Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678917 ... SonuncuSonuncu

Altın Elbiseli Adam SkyTurk'te!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda cbf 150
    evet bu hafta da süper bir program vardı. şu triumph u hakkaten güzel yapmıslar ama, yedek parça ve servis noktası nasıl merak etmedim değil...
    barkın tekrarları siteden kaldırınca, tv karsısına geçmek şart oluyor tabii. ama 4. bölümü hala izleyemedim. onu da koy söz bundan sonra hep tv den izlicem

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    myagdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda FES 250 Foresight; CBF 150, NC750S
    program harika... içerik dolu, esprilerle renk katılmış sunum güzel, e daha ne olsun.

barkın bey'i kutluyor ve başarısının katlanarak artmasını diliyorum. kapanış cümlesini çok beğendim.

"otomobil sürücüleri hep motosiklet tehlikelidir derler, bilmezler ki esas tehlike kendileridir"

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    arkadaşlar toplamda kaç program oldu ben 3 tanesini izleyebildimde, eksiklerimi tamamlamak istiyorum.

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    adamın konuşmaları süper

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    '78 Honda XL50, T1, '68 Simson Schwalbe, '91 Honda
    Genel istek üzerine bir toparladık:

1. Bölüm:

http://www.youtube.com/watch?v=nxr6CpqX-ig

2. Bölüm:

http://www.youtube.com/watch?v=XI9rEXjYY-8

3. Bölüm:

http://www.youtube.com/watch?v=k7AhliFor2o

4. Bölüm:

http://www.youtube.com/watch?v=7zqrIyYtFiw

5. ve 6. bölümler ilerde bir tarihte inşallah.

Bayram'da aman dikkatli sürelim, bizim yeni yönetmeni Bostancı köprüsünde geçen hafta devirdiler. Üzerine bir de polis raporunda suçlu çıkardılar(!). Offf neyse.

Cümle motorcu aleme selamlar.
    Barkın

Rocknrolla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K100 rt Mondia Drift
    Sensei program saatleri çok erken bana kalırsa, malum hafta sonu ben ve benim gibi hımbıl adamlar uyuyor o saatlerde, bu konuda elinden gelen birşey varsa çok iyi olur.
    Ben jack'in kalın bağırsağıyım..

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    vay anasını ulen gene kaçırdık yala lala

oralet07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Son bölümünü izledim yalnız sürekli yüksek cc ve supersport motosikletlerini inceliyorsun bence düşük ccleride koymalısın.Cub commuter gibi motosikletleride test edersen çok güzel olur.Son bölümde motosiklet bulamadığımız için ninja 250 incelemesi yapıyoruz demiştin yanlış hatırlamıyorsam buna üzüldüm.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    '78 Honda XL50, T1, '68 Simson Schwalbe, '91 Honda
    Alıntı oralet07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Son bölümde motosiklet bulamadığımız için ninja 250 incelemesi yapıyoruz demiştin yanlış hatırlamıyorsam buna üzüldüm.
    Hayır son bölümde, Ninja 250 test motorunu Kawasaki'den değil vatandaştan bulduğumuz bu motosiklet kırık-dökük dedim.

Bu hafta YZF R125 var! Meraklısına duyurulur.

Slmlr
    Brkn

syn022 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok sattım Cbf'yi Maxi arıyorum.
    YZF R125'se şimdiden alarm kurmam lazım. 3-5 tane. Honda CBR 125-250 falan da isteriz bundan sonra.
    ~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~

Motosikleti
    SYM XS 125 K
    Tv den izleme işi gerçekten zor iş. Günümüzde artık her şey internet üzerinden izlenir oldu heleki müşteri profili motorcu olursa tv den izlemek çok daha zor.Bence yayın esnasında sponsor veya reklam verenler alt kısımları kullanarak reklam vermeli bu şekilde nette de reklamlarını yapmış olurlar. Barkın süper bu arada internetten tüm bölümlerini izledim diyebilirim, çok ta faydalı tüm motorculara ve motor merkalılarına tavsiye etmekteyim.Sevgiler Saygılar...
    Diş Fırçam Bile Motorlu :cherry:

carsvegas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yenisi bekleniyor
    Programından dolayı tebrik ediyorum sizi barkın bey yalnız henüz bir cruiser incelemesi göremedik en yakın zamanda bu tarz aşıklarına da bir zaiyafet çekmeniz dileği ile...

