Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Aman Uzak durun derim

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Ara verdi devam edecek :)
    merhaba arkadaşlar bu konuyu marka karalamak için deil kendi yaşadığım olumsuzlukları sizlerde yaşamayın diye açıyorum.Ben bi cub kullanıcısıyım.şuanda 3.cub ımı kullanıyorum.Ama bu son aldığım arora cub-100 beni cubdan soğuttu.Öncelikle şunu söyleyim buna çok dikkat edin.Motoru alırken 2 yıl garantili olduğu ısrarla belirtildi yok efendim japon standartlarıymış 2 yıl garantiymiş vs.Motoru aldım garanti kitapçığını bi açtım birde ne göreyim.-garantiye girmeyenler-diye bir sayfa var o sayfada da ne yazıyor dersiniz?motorda aklınıza gelebilecek kaportadan motor aksamına kadar her parçayı yazmışlar ve bunlar garanti kapsamında deilmişe hani 2 yıl garantiye ne giriyor?dolandırıcılığın dariskası.
    neyse motoru almış bulunduk.ilk gün henüz 25 km kadar yol yapmıştım ki ışıklarda fren yapmak istediğimde pattt diye ön fren boşaldı.(bana teslim edilmeden önce serviste son kontrolü yapılmıştı).Önce civata filan çıktı ordan boşaldı sandım meğersem hidrolik hortumunu rastgele uzun bırakmışlar oda janta sürte sürte yarılmış her yer vıcık vıcık yağ.neyse servise gittim servisçi dedi bu garantiye girmez iyi eyvallah yaptırdık.motorun rodaj döneminde farkettim ki motor çok titriyor.dediler ki rodajdan sonra düzelir.motor şuan 2500km de ama sanki masaj koltuğuna binmişim gibi titriyor hayatımda bu kadar vibrasyonlu bir motora hiç binmedim.servise gittim dedim böyle böyle titreşimden motorda duramıom ,bakayım abi dedi.bindi gezdi geldi haklısın abi çok vibrasyon var dedi ama bu garantiye girmio maalesef dediiiii.bugünde kendi kendine benzin deposu çatladı.servisi vibrasyondan kaynaklandığını söylüyor amaaa oda garantiye girmiyor.Arkadaşlar,biri size arora mı dedi uzak durun;) motor mu alacaksınız önce garanti şartlarını okuyun ve test sürüşü talep edin.yarın tüketici haklarına gidip iadesi ile ilgili uğraşacam umarım olumlu sonuç alırım bu konuda da bilgisi olan varsa yard olurmu bana

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

hani yanlış anlamada bende buna benzer bir sorunla karşılaştımda yani denen yapılmadı ben derim fazla uğraşma çünkü tüketiciler derneğinde tanıdığın bile olsa onların eline yazı gidince bir şekilde senin aleyhine çeviriyorlar durumu benden demesi ama tabi bilemem ben izmirde bunun gibi bi olayla karşılaştım doğrusu ama yinede bırakma peşini

Tolme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Jupiter 125, Motoran Vento 100
    ne yazıkki çinlilerin çoğunda aynı muhabbet var,sanırım bu motorları alırken tamamen bir şans oyunu oynadığımızıda kabul etmemiz gerekiyor,aslında bunları fiyatlarından dolayı aldanıp alıyoruz,hele iyi bir ustan yoksa çin malından kesinlikle uzak durmak gerekiyor
    İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)