Durduk yere grenajları çiziyorum.
Reklamlar
-
GT250R alalı 1 ay oldu. Aldığımın 1.haftası durduğum yerde sağa yatırmıştım acemilikten. Zaten sağ grenajda birkaç çizik olduğundan çok birşey farketmemişti.
Son zamanlarda çok sinirli stresliydim işte. Bu sabah işyerine geldim yine mutsuz bir şekilde. Ayaklığı açtım motordan hızlıca indim, normalde hep yavaş yavaş kontrollü inerim. Ayaklık tam açılmamış meğer düşürdüm motoru bu sefer sol tarafa. Tertemiz grenaj gitti şimdi. Ağustos ortası gelse de tatile gitsem bıktım bunaldım yaw..
-
Abi 1000'lik mi bu ?
-
Reklamlar
-
Benden eminim daha fazla motor tecrübeniz var, bilmişlik taslıyorum sanmayın lütfen, bence Ağustos'a kadar işe motorla gidip-gelmeyin ya da motora mümkün olduğunca duygusal yönden nötr halde binin, okuduğum ileri sürüş tekniklerinde böyle yazıyordu eminim siz benden de iyi biliyordunuz ancak hatırlatmak istedim, belki bir yardımım olur, saçma sapan birşeyi engellerim diye. Grenaj çizilsin hiç önemli değil belki bu bir uyarıdır. İyi sürüşler..
-
çizikleri çok takma hocam grenajlar giysi.Kırılsada en fazlası değişir yada boyanır.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
Şu ayaklık konusu benimde canımı sıkıyo.Motordan inerken düşecekmiş gibi oluyo motor.Bildiğiniz ağır çekimde iniyorum motordan
-
motoru durdurup ayaklığı açıp yavaşça inmenin ayrı bir havası ve tadı vardır
bunu alışkanlık haline getir
şartlar ne olursa olsun ruh halin ne olursa bu taddan kendini mahrum bırakma
harley is making love with
davidson
-
orta sehpa gibisi var mı be yaw?
Yan ayakta çoluk çocuk gelir düşürür motoru.. sonra katil ol
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
-
excavatus adlı üyeden alıntı
orta sehpa gibisi var mı be yaw?
Yan ayakta çoluk çocuk gelir düşürür motoru.. sonra katil ol
Ben de tam tersini düşünüyorum. Acayip rahatım yan ayak konusunda. Açıyorum, laaap diye salıyorum motoru. Koç gibi duruyo valla
Şaka bir yana, bence de motosiklete binmeden bir kaç kez düşünün, bug,n olduğunuz yerde devirirsiniz, yarın arabaya patlarsınız. Aman diyim.
-
Ayaklığı açtığım zaman ayağımla bir iki kez kontrol amaçlı vururum tam yerine oturmuşmu diye.Sizde bunu alışkanlık haline getirebilirsiniz.Ayrıca stresli bir şekilde motosiklete binmeyin.Bunu herkes tavsiye eder ve ben birşey bildiklerine inandığımdan buna uyarım.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)