Ama sırt korumasını Kral_Recep gibi değiştirmek çok mantıklı fazla iş görmez gibi.
ben scoter kullanmama ragmen neredeyse tam korumayla gezıyorum bu sıcakta bıle. daha oncede bellık aldıgımı ıcın montun ıcıne gıyıyorum.montun konforu ve hava akımı iyi olmasına ragmen terletıyor taktıgım sırtlık koruması. bugun veya yarın motomax a gıdıp sırtlık korumamıda alacagım.
probability:bounce:
DusenAdam :
gerçekten prohel in korumaları tam oturmuyor.oturması için biraz küçük beden alınca da kısa geliyor(bu benim görüşüm,alacaklar yine de gidip denesin)
ama isterseniz daha sonra bu monttan veya bu fiyatlarda nic marka fileli mont da alabilirsiniz o da popüler ve kaliteli,bir de ixs marka fileli mont var
lütfen korumalara daha fazla para ayırın.kalitelisini almaya özen gösterin.çünkü ucuz diye alıyoruz.o para da çöpe gidiyor malesef..(ben de çok daha kalitelisini almayı düşünürüm fakat motor alacağım için bütçe kısıtlı,ve bu fiyata da kaliteli bir mont)
teşekkür ediyorum,ilerde tekrar mont almayı düşündüğünüz zaman önceden,şehre gelme fırsatı buldukça,montları deneyin,üstünüze giyin,araştırın..
evet mont kazada iyi korumuş gördüğüm kadarıyla..tekrar geçmiş olsun..korumalara özen gösterelim,sonrasında pişmanlık fayda etmiyor gerçekten..
tekrar söylüyorum bu monta sırt koruması şart.çünkü omurilik boşta,bu da çok tehlikeli..tabi ayrıca bellik,dizlik vs vs de lazım bu böyle uzar gider..
ne kadar koruma o kadar güvenli sürüş..acaba o kadar koruma takarsam dışardan nasıl görürler,bana ne derler takıntısına da girmeyin.unutmayın bir sakatlık olursa bir kemik kırılması olursa aylarca hatta yıllarca,bu zorluğu siz çekersiniz,onlar değil..umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır..
---------- Post added at 19:17 ---------- Previous post was at 19:03 ----------
http://www.feyizoglu.com/6161-Air-Me...t_45735.html#0
ben bunu denemiştim sonra bir yanlışlık olmasın
Hayırlı olsun...Bu montun siyahı var bende ve çok memnunum. Bu sıcak aylarda cep fermuarlarını açarak kullanmanı tavsiye ederim.
Bende Bering , hanımda NIC 'în yeni yazlık montlarından var. İkimizde memnunuz. Bering daha iyi havalandırma ile öne çıksada sırt koruması olmaması eksi notu verdiriyor. Ben eski sırtlığımı koydum biraz ter yapsada sorunumuz yok. Sıcak bir iklimdeyseniz yazlık file mont şart arkadaşlar. Hafif ,güvenli ve kullanımı rahat. Fiyat olarak çok yükseğe çıkmaya gerek yok.
İşlerin yolunda gidiyorsa ,sakın endişenme hemen geçer :!:Morphy :-)
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/106287-2012-dogu-karadeniz-gezimiz-3850-km.html
Konuyu güncelleyeyim,
Aynı montu 220 tl ye şirinevler motomaxtan satın aldım. Bu fiyata mağazada 70 tl ye satılan knox sırt korumada(1. mesajdaki koruma) dahil.
Ayrıca bu montun diğer montlardan ayıran en en önemli özellik omuz ve dirseklerdeki çifti 50 tl olan knox korumalar.
4 riders ve difi montlarında korumalarını kontrol ettim, hiçbirinin korumaları bu monttakilerin yarısı kadar bile kaliteli değil.
Kabaca 4 tane diz-dirsek-omuzda kullanılabilen knox koruma 100 tl + 70 tl lik sırt koruma ile birlikte mont 220 tl.
Yeni aldığım venom kışlık mont ve 4 riders kışlık pantolondaki korumaları söküp berinden çıkan knox korumaları taktım.
Yazlık kışlık değişip aynı korumaları kullanacağım. Yazlık mont alacaklar mutlaka bu montu değerlendirsin derim.
