Hortlasın bu başlık diye yazdım, bir minder 400tl olur mu ya! Alternatif onerebilecek var mı?
Hortlasın bu başlık diye yazdım, bir minder 400tl olur mu ya! Alternatif onerebilecek var mı?
Çay var içersen...Ben var seversen...Yol var gidersen
Arkadaşlar airhawk aslında motorcular için üretilen bir ürün değil fakat patladı gitti diyelim daha çok medikal olarak kullanım alanları mevcut kötürüm veya felçli tekerlekli sandalyeye mahkum kullanıcalar için tasarlanmış bir ürün ortapedik anlamda airhawk e göre çok daha uygun ürünlerde mevcut 50 lira 70 lira olarak da jel minderlerde var bende sele ve toto ağrısından bıkmışken hatta ağrısını yaşıyorken rossmann da ıdeenwelt ürünlerinin bulunduğu reyona bakarken kendiliğinden şişen minder diye bir ürünle karşılaştım kapağı gevşetiyorsun şişiyor onu seleye koydum oldumu sana airhawk kullana kullana tecrube edindim üzerine oturup havasını biraz aldınmı tadından yenmez oldu ağrım sızım olmadı 2 haftadır kullanıyorum üstelik maliyetide 14.99 tl miydi neydi bula bilirseniz alın derim ara ara merak salar gider bakarım gerçekten yaşamı kolaylaştıran ürünler mevcut dünde bluetootlu höperlör aldım 44 tl ye tek şarjla 2 saat falan son ses muzik dinledim telefonla entegre edip imkanı olan göz atsın güzel ürünler var bir airhawk olmasada çözüm olabilir
Tavsiye için teşekkürler, 140 usd diyorlar bir mindere, altin suyuna mı batırdınız mübarek! Nereden bulabikiriz bu urunleri? Bir site ya da şirket önerebilir misiniz?
Çay var içersen...Ben var seversen...Yol var gidersen
Alternatif olarak ben şöyle birşey öneririm. Kendim de kullanıyorum.
Sulu minderler var, belki bilirsiniz. Şöyle bir link bırakayım örnek olması açısından.
http://www.firsatcaddesi.com/sogutma...EE6BoCdCTw_wcB
Bu soğutma işi falan fasa fiso, işe yaramıyor. Sadece su dolu bir minder. Bunu ikiye katlayıp bir kumaşın içine koyup kullanabilirsiniz. Ben kask kılıfına koydum öyle kullanıyorum, iş görüyor.
Geçen gün pulsarıyla yunanistan turuna çıkan birisi vardı artçısıyla yolculuk etmiş.Açtığı konuda bahsetmişti bede ondan öğrendiğimi sizinle paylaşayım.Bisikletin iç lastiğine(şambrel)biraz hava vurup kıvırarak bir kılıfa koyuyorsununz,kaskınızın taşıma kılıfı olabilir oluyor size el yapımı airhawk
Iyi fikir kayip dusmemesi icin sele altina bir aparat lazim..
Açacaksın gazı, vereceksin coşkuyu ...
http://urun.n11.com/branda-ve-sele-o...B&gclsrc=aw.ds
şundan aldım. ulan ne eziyetler çekiyomuşuz be. kıç ne terliyor ne ağrıyor. resmen bulutların üzerinde gidiyosun. verdiğim 360 liranın her kuruşu helal olsun.
d*şaklara özgürlük!
air hawka oturan adam birdaha ofiste evde oturamaz ben evde tv karşısında bile airhawk ile oturuyorum . Piyasada sahte jele 200 lira vereceğime 400 lira verir gerçek jel alırım . emin olun denemdiğim hiç bişey kalmadı şişen yastık falan hikaye kalır çünkü jel bire bir sarıyor ve oturduğunuzu anlamıyorsunuz
Konuyu hortlatıyorum ama airhawk alternatifi bir şey arıyorum. 650TL gibi rakamlar bir mindere çok tabi. Şöyle 100TL ya kadar iş gören bir şey var mı?
iki yıldır kullanıyorum
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ideenwelt.html
Ürün ilk uzun yol pilotları için çıkıyor (9-10 saat vb.). İlk tasarlayan arkadaşta patenti olduğu için diğer üreticiler de bu arkadaşa patent ücreti ödüyorlar. Dolayısıyla bu ürün biraz fiyatlı oluyor. Aslında sizden fikir parası alıyorlar materyal parası değil.
Arkadaşlar Pedli bisiklet tayti kullanın.Gece gündüz gibi farkeder.
Şunu bırakır giderim..
Bugun ilk uzun yoluma ciktim. Istanbuldan çesmeye geldim. Direk arastirmaya basladim airhawk olmus 875 TL :(((
Arkadaşlar, yukarıdaki verilen youtube linkini çok zaman önce görmüştüm. Sonra araştırdım yurt dışı videolarda da var aynısı. Ve tabi gittin decathlona aldım bisiklet şambrelini yaptım. 1 senedir kıllanıyorum. Toplam maliyetim 60 tl yi geçmedi terzi dahil. Saçma fiyatlarla kazıklanmayın. Biraz emekle kendi yaptıpımız şeye totonuzu oturtun!
Son olarak bu airhawk ve bir de wildass diye aynı ürün markası var. Wildass biraz daha uygun. Türkiye de de satılıyor. Ancak hepsi çinde aynı fabrikada fason yaıpılıyor. Siz de götümükoru diye bir marka yapın para gönderin firmaya yapsınlar size 1000 tane getirin satın burada .. adamlar böyle yapıyor. Size linkini vereyim ürünün maliyetini görün ve ne kadar kazıklandığımızı da götün, pardon görün
https://m.alibaba.com/product/606816...12636231pqNj4v
Bu linkteki Resimleri yükleyemedim girin bakın, şaşıracaksınız. Yaaa işte böyle
Ama bunu da boşverin. Sadece bilin istedim. Kıçımızı kendi kendi yaptığımız şeyle koruyalım. Haydi kıçımız bizim kampanyası başladı!
Bir haftadır yoldayım. Maalesef airhawk patladı küçük diken gibi birşey girmiş.
Tamiri hakkında fikir verebilecek varmı..
Yozgat'ta lastikçi ye tamirini sordum. O bakarken çırak sordu bu nedir diye verdiği cevap cuk oturdu...GÖTLÜK... hala gülüyorum 😂😂
Anladigim kadari ile neopren malzemeden uretiliyor ayni serbest daliş elbiseleri gibi. Herhangi bir zipkinci magazasinda neopren yapistirici bulabilirsiniz. Denenebilir kanaatindeyim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)