Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Yardım ettigime pişmanım :(

REKLAM ALANI
    kujumax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer Fz6 ( 2006 )
    GEce 12:30 civarında kuşadası garajdan hastane istikametinde ilerlerken bir motorcunun motoru itikledigini gördüm ve hemen durdum ve ...

"Hayırdır Bi Problemmi Var Dedim Benzin Bitti Gel Alip Gelelim dedim Ve Benzinlige Gittik Gelirken kask ne kadar motordaki stiker ne kadar kaç basıyor vs muhabbet ettik. Sonra Geldik Motorunun Yanına Motoru Cup'lardan Benzini koymasını bekledim koydu çalıştırdı egzoz desen igrenc bir ses herneyse bastim gaza yavas yavas giderken bi anda yanımdan önünü kaldırarak gidiyor ve selam veriyor ahhh dedim o anda keşke yardım etmeseydim o yokusu çıksaydı süürünseydi biraz. Apache çıktı cocuk. Motorunun Problemlerini Anlatıyor bide bana yok yağ damlatıyor benzin kaçırıyor gidon yamuk bide yaptıklarına bak aciyoruz yardım ediyoruz apachelik yapıyor tav oldum gece gece yav :( "

Siz Siz Olun Apachelere Yardım Etmeyin mazallah Size Hava Atayim derken kafa göz yarar..
    (K)aza (A)nında (S)eni (K)orur

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Apaçi gördümü uzak durmaya çalışacaksın sen gitmiş yardım etmişsin Cuplardan soğudum İzmirdeki apaçiler yüzünden yemin ediyorum.
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Onlar heryerdeler..

syn022 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok sattım Cbf'yi Maxi arıyorum.
    İnsanlık yapmışsın abicim ne var bunda? Belki gördüklerin az birşey pay çıkarır tövbe eder ve orjinal egzozuyla imana kavuşur. Nerde ne olacağı belli olmaz. Hayırlı Ramazanlar.

Phantom264 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    Aynısını yazcaktım syn022 Yardımın iyisi kötüsü olmaz o adam en azından bi sağol dediyse bile bu bir kardır Keşke yardımın yanında ona birde kültürlü motosiklet sürücüsü olmaktan bahsetseydiniz. O zaman süper olurdu
    Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor

kujumax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer Fz6 ( 2006 )
    Önerdim Kask Mont Al Saglıgını düşünüyorsan dedim belki anlamıstır kask önemini anlatmak amaçlı birazda hız yaptım ve rüzgardan etkilenmedigimi vs söyledim umarım anlamıstır ama anladıgını sanmıyoruım aynamdan baktıgımda tek tekerde üstüme dogru geliyordu Hayırlı Ramazanlar
    (K)aza (A)nında (S)eni (K)orur

Phantom264 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    Ne diyelim Allah akıl fikir versin Birde kask vb. versin

Hayırlı ramazanlar.
    Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    Bu akşam iş dönüşü bende bi kızkulesi yapayım dedim. Belediye ototbüsünün arkasında mondial agk 125 e benzeyen bir motor ustunde 2 kişi , 2 sindede kask veya herhangi bir koruma yok. sürekli otobusun arkasına dogru gazlayıp frenle arka lastiği bagırtıyorlar ve ara ara tekere kaldırıyor. içimden teker sizin neyinize Allah korusun bi tepetaklak oldumu kafa göz patlar. Ben tam yanlarına gitmedim arkalarından otobusun yer acmasını beklıyorum derken benı gorduler. direk yanasıp abi bu 250 lık mı dedı birisi küfür edercesine. öbürü daha fena ybrnın yenı 250 lılıgı demezmi :D kocaman kawa yazıyor. Sallanırda bu kadarda olmaz heralde. sonra kaç basıyor kaç para demeye baslayınca baktım otobus bıraz araladı gazı actım uzadım yanlarından. Dışarıda artık biryerlere oturmak istemıyorum bu tipler yüzünden. direk sordukları soru kaç para ve kaç basıyor. Çok sinir oluyorum.

Konuyu fazla dağıttım. kardeşim sen insanlığını yapmışsın helal olsun.

bende 2 hafta kadar önce sabah 7 gibi iş çıkışı köprü yolunun girişde bi scooter kenarda cebelleşirken gördüm ve hemen yanında durdum.
    Merhaba abi dedim sorunmu var; koltuğu açarken anahtarı kırdım dedi düz kontak yapabilirmisin dedi. Tabi böyle bir bilgim olmadıgından yardımcı olamayacagımı ama istediği bir yer varsa bırakabılecegımı soyledım. tabı motoru orada bırakamayacagını söyledi ve benım motoru cekebilirmisin dedi. Abi deidm 1. si köprüden bu şekilde gecirmezler anında cevırırler. 2.si ise zaten çekebilecek bi alet edevat yok dedım. Adamcagızda Bursadan gelmiş ve diğer anahtarıda oradaymış. duyunca üzüldüm hele birde bursadan geldiğini söyleyince dahada üzüldüm. Dedim yapabileceğim başka birşey varmı yok kardeşim sağolasın dedı ve motorunla yavaş yavaş gerıye dogru gitmeye başladı.

