66 yaşındaki loto milyarderi motor alacam demiş
Reklamlar
-
bugünkü sabah gazetesindeki haberden aktarıyorum.28 ağustos çekilişindeki sayısal loto büyük ikramiye talihlilerinden biriside 66 yaşındaki banka emeklisi bir büyüğümüz.gazetede suzuki gs 500 olduğunu tahmin ettiğim bir motor üzerinde resmi de var.
ilk işim çift silindirli bir yamaha motor almak demiş.
helal olsun diyorum.adamdaki sabir ve heves yıllar yılı içinde saklı kalmış.böylece motorculuğun ne menem bir hastalık olduğununda güzel bir ispatı bu.
Reklamlar
-
Sabahtaysa haber asparagastır... )
-
yok be yav, resmi ismi cismi falan var adamın.358 milyarmı ne kazanmış.7 kişi bilmiş bu hafta lotoyu.oturduğu ilçe falanda yazıyor.
aha haberin tamamı burda ikitekerdede varmış haber, yeni gördüm.
"Sayısal Loto'nun 28 Ağustos çekilişinde 2.5 trilyonluk büyük ikramiyenin 7 ortağından biri olan Milaslı Ramazan Aslanbay'ın, Ören'deki evinde büyük sevinç yaşanıyor. Banka emeklisi olan 66 yaşındaki Ramazan Aslanbay en büyük hayalinin iki silindirli Yamaha marka motosiklet almak olduğunu söyledi. 16 yaşından bu yana şans oyunlarını oynadığını söyleyen Ramazan Aslanbay, "Talih Kuşu şimdi bize güldü. Geç de olsa Yamaha motor alacağım" dedi.
O gece uyuyamadı
Sayısal Loto'nun 28 Ağustos çekilişinde iki tam kolon oynayan Ramazan Aslanbay ilk kuponunun birinci kolonunda 3- 13- 21- 32- 42- 45 numaralarını işaretleyerek 358 milyar 880 milyonluk ikramiye kazandı. Çekiliş olduğu gün Ören'de balık tuttuğunu söyleyen Ramazan Aslanbay, sonuçları TV'de gördü, ancak kendisine çıktığına inanamadığı için arkadaşlarından teletext'i açmalarını istedi ve çıkan rakamları bir kez daha görünce talihlinin kendisi olduğuna inandı. Ramazan Aslanbay 6 rakamı bildiği Sayısal Loto kuponunda bir de 4 tutturdu. "
-
Vays be adam şimdi Fazer'i kapacak...
Hız yapmasa bari...
-
yapsa ne olcak yaşayacağı kadar yaşamış zaten dermmişiiimmm ,
valla helal olsun...
-
66 yasında olsa bile demek bu hastalık tükenmiyor..
Motorcu motorcunun halinden anlar.Gidip tanışsakmı onunla ne etsek.. Twister alsa yeter
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
-
-
"Sitemizin Fahri Üyesi" ödülü verelim adama!! Ciddiyim yaa bi tv kanalı da gelir reklam yapmış oluruz
erhan abi (skullhunter) sana diyommm uyumaa!!!
-
Admin
"Sitemizin Fahri Üyesi" ödülü verelim adama!! Ciddiyim yaa bi tv kanalı da gelir reklam yapmış oluruz erhan abi (skullhunter) sana diyommm uyumaa!!!
Adam parayı bulmuş artık kimseyi tanımaz
S.E.E., sen en zaman tuttuyorsun lotoyu
-
Helal amcama vallaha. İki teker sevdası bitmez zaten.
-
Nasıl bir tutku varmış amcamda ya. Gerçekten tebrik etmek lazım. Bi an önce caddede piyasaya akar gibime geliyor
Motorsiklet orgazma dudak bukturur!
-
benim merak ettiğim niye 2 silindir yamaha?nerden duydu gördüde özendi.dikkatinizi çekerim, yamahanın bir modelinin adını söylemiyor.
-
-
chopper demeye çalışmıştır bence
-
Evet olabilir
-
bi tutturabilsem lotoyu
bütün sitedekilere beleş motor bakımı yaptırtırım... aha da benden size söz!
-
neyse ben motor alana kadar tutturmada
-
ne bakımı yav.1 tirilyon para çıkacak sadece bakımmı yaptıracan.bana çıksın herkese motor!
-
tamam tamam birer depo da benzin koycam...
-
see bana cbr al baba ya. hac sevabı işlersin..-)))
racing racing ve racing.............
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler