Elinde motor olmayip ilan koyanlara ne demeli.
İğne mi?
Dostum ben alıcıyım, hangi iğneden bahsediyorsun?.. Bu motorun (CBF150 için konuşuyorum, madem onu örnekledik) sıfırı 3850 lira değil mi? Nakitte (yani ikinci el alacağın gibi ödeme yaptığında) 3750 liraya alabiliyorsun. Plaka - ruhsat işlemlerini kendin halledersen taş çatlasın 300 lira tutar. 4050 lira. Koruma demirleri + Shad 33lt çanta totalde (fazla fazla veriyorum fiyatı) 200 lira tutar. 4250 lira etti mi? Şimdi sen 5000-6000km motora bineceksin ve sonra bu motora 4000 lira ve hatta 4300 lira fiyat çekeceksin; sonrada "alıcılar iğneyi kendisinede batırsın" diyeceksin..
malesef yok öyle bi dünya paşam..
burada (yine cbf150 için konuşuyorum) makinelere çıkıpta 4250 - 4500 lira istemenin zerre mantığı yok. aksesuarmış, kılmış, yünmüş bunlar hikaye. Unutmayın, ev -araba - motosiklet - tekne.. Ne satarsanız satın; üzerine harcadığınız aksesuarlar her zaman %70-80 oranında kayıp verecektir. keza zaten böyle ilanların aylardır orada öylece beklemesindende anlaşılıyor herşey. selamlar..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Bu durum genellikle cbf de oldu bu sene.Nedeni ise cbf nin sıfırı 3 bin 800 mü ne oldu,ama ne oldu bütün 2011 cbfler satılık çünkü kalite düştü,dolayısıyla daha önceki modellere olan rağbet arttı ve fiyatlar sıfırından daha pahalı.Olay budur.
benımde anlamadıgım bu yersız tavrınız kusura bakma kardesım benımde motorumun sıfır fıyatı 3098tl ama bende 3450 ıstıyorum ısteyen alır malımı kımseye zorla satmıyorum satmayada calısmıyorum
motora celık jant aldım 500tl takma 40tl = 540tl
koruma demırı aldım 85 tl
alarm takdım ( oto calısma ozellıgını aktıf getırmeden ) = 65tl
xenon h4-3 8000k hıd marka 110 tl + 20tl takma parası = 130tl
shad sh 40 top case 300tl
toplam bu masraflar 1120tl ve ırıdyum bujı en kalıtelı yag ve akü ıvır zıvır vs side cabası
kımseye malımı kakalamaya calısmıyorum zorlada satmaya calısmıyorum
motor servıs bakımlıda degıl . butun bakımlarını kendım ıtınayla yapıyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)