk bir tasarruf için bile bi taraflarımız yırtıyorduk
eğer bu zımbırtı iddia edildiği gibi gerçek olsaydı anında üretime dahil olunurdu
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ----------
ya zaten hedef müşteri kitlesi sen değilsin ki
abi bi alet çıkmış şöyle iyiymiş böyle iyiymiş diye kulaktan dolma bilgilerle gaza gelkip kazıklanmaya meyilli kimseler
sonra yedikleri kazıkları itiraf etmeyecekleri için milleti de gazlıyorlar
ha bi de şunu anlamıyorum
madem bu ürüne o kadar inanıyorlar, hararetli hararetli savunuyorlar neden alıp kullanmayıp boşu boşuna fazla yakıt yakmaya devam ediyorlar
ben aldım denedim
denemeyi de jenaratörle yaptım
o zımbırtıyı takınca ve takmayınca 20 cc yakıtı ne kadar sürede tükettiğine baktım
hiç bişi değişmedi
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
testi yapan Prof. Dr. Demir BAYKA ya mail attım
gelen cevap;
__________________________________________________ __________________________________________________ ____________________
Rapor var. Ancak 90 ların başında yapılan bir deneye ait. Yeni araçlarda farklı teknoloji uygulanıyor. Rapor yeni araçlar için geçerli değil. Bu cihaz yeni araçlarda aksi tesir bile yapabilir.
Firmayı, bu raporu artık kullanmamaları konusunda uyardım. Eğer bu raporu hala kullanıyorlarsa, bence onlara fazla güvenmeyin.
----- Original Message -----
From: Ozan
To: demirb@metu.edu.tr ; dbayka@atilim.edu.tr
Sent: Friday, August 05, 2011 1:42 PM
Subject: ekoyak
Hocam kolay gelsin.
Nette dolaşırken ekoyak testi ile ilgili sizin rapora rastladım.
http://www.ekoyak.com/raporlar/odtu/odtu_rapor.html
Bahsi geçen ürünü kendi aracınızda kullanıp kullanmadığınızı merak ettim.
Rica etsem cevaplayabilirmisiniz.
Saygılarımla,
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
Böyle Bir Aparat Olsa Arac Fabrikaları Piyasaya bu Aparat İle Beraber Sürer Ve çok İyi Satış Yapar Böyle Bir Aparat Hiç bir Aracın Orjinalinde yok(bildiğim kadarıyla) Bence Para Tuzaklarından biriside bunlar...
mıknatısların hiç biri tek yönlü etki göstermez benzin ni bir yönde ittiğini söylüyorsunuz (ki benzin ferromanyetik bir madde değildir) tersyönde geri depoya itmede uygulayacaktır.yani inanmayın arkilerinde dediği gib o artış psikolojiktir.Bir elektrik-elektronik mühendisliğinde okuyan öğrenci olarak söylüyorum bunu sizlere
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)