BERİNG AERO yazlık fileli mont.aldım nihayet..taze sıcak sıcak fotolar
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hayırlı olsun................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
fiyatına göre oldukça hatta fazlasıyla kaliteli bir mont hayırlı olsun , güle güle kullan...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
Ben fiyatını göremedim ? Takım olarak koruma ile...
-
ero__ adlı üyeden alıntı
160.00 TL (10 krktr)
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun................
teşekkür.................
takendy adlı üyeden alıntı
fiyatına göre oldukça hatta fazlasıyla kaliteli bir mont hayırlı olsun , güle güle kullan...
bayağı araştrdm kendi sınıfında çok kaliteli bir mont,haklısınız.
ero__ adlı üyeden alıntı
ayrı ayrı bilmiyorum ama faturada şöyle - KAPIDA ÖDEME ( 5TL ) + ÜRÜNLER = 244,79 TL yuvarlak hesap toplam 240 tl
-
Güle güle kullanın, çok hoş bir mont almışsınız
-
Ben de yanlış hatırlamıyorsam Şirinevler Motomax'tan bakmıştım buna, 189 lira gibi birşeydi.
Doğru dürüst korumalığı olmadığı için almamıştım.
Hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanın.
-
Bende aldım 3 hafta önce. Kışlık montumun sırt korumasını takarak işi çözmüştüm. Mont gayet şık, tabii ki her yazlık mont gibi trafikte terletiyor. Yalnız sabah erken saatlerde işe gidiyorsanız da üşütüyor.
-
28 Temmuz 2011, 10:18
gti_king adlı üyeden alıntı
Güle güle kullanın, çok hoş bir mont almışsınız
çok teşekkür ederim.
RastaRules adlı üyeden alıntı
Ben de yanlış hatırlamıyorsam Şirinevler Motomax'tan bakmıştım buna, 189 lira gibi birşeydi.
Doğru dürüst korumalığı olmadığı için almamıştım.
Hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanın.
teşekkür ederim sırt korumalığı eksikti,onu tamamladım.
inzell adlı üyeden alıntı
Bende aldım 3 hafta önce. Kışlık montumun sırt korumasını takarak işi çözmüştüm. Mont gayet şık, tabii ki her yazlık mont gibi trafikte terletiyor. Yalnız sabah erken saatlerde işe gidiyorsanız da üşütüyor.
henüz trafikte denemedim ama hareketsizken terlettiği kesin her mont gibi
-
28 Temmuz 2011, 13:36
Çok rahat, çok kaliteli bir monttur, bizzat sürüklenerek test etme imkanı buldum Gerçekten işe yarıyor, eliven ve mont arasında bir santim açık kalan deri kısmı asfallta nasıl yaralandı bilemezsiniz, birde eldivensiz ve montsuz olduğunuzu düşünün, gerçekten çok kötü olur. Sıcaklara hiç giymemektense böyle bir mont alabiliyorsanız alın arkadaşlar.
-
28 Temmuz 2011, 14:05
gayet hoş görünüyor hem yazlık hem korumalı hiç yoktan normal bi rüzgarlık giymektense daha güvenilir bişey giymek için alınır,yazlık montlar arasında bende kararsızım ama bu mont liste başı gibi düşünüyorum,güzel günlerde kullan kazasız sürüşler
-
28 Temmuz 2011, 14:09
Güle güle kullan hocam. Siyahı veya koyu gri olanı da var ama dediğin gibi yazın açık renk kurtarır. Siyah fırın gibi olur.
Ben de kullanıyorum. Memnunum. Sırt korumasına aylar sonra uyandım ama, mutlaka korumalı bir şey giyilmeli.
(Bakınız foto)
-
28 Temmuz 2011, 14:09
Uğur Bilgili adlı üyeden alıntı
Çok rahat, çok kaliteli bir monttur, bizzat sürüklenerek test etme imkanı buldum
Gerçekten işe yarıyor, eliven ve mont arasında bir santim açık kalan deri kısmı asfallta nasıl yaralandı bilemezsiniz, birde eldivensiz ve montsuz olduğunuzu düşünün, gerçekten çok kötü olur. Sıcaklara hiç giymemektense böyle bir mont alabiliyorsanız alın arkadaşlar.
