Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Uzun yol için müzik önerir misiniz?

REKLAM ALANI

slow şarkılar olursa gaza getirmeyecek 90 sabitle giderken adamın canını sıkmayacak tarzda şarkılar olursa sevinirim

Yabancı müzik istiyorum bu arada.

Bahsettiğim tarz böyle bir şey. http://www.youtube.com/watch?v=5anLPw0Efmo&ob=av3e

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    müzik dinlemeni önermem, eğer motorun goldwing gibi harici hoparlörlü bişey değilse. yani kulaklık takıp ta dinleme...
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

Tek kulaklık takıp dinliyorum. Şehir içi ve dışında. Bugüne kadar beni tehlikeye atmadı. Hem müziğimi dinliyorum hemde dışarıdaki sesleri.

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    yavvv kardeşim bu güne dek bir çok konuda konu açan arkadaşilarımız oldu , bilenler cevapladı , kimileri kızdı , kimileri alkışladı taktir etti

yani kusura bakma da motosiklet kullanırken dinleyebileceğim müzik tavsiyesi diye bir şey sözkonusu olamaz , bir müzisyen arkadaşın olarak ben bile müzik dinlemiyorum motosikletimle giderken ki müziğin her aşamasından anlar ve dinlerim , hatta şöyle söyleyeyim arabamda bile yol alırken çok canım sıkılırsa azıcık duyacağım kadar volüm verir öyle dinlerim

istersen üşenmeyip neden böyle yaptığımıda anlatayım ?
    arabamda daki en ufak ses değişikliğini farketmek için, arkadan sesli ikaz edenleri duyabilmek için , yanımda yolcu var ise adam gibi sohbet edebilmek için ,

motosikletimde de aynı şeyler geçerli zaten kafamda kask olduğu için sesleri duymam zorlaşıyor birde kulaklık takıp müzik dinlemeye kalkarsam dış dünyayla olan ses iletişimim kesilir ,buda hiç beklemediğim bir anda başıma iş açabilir ,

sen bence motosikletle yolculuk yaparken eğer harici bir tesisatın yoksa ( hoparlör vs.) kulaklıkla müzik dinleme hevesinden vazgeçmelisin , zaten hoparlörle de dinlesen bir şeye benzemez rüzgar ve dış etkenler olacağı için dinleyeceğin müzik ancak çevrendekileri rahatsız edebilir zevk alamazsın , amacım eleştirmek değil fikrimi söylemek

ama hangi müziği dinleyeceğim diyede konu açma işi yersiz olmuş, motosikletime hangi yağı koyacağım deseydin işin rengi gene değişirdi ....

hadi kal sağlıcakla...
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    elvis presely devil in the sky, all shook up, are you lonesome tonight
    Adriano celentano susana
    The beatles all my loving
    Carlos santana black magic women
    Bruce springsteen glory days
    Manowar heart of steel
    Natasha thomas save your kisses for me

Gibi gibi aslında daha da ekleyeceklerim var da verdiğin videoyu telefonumda açamadım ondan belki tarzına uymuyordur diye devam etmedim
    Ama hafif aşağı eğimli yolda sağında deniz solunda dağ olan yollarda mutlaka dinleyeceğim hatta gün batımına denk gelirsem çekip kenara müzik eşliğinde manzarayı izleyeceğim şarkılar
    Ancak sürüş sırasında motosikletin harici hoparlörü varsa öyle dinle yoksa kulaklık sağlıklı olmuyor

Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yavvv kardeşim bu güne dek bir çok konuda konu açan arkadaşilarımız oldu , bilenler cevapladı , kimileri kızdı , kimileri alkışladı taktir etti

yani kusura bakma da motosiklet kullanırken dinleyebileceğim müzik tavsiyesi diye bir şey sözkonusu olamaz , bir müzisyen arkadaşın olarak ben bile müzik dinlemiyorum motosikletimle giderken ki müziğin her aşamasından anlar ve dinlerim , hatta şöyle söyleyeyim arabamda bile yol alırken çok canım sıkılırsa azıcık duyacağım kadar volüm verir öyle dinlerim

