ruhsat için ek 1 formuyla alakalı bir soru
Reklamlar
-
bu zamana kadar açılmış ruhsat işlemleri ile ilgili konuları takip ettim ancak aklıma takılan bir kaç soru var ve her cavaplayan farklı bir şey söyledi
Ben ek 1 formunu muameleciden almak yerine internette bulunan ek 1 formunu yazıcıdan çıkarsam bir sorun olur mu ? Sağ üstte seri yazan ve yanında harf rakam karışık bir şeyler yazıyor şimdi bu yıldan yıla mı değişiyor bu bölüm yoksa her kullanıcıya ait bi no mu var?
Ayrıca ruhsat için ehliyet gerekiyor mu bu yıl ki ruhsat işlemlerini yazan arkadaş gerekiyor demiş ama başlığın altında özellikle sordum başka biri gerekmiyor dedi kafam karıştı yarın bu işlemler için gideceğim ancak kafamda soru işareti kalsın istemedim
Şimdiden çok teşekkür ederim yardımcı olanlara
Reklamlar
-
EK-1 formunu şöförler odasından alman gerekiyor. O sağ üstte yazan karmaşık şeyler şöförler odasının forma verdiği seri numarası oluyor. Formu aldıktan sonra bilgisayarda doldurman gerekir, yerlerini falan tutturman gerekiyor, yani en kolayı ver 10 TL doldurup versinler. Ruhsat için de ehliyet gerekmiyor ama motosikleti kullanmak için zaten almak zorundasın. Yani gerekiyor diye bilmenin bir mahsuru yok aslında.
-
hemm anladım yani formu elle tükenmez kalemle de doldurmayacağız
Ehliyet kursuna gidiyorum zatende aldığım motosiklete her ay zam yapıyorlardı bende baare daha fazla zamlanmadan alayım dedim ama ehliyetide taa eylülde alacağım :(
Bu arada bu ehliyet için 2011 de bir değişiklik olmadı değil mi?
-
-
yanılmıyorsam exel ile de yapılabiliyormuş ama ben nasıl yapıldığını bilmiyorum maalesef..
-
şöförler cemiyetinde doldurup veriyorlar ve orada vereceyin bir kaç lira şöförler cemiyetine kalıyor. bence şöförler cemiyetinden al ek biri hemide dolduru versinler.
-
ruhsatımı aldım bugün itibari ile yardımcı olan olmayan herkese çok teşekkür ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)