Yeni Alacağım motora bakarmısınız
Reklamlar
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...948819/detay/?
Arkadaşlar bunu almayı Düşünüyorum. Pazarlık yaptık Fiyat konusunda Anlaştık. dün ben gördüm bindim motora 1 2 motordan anlayan arkadaşımla bide tamirciyede göstericem. üstünde xenon far var 80 tl almış. Herhangi bir sorununu görmedim motorun sizce nasıL motor alayımmı arkadaşlarım ?
Hükmün Varsa Yargıla Paşam.
Reklamlar
-
motor temiz görünüyor. fiyatlarını falan bilmem bunların ama adı honda. madem bir kaç arkadaşınla falan bakmışsın hayırlı olsun.
-
yamyamaha adlı üyeden alıntı
motor temiz görünüyor. fiyatlarını falan bilmem bunların ama adı honda. madem bir kaç arkadaşınla falan bakmışsın hayırlı olsun.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için
-
Motor Antalya'da olunca aynalar olmuyo tabi. Güzel motor. Çok yıpranmışa benzemiyor. Fiyat sizin bileceğiniz iş sizin bütçeye uygunsa alın derim. Kafanız rahat eder. Sonuçta Honda. Hayırlısı olsun.
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
-
syn022 adlı üyeden alıntı
Motor Antalya'da olunca aynalar olmuyo tabi. Güzel motor. Çok yıpranmışa benzemiyor. Fiyat sizin bileceğiniz iş sizin bütçeye uygunsa alın derim. Kafanız rahat eder. Sonuçta Honda. Hayırlısı olsun.
2005 2006 MODEL BEATLERDE VAR AMA TEMİZ DEĞİL BOYALI YIPRANMIŞ HOR KULLANILMIŞ ORASI BURASI ÇİZİK KIRIK VEYA DÜZELTİLMİŞ En iyisi 2008 model bir beat oldugunu düşündüm ve yarın alıyorum inşallah motorcumada gösterip bu beati.
-
dj_karizma adlı üyeden alıntı
2005 2006 MODEL BEATLERDE VAR AMA TEMİZ DEĞİL BOYALI YIPRANMIŞ HOR KULLANILMIŞ ORASI BURASI ÇİZİK KIRIK VEYA DÜZELTİLMİŞ En iyisi 2008 model bir beat oldugunu düşündüm ve yarın alıyorum inşallah motorcumada gösterip bu beati.
Bir bilenede göstermekte fayda var tabiki. Bin kullan seni tatmin ediyorsa al. Sonuçta 100 cc bir motor. İsteklerine cevap verecekse al. Daha sonra hızlandırmak için ne yaparız diye bir başlık görmeyelim. Beat güzel ve dayanıklı motordur. Keyif içindir ve genç işidir. Zevk alarak binersin umarım. Herşey gönlünce olsun.
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
-
syn022 adlı üyeden alıntı
Bir bilenede göstermekte fayda var tabiki. Bin kullan seni tatmin ediyorsa al. Sonuçta 100 cc bir motor. İsteklerine cevap verecekse al. Daha sonra hızlandırmak için ne yaparız diye bir başlık görmeyelim. Beat güzel ve dayanıklı motordur. Keyif içindir ve genç işidir. Zevk alarak binersin umarım. Herşey gönlünce olsun.
Hocam isteklerime karşılık veriyo, Kalite,HIZ,görüntü,Marka,Yakışıklılık Bakımından. Hızıda 110 KM tek kişi 2 kişide 95 100 görür rahat. ben kullandım ama dümdüz yolda sürmedim tabi motoru şehir içinde sürdüm, 80 90 geldi ibre iki kişiyle. tek kişi zaten rahat 110 görür sanırım. birde şehir içinde hızlı bir motor almak ve kullanmak hiç akıl karı değil. diye düşünüyorum, hani 110 GÖrüyor zaten daha neden basıyım ki, Teşekkürler
-
bakıp hoşuna gitti ise bize hayırlı olsun demek düşer.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
bu motorda xenon far 40 bin likmi ney takılıymış , 80 tl ye taktırmış. Akü kaldırmıyormuş XENON Farı, ama Aküyü değiştirirsen sorun çıkarmaz dedi , sizce Akümü alayım yoksa orjinal sarı farımı taktırayım ßen xenon takılı kalsın istiyorum ama ? aküyü değiştirsem bir sorun yaşarmıyım sizce ? NORMALDE Xenon far yanıyo ama sönüyo tekrar yanıyo ısındıktan sonra motor ısındıktan sonra bidaha sönmüyo bende gördüm dün. ?