birde şunu soracağım parogramlarınızda da karşılaştım tanıtımını yapacak motor bulma sıkıntısından bahsediyordunuz direk gönüllü kullanıcılardan alıyormuşsnuz pes doğrusu bu nasıl ülke...
    Yaratan rabbinin ismi ile oku!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı carsvegas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birde şunu soracağım parogramlarınızda da karşılaştım tanıtımını yapacak motor bulma sıkıntısından bahsediyordunuz direk gönüllü kullanıcılardan alıyormuşsnuz pes doğrusu bu nasıl ülke...
    Altın elbiseli adam gibi motosikleti objektif olarak yorumlayanlar motosiklet firmalarının işine gelmiyor ondandır. Otomobillerle alakalı benzer programlarda dikkat edersen test eden şahıslar o arabanın hiç bir kötü özelliğinden bahsetmiyor. Sanki kusursuz bir şeymiş gibi. Altın elbiseli adam hem iyi yanları hem de kötü yanlarını söylediği için motor vermek istemiyorlardır.

bizde motor bol onlar vermesede olur

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    vay anasını inanmamıştım ama harbiden barkın bey bu forumdaymışşş:D
    bundan sonra millete hırcın olupta sivri olmucam yorum yaparken malum.forumdan atmasınlar xD...

barkın bey ps150 tanıtım videosu çekicek olursanız vede program ilerleyip tutarsa, çekimlere marmarise gelin elalemden motor toplucanıza ben verrim daha kız gibi motor :D
    birde debriyaj baskı diski bunun ses yapıyor özellikle bunu tanıtımda belirtmenizi isterdim:S
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    yenisi bekleniyor
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Altın elbiseli adam gibi motosikleti objektif olarak yorumlayanlar motosiklet firmalarının işine gelmiyor ondandır. Otomobillerle alakalı benzer programlarda dikkat edersen test eden şahıslar o arabanın hiç bir kötü özelliğinden bahsetmiyor. Sanki kusursuz bir şeymiş gibi. Altın elbiseli adam hem iyi yanları hem de kötü yanlarını söylediği için motor vermek istemiyorlardır.
    bak bu konudaa haklısın tüccar mantığı

---------- Post added at 19:33 ---------- Previous post was at 19:31 ----------

Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay anasını inanmamıştım ama harbiden barkın bey bu forumdaymışşş:D
    bundan sonra millete hırcın olupta sivri olmucam yorum yaparken malum.forumdan atmasınlar xD...

barkın bey ps150 tanıtım videosu çekicek olursanız vede program ilerleyip tutarsa, çekimlere marmarise gelin elalemden motor toplucanıza ben verrim daha kız gibi motor :D
    birde debriyaj baskı diski bunun ses yapıyor özellikle bunu tanıtımda belirtmenizi isterdim:S

olduuuu onu da söylesin de program hepten yayından kalksın

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    barkın bey işini bilir program kapanmaz ya yalan atmıyoruzki burda olanı söylüyoruz dobra dobra :D
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    yenisi bekleniyor
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    barkın bey işini bilir program kapanmaz ya yalan atmıyoruzki burda olanı söylüyoruz dobra dobra :D
    baksana adamların derdi de oymuş olanı bile söylemiycenövecen övecen övecen dee övecen

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    İlk başta başlık ilgimi çekmedi ama sonra hadi bi gireyim konuya dedim kimdir bu altın elbiseli adam.Daha önce girmediğime pişman oldum.Programınız gerçekten şahane. İçtenliğiniz, objektifliğiniz ve espirileriniz programınıza apayrı bir hava katmış.İlgimi çekmeyen konuları bile zevkle izliyorum.

Umarım başarılarınız katlanarak devam eder.Arada özenle seçtiğiniz birkaç çinli arkadaşlarımızı da test ederseniz sevinirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 r
    İş yüzünden izleme gibi bir seçeneğim yok. Kışın inşallah diyelim

7. sayfa BirinciBirinci ... 5678917 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)