viraj korkusunu nasıl yenerim.???
Reklamlar
-
26 Temmuz 2011, 17:02
Lastiklerin ne kadar yeni gibi gözüksede. Pek fazla iş yapmazlar. Benimde 2006 model motorum var. Lastikler yeni gibi ama güven vermiyor. Dün akşam eve dönerken yolları ıslamışlar gaza bastım ve olduğum yerde bir tur attım. Neyse ki motorum ufak birşey bana göre ayağımı yere bastığımda durdurabildim. Bu yüzden sanada tavsiyem lastikleri değiştirmen. Zaten 2 tane tekerleğimiz var onlara iyi bakalım. Yolun daima açık olsun.
Reklamlar
-
26 Temmuz 2011, 18:03
eğitim eğitim eğitim trafıge kapalı alanda bol bol slalom, sekiz cizme ve zorlandıgın manevraları calıscaksın motorunun lımıtlerını bıleceksın peglerını surterek doneceksınkı vıraja gırerken sınırlarını bılıp yatırcaksın motorunu her motorun peglerını yere surtene kadar yatma acısı vardır lastıklerınede guveneceksin.....
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
26 Temmuz 2011, 19:49
valla kardeş lastiklerin orjinalse eğer yani hiç değiştirmediysen servisin lastiklerin iyi durumda demsine bakma çünkü genelde motosikletlerin orjinal lastikleri dandik olur benimkilerde öyleydi ama değitirdim tubeless taktırdım şimdi daha iyi giriyorum virajlara filan korkumda kalmadı.
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
-
26 Temmuz 2011, 20:34
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
-
26 Temmuz 2011, 20:45
Arkadaş selamlar,
Öncelikle bu his ve güvensizlik ile motoru trafikte kullanma! Tam virajda, sen zaten kendini zorlandığını düşünürken çalacağı bir korna, seni endişeye düşürecek yol üzerindeki bir madde vs gibi riskler çok ciddi kaza yapmana sebep olabilir. Bu yüzden, öncelikle eğitim-pratik ve kontrollü trafik ortamlarında çalışarak bu korkunu atmadan, kendine güvenini ve En Önemlisi Motoru Her koşulda Sürerken Zevk Alma durumuna ulaşmadan trafikte kullanma... Umarım en kısa zamanda halledersin. Selametle.
Poturdak
-
26 Temmuz 2011, 21:02
Merhaba dostum bu viraj korkusunu yenmenin şartı. 1 eğitim alacaksın 2 eğitim alacaksın 3 eğitim alacaksın ve çok pratik yapacaksın selamlar iyi sürüşler
-
27 Temmuz 2011, 00:23
tavsiyeleriniz ve yardımlarınız için hepınıze tesekkur ederım bugun vırajlarda bıraz daha ıyıydım korkumu yenmeye calısıyorum cok keskın olmayan vırajlarda ve daha onceden gectıgım ancak korktugum vırajlarda azda olsa daha ıyıydım bu tamamen psıkolojık olmus sanırım bende zamanla yenıcem kendıme guvenıyorum ( herkese ıyı surusler dılerım )
xXxDagli amici mi guardi Dio, che dai nemici mi guardo ioxXx
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)