Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

henüz 16 yaşınndayım motorsiklet eğitimi alabileceğim biryer var mı bu yaşta ??

REKLAM ALANI
    Uğur Bilgili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1150GS
    YZF R 125 te olur ama yeterli eğitimi alırsan ninja yada Hyo ile başlamanda sakınca olmaz, ama bunu psikolji yaparsan sorun olur. Hangisini daha iyi kullanacağına inanıyorsan ona bakarsın eğitim sonrasında. Önemli olan senin karar vermen.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

ben önce bana eğitim verebilecek bir yerden eğitimi mi alayım zaten ondan sonra nasıl bir şey kullanacağıma karar veririm. Ama eğitim yerebilecek bir yeri nereden bulacağım sorun orada..

jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    nerede öğrenebilirsin;
    tarlada evet boş bir tarlada öğrenebilirsin eski usul yanına bi kaç abi al sen gazla onlar peşinden koşsun
    honda eğitimi pahalıdır buradan sitedeki bütün okuları baştan sona oku videoları izle sonra boş bi tarlada çalış kendini geliştir sonra yavaş yavaş trafiğe çık en önemli kural asla gaza gelme hızlı gidememek viraja yan yatarak giremek ayıp değildir ama kendin düştükten sonra ağlamak ayıptır unutma
    harley is making love with davidson

öyle tarlada falan öğrenmenin zamanı değil bence teknoloji geliştikçe her şey değişti hiç motora binmemiş bir insanın altına ss bir makina verirseniz anında 90 derece havaya dikip kafa üstü yere çakılıyorlar doğru düzgün bir eğitim merkezinden eğitim almak istiyorum ama yaş problemi olur mu olmaz mı orasını kestiremiyorum..
    Doğru düzgün cevaplar verirseniz sevinirim..

Motosikleti
    arora ks 150-23 Sarı :)
    en iyi motor başlnangıç için scooter dır yada r 125 uygundur cbr 125 ybr 125 falan tarzı
    Hızlı Yaşa Genç Öl Cesedin Yakışıklı Olsn...

Teşekkür ederim ama benim amacım şuanda başlangıç motorumu seçmek değil öncelikli olarak amacım eğitim alabileceğim bir yer bulmak..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)