4 mevsim alıp yazın sıcağında giymemektense bu fileli mont çok daha mantıklı bir çözüm. Tabi 2 montun maliyeti elbet yüksek olacaktır
fakat hastanede yatmaktan yada doku kaybı yaşamaktan daha pahalı değildir tabikide.
ben zamanında biraz aptalik yaptım 4 mevsim yerine yazlık aldım kısın giyemiyorum benim montun markasını hatırlamıyorum suan ama hem omuz hem dirsek korunması var gayet guzel kullanıslı ıcıne yagurluk tarzı birseyi olsa çokta guzel olur ama yok . pantolon olarakta prohell var dizliklerini söktüm cunki hic guven vermedigi gibi oturunca agrıtıyorda dizleri normal dizlik takıyorum üstüne
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
merhaba bende alt ve ust takım almak ıstıyorum cok pahalı olmamakla beraber ıkı farklı urun (alt ust) olabılır tavsıyenız ne olurdu (burası MARMARIS )
Bu monttan bende geçen hafta aldım. 220TL olarak fakat içinden ilk mesajdaki knox marka sırt koruma çıkmadı..
Sırtında apird armorflex en1621-2 CE yazan bir sert sünger var. Diğer monttakilere göre çok daha sert fakat ilk mesajdaki knox gibi değil..
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/BERING-AERO-YAZLIK-CEKET-pmu566.html
sırt korumasız mont sadece 220 tl diyo
Normalde bering montlarda sadece knox korumalar olur. Aero modelinde sırt koruma fiyata dahil değil. Yukarıdaki arkadaşa kıyak yapıp sırt koruma koymuşlar yoksa knoxtan baska koruma olmaz bering ürünlerinde. Bende mağazadan aldım, son 1-2 mont ve son bedeni kalmıştı. Sanırım o nedenden hediye ettiler bana sırt korumayı bilemiyorum.
bering mont sırt korumasıyla 280e falan geliyor.sizce bering mi alayım yoksa bu montu mu http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...t-pmu2204.html alayım
Siyah deri ile durur vaziyetteyken pişebilirsin ama çıkartılabilir termal astarı varmış (muhtemelen polar gibi bişey ) havalar soğuyana kadar rahatlıkla mevsimlik giyebilirsin 4ridesı,
bedeni sıkmıyorsa içini ekstra termal ile desteklersen bildiğin soğuk havada bile gideri olabilir
Bering böyle bişey değil, güneşli günler bittiği an hatta yaz gecelerinde bile üşüyebilirsin. Bering alacaksan mutlaka katmanlı mevsimlik veya kışlık bi montunda olmalı. Kullanacağın zamana mekana ve bütçene göre ölç biç öyle karar ver
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Ankara, işe git gel ve en fazla 2-3 ay cayır cayır güneşin yaşanacağı dönemlerde bile öğle sıcağında yolda olma ihtimalim çok çok düşük olduğu için, ben olsam Bering almazdım
Bu kalitede (knox, sas-tec...gibi) korumaları olan cordura, kevlar gibi yüksek dayanımlı dış katman kumaşlara sahip başka bir montta bakabilirsin, illa ki deri olmasına da gerek yok (ki ben tamamen deri mont ile kıpırdayamıyormuş gibi hissederim )
Yani biraz ayırdığın bütçe ile ilgili, demek istediğim deri işçiliğine para vereceğine kaliteli korumaya para vermeyi tercih etmeye çalış En önemlisi denemeden sakın alma, benim tavsiyem bukadar, direk şunu al diyemem
Bütçe belirtip, kriterlerine uygun montları paylaşıp bi başlıkta sorarsan tecrube edenlerden en sağlıklı geri dönüşü alırsın zaten
Arkadaşlar bende bu montu araştırıyorum ancak hiçbir yerde yok açık rengi.. Siyah rengini alsam pişer miyim? Özellikle 3-4 saat cross yapıldığında?
Başlığı bi hortlatsam nasıl olur acaba bering in yazlık montunu aldım.motomax ankara tıpkı sizin söylediğiniz gibi knox koruma olur dedi. Netten araştırdım tek tip knox sırt koruma var.ilk sayfada arkadaşın paylaştığı korumanın aynısı.gel gör ki montun sırt koruma cebine girmesi imkansız. Ne yapıcam bilmiyorum.korumayı iade etsem başka koruma yok.iade etmesem yine forumda bikaç kişinin yaptığını yapıp alttan ve yanlardan birer dilim kessem nasıl olur bilmiyorum. Çok canım sıkıldı bu mevzuya.öneriniz var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:16 ----------
http://www.motomaxonlineshop.com/bering-keers-yazlik-ceket-pmu2315
Ceket bu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)