malum havalar sıcak mont giymek biraz sıkıntılı oluyor. dört mevsim montum var içini çıkararak yazlık moda getirdim. önden omuzdan karından havalandırmaları var giyiyorum ama sürat yapınca ör. 160kmh montum paraşüt gibi oluyor. sürüş sorunu yaşatıyor. yok havalandırmaları kapatıyorum öyle yapıyorum böyle yapıyorum olmuyor boyun kısmında 1 cm gibi bolluk var o boşluğu elle sıkarak kapatmama rağmen bir türü beni tatmin etmedi. uzun süre sonra kollarım terliyor montu kolları ıslatıyor. koruması için iyi diyebiirim ama sürat yaptığımda beni üstünden çıkar diyor mont ne denediysem olmadı
boyum 180-ve ağırlığım 90kg Mont bedeni olarak XL
kullandığım montun linkini veriyorum:
http://www.hudsonderi.com/?urun-1105...torsiklet.html
gelelim kullandığım kaska LS2 BİG ONE modeli alttan düğme ile açılan güneş vizörü var. kaskın çok güzel işçiliği var ilk takığımda düşük süratlerde bir sorun yoktu ama sürat arttığında kaskın sol tarafında bir uğultu oluyordu. kaskı incelediğimde sol kısımda dışarıdan güneş vizörünü kaldırmaya ve indirmeye yarayan düğme var ki bu düğmenin çıkıntıları ve iç kısımda mekanizması olduğu yerde boşluk var o boşlukları süngerle doldurdum ama sol taraftaki sesi tam olarak yok edemediğim gibi yüksek süratlerde kafamı yukarı aşağı oynattığımda montumun içine giren havayı etkiliyor.kaskın içinde kafamı öne getiriyorum arkaya getiriyorum olmuyor. Ve tüm havalandırma kapakları kapalı olmasına rağmen gözüme toz kaçtı ayrıca akşam çıkan sinekler nerden giriyor kaskın içine anlamıyorum her yeri kapalı olmasına rağmen sürat yapınca sinek giriyor
Kask öçüm L Beden kullandığım kask L takarken bya zorlanıyorum ama taktıktan sonra rahat güeş vizörü olması çok iyi.
http://www.hudsonderi.com/?urun-1495...torsiklet.html
yüksek sürate uygun fiyat ve performansı iyi olan mont ve kask önerilerinizi bekliyorum.
tavsiye ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
---------- Post added at 09:47 ---------- Previous post was at 09:25 ----------
bu tip bir sorunu yaşayan olmadımı arkadaşlar?