Bazende böyle yardım etmek isteyip edemeyince insan kahroluyor. umarım birşekılde sorununu çözmüştür.
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ahaha biraz inceleyeydin motoru egzosu görürdün zaten
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hocam yardım edeceğim motorda ilk bakacağım aynalar var mı yok mu oradan belli ediyor kendini apaçiler geçen ana yolda bende bi tanesine rastladım apaçi diye gönlüm razı olmadı birde şehir içi kendi işini halleder diye düşündüm

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    sağımızda solumuzda her yerde mevcut onlar...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

cenkşenver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    301 mz kawasaki en 500 gitti honda 600f geldi
    her insan bir olmaz dotum sen iylik yapmışsın o arkadaş başından büyük bi kaza atlatmadıkca ifla olmaz

Motosikleti
    Mondial Loyal 100
    apaçi oldukları nasıl anlaşılıyor

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı nevo33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    apaçi oldukları nasıl anlaşılıyor
    Aynalarının olmayışından saçları genelde jöleli ve inek yalamış şekilde yolda insanları tehlikeye atarak yada yanına yaklaşıp altındaki tel maşa motora bakmaksızın sizinle dalga geçmeye çalışan kendini bişi zanneden yaptıklarıyla çevresinden taktir kızlardan ilgi gördüklerini düşünen oysa toplumda iğrenilen ve itici bulunan ve 0 koruma ile tehlikeli hareketler yapan çok afedersiniz hanzo tiplerdir

Biraz uzun bir tanım oldu ama bu adamlar için söylenecek daha çok şey var aslında..

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Apaçi denince aklıma gelen ilk insan :

http://www.youtube.com/watch?v=Iv65cbkYLG0

53.saniye ve sonrası dikkat

alosyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    klx250
    kıskanmayın adamı işte ne güzel tek teker binebiliyormuş.keşke bende yapabilsem
    Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez

BBelt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İnsanları kategorilere ayırıp en üste de kendimizi yerleştirmek iyi bir alışkanlık değil. İnsanları, trafik kurallarına uymadıkları için eleştirmek ayrı, "saçları genelde jöleli ve inek yalamış şekilde", "hanzo" diye dalga geçmek ayrı birşeydir. İlki anlaşılabilir, abartmadıkça doğru bir hareketken ikincisi rahatsız edici bir elitizm içerir ve bence eleştirileni değil ama eleştireni küçültültür.

Sık rastladığım bir tavır, kasksız süren bu "apaçi"leri eleştirmek hatta onlarla dalga geçmek için herkes sıraya girerken, misal, süratli kullananları kimsenin eleştirmiyor oluşu. Bu durum, eleştiri şehvetinin kaynağında trafik kurallarının değil insanların dış görüntülerinin yattığı izlenimi doğuruyor bende.

Bu yazdıklarım direkt olarak kimseye, özellikle de bu konuyu açan arkadaşa yönelik değil, genele. Kendim de dahil herkese. Zaten konuyu açan arkadaş dış görüntüye bakarak adam seçecek olsa baştan yardım etmezdi tahminen.

Bence doğrusu, yardıma ihtiyacı olan birine, elbette elimizden birşey geliyorsa, kim olduğuna bakmadan yardımcı olmaktır.

Başımdan geçen bir olayı anlatayım:
    İlaç için bir tek kişi tanımadığım bir şehire gittim bir kaç ay önce, son derece keyifsiz bir zorunluluk gereği. Yüzümden düşen bin parça devlet dairelerinde sürünmekteyim. Son derece dindar bir kent, ben dış görüntümle Mars'tan gelmiş gibi dolanıyorum orta yerde. Özellikle el sıkıştığım herkes kilitleniyor elime, çünkü sağ elimin üzerinde kocaman bir dövme var. Kulağımdaki küpeye de pek enteresan bakışlar atılıyor. Hatta birbirini dürtüp beni parmağıyla gösterenler bile vardı. Neyse, bir güvenlik görevlisi yardım etti bana. Akşam devlet daireleri kapandıktan sonra yemek ısmarladı, evine davet etti, çay ikram etti, annesi babasıyla sohbet ettik otobüs saatine dek. Sonra da otogara kadar eşlik etti, otobüsüm kalkana kadar bekledi. Kendimi yalnız, yabancı hissetmemi engelledi. Dünya görüşlerimiz o kadar zıt ki 500 metreden baksan fark edilir. Ama bana hiçbir şey sormadı, yalnızca ihtiyacım olduğunu gördü ve yardım etti. Ben o gün, ona karşı hissettiğim minneti tarif edemem. Yalnızca bir kez gördüğüm o dostumun ne kadar değerli bir insan olduğunu anlatamam. Ve şunu hiç unutmamaya çalışırım: Bazı zamanlar alışkın olduğumuz, kendi yaşam alanımızın dışına çıkarız. O zaman biz "öteki" oluruz.
    I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...

_pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    boşver bence sen yınede yaptıgın ıyılıkle kal derım .

Motosikleti
    KYMCO LİKE 125 cc '2011
    Kuşadasında çok arttı mondial cupçi apaçiler. Trafik emniyetin iş yaptığı yok bedavadan para alıyolar.
    [COLOR="DarkRed"][U][I][B]" ... [COLOR="Navy"]motosiklet[/COLOR] üstünde ölürsenizde her [COLOR="Black"]motosikletçi[/COLOR]'nin istediği gibi görevinizi tamamlamış olursunuz."[/B][/I][/U][/COLOR]

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)