Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung Gt250R Hakkinda Genis Bilgi Lutfen

REKLAM ALANI
    ferad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Klx 250 D`Tracker
    Selam arkadaslar uygun fiyata 2007 model gt250 r buldum fakat kafamda bazi soru isaretleri var bilgi paylasim topiginde 100 den fazla sayfa okudum ama arkadaslar geyik alanina dondurmus konuyu pek 1 bilgi edinemedim.asil merak ettigim konular:
    Bu motorun Suzuki tarafindan gelistirildigi dogru mu ?
    Krank kirma diye 1 soylenti almis basini gitmis bu ne kadar dogru ? redline zorlayinca zamanla kiriyormus galiba hic mi zorlamiyacagiz bu motoru adi ustunde racig ?
    Performans dayaniklilik acisindan nasildir ?
    1 de gorunus 10 numara fakat motor sesi husran bunun 1 caresi warmidir ?ilgilenenlere simdiden tesekkurler
    Son olarak bu motor tek tekere geliyor mu cok merak ediyorum ? youtube da pek videousunu bulamadim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    honda cbf 150
    Alıntı ferad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaslar uygun fiyata 2007 model gt250 r buldum fakat kafamda bazi soru isaretleri var bilgi paylasim topiginde 100 den fazla sayfa okudum ama arkadaslar geyik alanina dondurmus konuyu pek 1 bilgi edinemedim.asil merak ettigim konular:
    Bu motorun Suzuki tarafindan gelistirildigi dogru mu ?
    Krank kirma diye 1 soylenti almis basini gitmis bu ne kadar dogru ? redline zorlayinca zamanla kiriyormus galiba hic mi zorlamiyacagiz bu motoru adi ustunde racig ?
    Performans dayaniklilik acisindan nasildir ?
    1 de gorunus 10 numara fakat motor sesi husran bunun 1 caresi warmidir ?ilgilenenlere simdiden tesekkurler

çok sıkıştırırsan, limitlerinin üzerine cıkarmaya çalışırsan krank kırmayacak motor yoktur. kasasına cok fazla aldanma son tahlilde 250 cc ve 2. kalite bir makina, bir honda kalitesi beklersen daha biraz beklersin.
    servis noktasında sıkıntıları cıkar diye tahmin ediyorum, çünkü kanuninin eline düşmüş durumda. kanuni servislerinin de durumu ortada.
    kullanıcısı cok, esasen cok da sivrilmek istemem ama, bence sırf kasası için, görüntü hesabı alınan bir makina gibi geliyor. bana kalsa o paralara japondan asla şaşmam.

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    GT250R hakkında en geniş bilgi kaynağı bahsedilen bilgi paylaşım başlığı zaten... Çok sık takip etmememe rağmen sorulan bütün soruların da cevaplarına rastladığımı hatırlıyorum.
    Konuya oradan devam edip, ilgili soruları orada sorabilirsiniz.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)