Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kappa K35 Çantaya led uygulama

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Sattım gitti...
    Merhaba arkadaşlar;

Daha önce forumda arka çantaya led uygulayan birkaç arkadaş olmuş. Bende bugün K35 çantamı aldım.LED uygulamak istiyorum. Fakat şöyle bir durum var
    Ben estetik konusunda biraz takıntılı biriyimdir.
    http://www.feyizoglu.com/K-46-canta-...i_45221.html#0

Burada diğer kappa modelleri için orjinal ışık sistemleri bulunuyor. Sormak istediğim şey kappa çantanın içine ve çanta tablasına monte edilen çantayı tablaya
    takında bağlantıyı sağlayan priz benzeri yuvarlak bir aparat var. Fayizoğlunu aradığımda bu sistem için 70 lira istediler buna benzer bir aparatı nereden temin edebilir. Soketli yapmak istemiyorum. O Yüzden çantaya ve tablaya monte edilen bu aparatı bulmak istiyorum. Eminönünde sirkeci bunu bulabileceğim bir yer bilen var mı aramızda.
    Saygılarımla...:)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    çok para bence verilmez.. sistemde pek hoşuma gitmedi işin doğrusu....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    Sattım gitti...
    O takım k46 zaten. Ben az önce kontrol ettim çantada aparat yuvası falan var ama alt tablada bişey yok. Usb soketinden bağlamayı düşünüyorum şimdilik. Plug & Play olayı

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    bende sevgili tekteker ramçoya katılıyorum vereceğiniz paraya göre bence orjinal orjinaldir fakat işlevselliği konusunda oturup üzerinde çalıştığınız zaman daha işlevsel ve sağlam bir şeyler elde etmeniz mümkündür , örnek ve fikir olması babında bir kaç resim eklemeyi uygun gördüm , daha öncelerden konusunuda açmıştım ,
    başlığı okuyan arkadaşlarımıza da fikir olsun bu arada ,

en az sizin kadar pimpirik bir adamımdır bundan kuşkunuz olmasın fakat hazır almak başka konu ancak bu güne dek hiç bir çantada fren lambası, park ve sinyal görmedim ve neden olmasın , diyerek ayrıca çantada yeterli yer de bulunduğundan dolayı sinyallleri de eklemeyi uygun gördüm ,

ne varki bazı çantalardaki yer olmamasından kaynaklı sorunlar olabiliyor ve sinyallere yer kalmayabiliyor fakat istenirse biraz uğraşmayla olmayacak bir şey yok umarım yardımcı olur fotolar

ve arka çantanın çıkması durumunda elektirikçilerde yada benzeri parça satanlarda , karşılıklı geçmeli (dişili erkekli ) iso soketler mevcut araya onu kullandığınızda çantanızı çıkarmak istediğinizde sorunsuzca çıkarıp , takmak mümkün oluyor , uzun zamandır kullanıyorum şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım ve oldukça kullnışlı oluyor çantadaki kullandığım kabloda , 5 artı 1 ses sistamlerinin dvd yi bu ses sistemine bağlayan surround kablosudur, yumuşak içinden 8 adet kablo geçiyor 12 wolt taşıma özelliği var ve kaliteli bir kablo , o kabloyu bozdum faydalı olması temennimle..
    sağlıcakla...

| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Motosikleti
    Sattım gitti...
    Ellerinize sağlık gerçekten çok hoş olmuş. Bende byük ihtimalle böyle birşey yapacağım. Bugün netten gezerken usb kablo kullanmak aklıma geldi mesela. Motora dişi çantaya erkek kablo yapıp kullanırım.Hem soketliler gibi kaba durmaz hemde kolay çıkarılabilir
    Birde şöyle bir durum var ben LED ler sürekli değil fren sıkınca yansın istiyorum üstüne üstük nasıl yapacağımı da bilmiyorum. Seleyi söküp bakmam gerekecek heralde yada bir ustadan yardım alırım.

