birde işn öbür tarafı vaar. deli birisine gelirsen kana kan diyen. adam seni bir gün arabasının altına alır sende ahirete taşınmış olursun.
birde işn öbür tarafı vaar. deli birisine gelirsen kana kan diyen. adam seni bir gün arabasının altına alır sende ahirete taşınmış olursun.
bak arkadaş sen kaza yapıp ölmeden kutulursan zaten öelecen en iyi baktın gitti kaza geliyorum dedi gazı köklede öl gitsin
Ya arkadaşlar bu oltalara neden takılıyorsunuz anlamıyorum.
Ehliyetsiz araç kullanırksan birini öldürsem içeri girer miyim? yoksa para ile kurtulur muyum?
diye soru soran birine, verirsin iki üç tane psikolog linki, yormazsın parmaklarını....
Özellikle söylüyorum üstüne basa basa... Bu vesile ile belirteyim diyorum..
Bilerek ve isteyerek ortada hayati bir mevzu olmadan, düzenli olarak, EHLİYETSİZ ARAÇ KULLANAN ve EHLİYETSİZ ARAÇ KULLANMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN herkes. İnşallah başka birine zarar vermeden, kendi kendine bi duvara veya ağaca patlar... Toplum da birer birer kurtulur...
Bu ne la!
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
beni kimse yanlış anlamasın ama bu zihniyet ve düşünce içinde yaşayan bir insanın aramızda olmasına mı yanayım! yoksa gerekli eğitimin ve bu tür konuların eğitimini vermeyene mi yanayım ya da bunu bu zamana kadar öğrenmemiş bir insana mı yanayım ne diyim bilmiyorum ki? yazık!!!!!
Bana kalsa seni idam ederdim hocam! kişisel bişi algılama sakın! ama güzel bi hapis cezası yersinnnn
All in one! Life!
birisi bana bu konunun şaka amaçlı açıldığını söylesin dostum tabiki hapis cezası ne sanıyordun elinde sürücü belgen olmadan ölümlü bir kazaya karışman demek bilerek adam öldürmekle aynı şeydir dostum... bu tür konular neden kapatılıp silinmezki forumdan
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Yazık, sorduğu soruya bak...
Ne fark eder?
Acilen 2 tekerden uzak kalmalısın toplum yararına......
yuklenmeyin la çocuga bn 2 senedir ehliyetsiz kullanıyorum blki yüzlerce kez polisten kurtuldum lise 1 im 7.sınıftan beri motor kullanıyorum dikkatlı davrandıktan sonra ehliyetin varmış gbi olur
Ehliyetin yoksa direk cinayetten sorgulanman gerekiyor...
[B][COLOR="#696969"]Mondial RS 151 - 2008 / 2011[/COLOR][HR][/HR] [COLOR="#FF0000"]Honda Titan - 2011 / ?[/COLOR][HR][/HR] :bestmt:[/B]
Normalde trafik kazası sonucu ölümlü olaylarda dava taksirle ölüme neden olmaktan açılır. Şayet kişi ehliyetsiz ise bu bilinçli taksire girere ve cezayi müeyyide de arttırım gerektirir. Para cezası ödersin. ancak bu ehliyetsizlikten olur. Hapis cezasıda mutlaka olur. http://www.tbmm.gov.tr/kanunlar/k5237.html
bir motor 60 ile gidiyor bir adama çarptı adamın kurtulma şansı yüzde kaç
Nasıl Çarpacagına Baglı olarak degişir 1 hafta bile olmuyo 60la çarptı ve 2 ayagı 1 kolu kırıldı ... Ehliyet yoktu kask'ta yoktu ... Mahkeme Bekliyor.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
ustam adam yaralandı ama ölmedi hayati tehlikesi yok sonuç ne olur
Can sıkıntısından dolayı bir ünv. daha bitirme düşünceme önümüzdeki ilk öss de sosyolojiyi tercih ederek devam edeceğim. Sırf apaçilik hakkında gençlerimizi bilinçlendirmek, yaşadığım topluma kalıcı bir katkıda bulunabilmek için uzun bir zamandır apaçiliğin net bir tanımını yapabilmek maksadıyla uğraşıyordum ve bu konu başlığı altında tanımımı tamamlamama yardımcı olacak pek çok canlı örnekle birden karşılaştım. Böyle giderse çok yakında apaçiler ve apaçiliğin toplumumuzdaki yeri konusunda doktora yapabilecek düzeye gelirim.
Böyle konu mu olur? Bu sorularının hepsini emniyete sorarak öğrenebilirsin.
Bu arada milleti öldürüp para ödeyemeyi düşüneceğine gidip üç kuruşa ehliyet al.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)