-
25 Temmuz 2011, 00:15
Sanırım başka yorum yapacak hiç bi arkadaşım veya abilerim yok canınız saolsun.
-
25 Temmuz 2011, 00:27
benim gözüm tutmadı bu motoru. Bir kere ön tarafın rengi ile arka tarafın rengi farklı. ne gibi işlemler görmüş bunu araştır. düşmesi kalkması var mı? piyasasına göre pahalı geldi. biraz daha düşün derim.
[B]face your fears,live your dreams[/B]:bounce:
-
25 Temmuz 2011, 00:31
emraq adlı üyeden alıntı
benim gözüm tutmadı bu motoru. Bir kere ön tarafın rengi ile arka tarafın rengi farklı. ne gibi işlemler görmüş bunu araştır. düşmesi kalkması var mı? piyasasına göre pahalı geldi. biraz daha düşün derim.
ustam 2008 ve 2010 model beatlerin rengi çift renk oluyor füme ve gri ruhsatta'da öyle yazıyor ama yinede bi yarın motorcuma götürecem içime kurt düşürdün
-
25 Temmuz 2011, 00:32
zenon farın faydasını gece vakti kullanırken görürsün yerdeki karıncasına kadar bence kalsın.çok az yaktığını söylüyorlar.100 görüyorsa ne güzel. hayırlısı olsun inşallah kazasız belasız
-
25 Temmuz 2011, 00:38
kopan çocuk adlı üyeden alıntı
zenon farın faydasını gece vakti kullanırken görürsün yerdeki karıncasına kadar bence kalsın.çok az yaktığını söylüyorlar.100 görüyorsa ne güzel. hayırlısı olsun inşallah kazasız belasız
xenon far tabikide paha biçilemez çok güzel aydınlatıyo, ama xenon kalması için yeni akü almam gerekiyormuş mutlu aküden, birde elden çalışmıyo motor ayaktan çalışıyo xenon oldugu için akü kaldırmıyormuş. akü değiştirirsen çalışır elden'de dedi motorun sahibi. akü değiştirmeden devam edersem ayaktan çalıştırmam gerekiyo hep motoru ve xenon farda arada sönüyo tekrar açınca farını yanıyo tekrardan, motor ısınınca zaten sönme yapmıyo ben denedim dün
-
25 Temmuz 2011, 03:45
dj_karizma adlı üyeden alıntı
xenon far tabikide paha biçilemez çok güzel aydınlatıyo, ama xenon kalması için yeni akü almam gerekiyormuş mutlu aküden, birde elden çalışmıyo motor ayaktan çalışıyo xenon oldugu için akü kaldırmıyormuş. akü değiştirirsen çalışır elden'de dedi motorun sahibi. akü değiştirmeden devam edersem ayaktan çalıştırmam gerekiyo hep motoru ve xenon farda arada sönüyo tekrar açınca farını yanıyo tekrardan, motor ısınınca zaten sönme yapmıyo ben denedim dün
benim zcde 6.5 amperlik akü var ve hiç bir şekilde şarj sorunu yaşamadım. tesisatı düzgün yapılmışsa akünü değişmen bence yeterli olacaktır.
-
25 Temmuz 2011, 12:04
Motor temize benziyor, 2. Elde sans faktorununde cok onemli oldugunu dusunuyorum. "iyi olur kendinden kotu olur karsidan bilirsin" hayirlisi olsun.
-
25 Temmuz 2011, 16:09
Arkadaşım, mutlaka biliyorsundur ama şöyle bir alternatif varken bunu neden tercih ediyorsun ? Antalya'da olduğu için mi ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2898429/detay/
ya da bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4720414/detay/
Fiyatlar böyleyken ben olsam 17000 km'de motora o parayı vermem. Git sıfır Kymco al daha iyi.
-
25 Temmuz 2011, 16:50
-
25 Temmuz 2011, 23:39
Seko adlı üyeden alıntı
Antalya merkez dışında alabilirim. istanbul çok uzak bide kargo ücreti falan baya pahalıya gelir bana çünkü,
---------- Post added at 22:36 ---------- Previous post was at 22:33 ----------
---------- Post added at 22:39 ---------- Previous post was at 22:36 ----------
Ayrıca 1992 DOĞUMLUYUM Antalya Merkez Kütük, Bayramdan sonra 1 Eylülde Muayene Olacağım Abilerim Ve kardeşlerim
Sizce ASkerden sonrayamı Bıraksam Motor alma İşini, Ama 92/Ye Kaç gideceğim belli değil hani ??
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)