Motosikleti
    Alıntı mstfatmc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ellerinize sağlık gerçekten çok hoş olmuş. Bende byük ihtimalle böyle birşey yapacağım. Bugün netten gezerken usb kablo kullanmak aklıma geldi mesela. Motora dişi çantaya erkek kablo yapıp kullanırım.Hem soketliler gibi kaba durmaz hemde kolay çıkarılabilir
    Birde şöyle bir durum var ben LED ler sürekli değil fren sıkınca yansın istiyorum üstüne üstük nasıl yapacağımı da bilmiyorum. Seleyi söküp bakmam gerekecek heralde yada bir ustadan yardım alırım.

üstad parklar sürekli yandığında 2 amper gibi bir akım çekerler ve buda motosikletin elektirik tüketimine pek bir yansıma yapmıyor , firanler ve sinyaller isteğe bağlı tabiki ihtiyaç anında yanacak birde çanta içi aydınlatması var onu söylemeyi unttum açtığınızda bilahassa gece çok işe yarıyor , bunuda ister devamlı yanarlı isterseniz üst kapağı açtığınızda arabalardaki kapı sistemlerine benzer bir müşir ile yapabilirsin , açtığında aydınlatma yanar ,kapadığında söner fikir olsun

CygnusBursa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 ESD 2013
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...si-yapimi.html

bu linki de bi incelemekte fayda olabilir
    Düş peşindeysen Düş peşime

yamyamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco Xciting500 geti gy 200 ( skygo ) & cbf 150
    dostum oto elektirikçi ve yedekçilerinde bu tip bir sürü aparat var. kimi sürme kapılarda kullanılan az tadilatla senin işine yarıyacak

Motosikleti
    Sattım gitti...
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üstad parklar sürekli yandığında 2 amper gibi bir akım çekerler ve buda motosikletin elektirik tüketimine pek bir yansıma yapmıyor , firanler ve sinyaller isteğe bağlı tabiki ihtiyaç anında yanacak birde çanta içi aydınlatması var onu söylemeyi unttum açtığınızda bilahassa gece çok işe yarıyor , bunuda ister devamlı yanarlı isterseniz üst kapağı açtığınızda arabalardaki kapı sistemlerine benzer bir müşir ile yapabilirsin , açtığında aydınlatma yanar ,kapadığında söner fikir olsun
    Tabiki fazla akım çekmez zaten LED ler az elektrik tüketir ama gündür de gölgede falan çok sırıtır disko ısığı gibi Hafta sonu tatile gidiyorum ama bu işi yapmak için sabırsızlanıyorum. Eğer Güzel bir iş çıkarırsam bende fotoğraflayıp yüklerim hocam selamlar...

Motosikleti
    ---------- Post added at 09:54 ---------- Previous post was at 09:45 ----------

[/COLOR]

çantayı çıkardıktan sonra sarkan kablo taşıma sırasında yerlere sürtünüp oraya buraya takılınca böyle bir şeytanlık geldi aklıma

---------- Post added at 09:59 ---------- Previous post was at 09:54 ----------

[/COLOR]http://www.izlesene.com/video/arka-c...irmasi/3883139

kappa k 53 led ışıklandırması videosu

çantayı çıkardıktan sonra taşıma sırasında kablo sağa sola takılıp çarpmaya yere sürtünmeye başlayınca aklıma böyle bir şeytanlık geldi

hepinize iyi paylaşımlar diliyorum aynı çantadan olan ve eli bu işlere yatkın olmayan mt dostlarına seve seve yardımcı olurum tabiki mt ayrıcalığı ile

---------- Post added at 10:01 ---------- Previous post was at 09:59 ----------

sayfada hatadan dolayı bazılarını 2 kez yüklemişim , ilkini yüklenmedi sandım bundan dolayı özür....

Motosikleti
    Sattım gitti...
    Güzel bir çalışma olmuş eline sağlık

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)