öncelikle çok geçmiş olsun.ufak sıyrıklarla atlatmanız büyük bir şans. bendede aynı monttan var. gerçekten sürtünmeye bu kadar dayanıklı mı montumuz?
-
28 Temmuz 2011, 14:45
the_doberman adlı üyeden alıntı
öncelikle çok geçmiş olsun.ufak sıyrıklarla atlatmanız büyük bir şans. bendede aynı monttan var. gerçekten sürtünmeye bu kadar dayanıklı mı montumuz?
Teşekkür ederim fazla bir hasar almadım şükür, Aslında fırsatım olursa fotoğrafını çekip ekleyebilrim sürtünen yerlerin. 50-60 Kmh civarı virajda motosiklet ile sağ tarafıma yattım, bir sıkıntı yok montta, yine o tafafa sürtünse rahat korur.
-
28 Temmuz 2011, 17:02
hekese teşekkür..
uğur bilgili
çok geçmiş olsun.montun sağlam olmasına sevindim ayrıca
onur35
eğer revit alabiliyorsanız revit alın ama revit o fiyatı hakediyor mu bilmem.bence bu hakediyor fiyatını.tavsiye ederim
hello_moto
bana siyah ve füme rengi diye 2 renk söylendi.ben de füme(gri de diyebiliriz) aldım.grinin koyusu da var mı bilmiyorum.ayrıca sırt koruma olmadan sakın kullanmayın.çünkü orada omurilik var,çok önemli sinirler var.ufak bir kaza hayati tehlikelere malolabilir
bir foto daha.eğer internetten sipariş verecekseniz paketleme adına fazla birşey beklemeyin.fatura da poşete bantlı sarı kağıdın altında..
-
28 Temmuz 2011, 23:58
@kral recep;
Ben de yeni yazlık mont aldım. Taşrada olduğumdan internetten alışveriş yapmak durumundayım. Bering'in fotoğraflarında, kolunda ayar düğmeleri göremediğim için ve yağmura karşı içliği olmadığı için es geçtim, Prohel Rendom Mesh aldım (140 TL). Şunu söyleyebilirim ki çok iyi bir seçim yapmışsınız ve sırt korumasını da alıp takmanız dört dörtlük olmuş. Prohel'den memnun kalmadım. Koldaki ayar çıtçıtları yeterli sıkılaştırmayı sağlamaktan uzak, dirsek korumaları güven verecek şekilde oturmuyor. Malzeme kalitesini beğenmedim (ikinci giyişimde yenindeki [kol ağzındaki] cırtların biri koptu), sırt koruması sünger olduğu için sizin yaptığınız gibi CE onaylı alıp değiştirmek gerekiyor. (Aslında harici takılan sırtlıklardan almayı düşünüyorum ama Knox yeterli güveni verdiyse ben de ondan alırım.) Ayrıca kollarında havalandırma yok. Üç-beş kuruş fazla verip kaliteliyi almak her zaman daha iyi. Güzel günlerde kullanın...
-
29 Temmuz 2011, 16:53
fotoğraflarını koyabilirsen şimdiden size çok teşekkür ederim. gerçekten çok merak ettim.50-60 km hızla ne kadar hasar almış kullandıgımız mont.
-
29 Temmuz 2011, 18:10
the_doberman adlı üyeden alıntı
fotoğraflarını koyabilirsen şimdiden size çok teşekkür ederim. gerçekten çok merak ettim.50-60 km hızla ne kadar hasar almış kullandıgımız mont.
Sağ tarafıma yattığım için sağ kolumda sürtünme oldu, sırtımda ve diğer taraflarda gözle görülür bişe yok, o yüzde sadece sağ kolun fotosunu çektim.
-
30 Temmuz 2011, 17:03
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)