istersen üşenmeyip neden böyle yaptığımıda anlatayım ?
    arabamda daki en ufak ses değişikliğini farketmek için, arkadan sesli ikaz edenleri duyabilmek için , yanımda yolcu var ise adam gibi sohbet edebilmek için ,

motosikletimde de aynı şeyler geçerli zaten kafamda kask olduğu için sesleri duymam zorlaşıyor birde kulaklık takıp müzik dinlemeye kalkarsam dış dünyayla olan ses iletişimim kesilir ,buda hiç beklemediğim bir anda başıma iş açabilir ,

sen bence motosikletle yolculuk yaparken eğer harici bir tesisatın yoksa ( hoparlör vs.) kulaklıkla müzik dinleme hevesinden vazgeçmelisin , zaten hoparlörle de dinlesen bir şeye benzemez rüzgar ve dış etkenler olacağı için dinleyeceğin müzik ancak çevrendekileri rahatsız edebilir zevk alamazsın , amacım eleştirmek değil fikrimi söylemek

ama hangi müziği dinleyeceğim diyede konu açma işi yersiz olmuş, motosikletime hangi yağı koyacağım deseydin işin rengi gene değişirdi ....

hadi kal sağlıcakla...
    Eleştirin için teşekkür ederim ama ben böyle alıştım ve bir zararını görmüyorum. Kaldıki tek kullaklıkla ve çevreyi de duyabileceğim tonda açıyorum sesi.

Ben sizden bildiğiniz, hoşunuza giden yabancı slow parçalar istedim. Bunun yanlış olduğunu zaten biliyorum tekrar söylemenize gerek yok.

Tarifime uygun hoşunuza giden parça varsa söylerseniz sevinirim.

---------- Post added at 11:20 ---------- Previous post was at 11:01 ----------

Alıntı safakk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    elvis presely devil in the sky, all shook up, are you lonesome tonight
    Adriano celentano susana
    The beatles all my loving
    Carlos santana black magic women
    Bruce springsteen glory days
    Manowar heart of steel
    Natasha thomas save your kisses for me

Gibi gibi aslında daha da ekleyeceklerim var da verdiğin videoyu telefonumda açamadım ondan belki tarzına uymuyordur diye devam etmedim
    Ama hafif aşağı eğimli yolda sağında deniz solunda dağ olan yollarda mutlaka dinleyeceğim hatta gün batımına denk gelirsem çekip kenara müzik eşliğinde manzarayı izleyeceğim şarkılar
    Ancak sürüş sırasında motosikletin harici hoparlörü varsa öyle dinle yoksa kulaklık sağlıklı olmuyor
    Teşekkür ederim bi kaçını aldım.

The Trouble - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '21 Dominar 400
    Coldplay - In My Place
    Coldplay - Fix You
    Coldplay - Clocks
    Coldplay - The Scientist
    Red - Pieces
    Red - Already Over Part 2

Bazıları pek slow olmasada umarım beğenirsin

cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    Bence : dıre straıts ....tüm albümleri iyidir + erıc clapton
    Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....

Esp Explorer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende bir muzisyen olarak.Motor kullanirken muzik dinlemenin pek saglikli oldugunu dusunmuyorum.Hele hele seni gaza getirecek tarzda bir muzik gereksiz cesarete neden olabileceginden hic tavsiye etmem.Tek kulaklikla dinliyorum demissin.Diyelim ki sag kulak.Sagdan gelen bir tehlikeyi kaskin ve cevre gurultusu etkenleride eklenince ne kadar duyabileceksin.Bence asfaltin ve motorun sesinin tadini cikart.İyi surusler.

Motosikleti
    Suzuki Marauder 800
    Arkadaşların çoğuna katılıyorum. Motor üzerinde zaten bi çok sesi kask nedeniyle duyamıyoruz.eğer birde kulaklık takarsak alim allah hiç bişey duyamayız. Bu da kötü sonuçlara yol açabilir. Zaten motor üzerinde kaporta biziz

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Böyle müzik tavsiyesi olmazki ne tarzda dinlediğini söyle ona göre bişeler diyelim.metal dinleyen birine teoman önermeyeyim
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)