Altın Elbiseli Adam SkyTurk'te!
Reklamlar
-
28 Temmuz 2011, 03:17
Bu adam her sefer kendini geliştirmeyi başarıyor. Her program bir öncekinden güzel olur mu yahu ?? Zamanında (2Teker dergisi zamanında) İstanbul Park'a girdiklerinde çok kızmıştık(tım) "onlar neden giriyor biz giremezken" ama o zaman aşırı ve haksız tepki göstermiş(im)iz onu anladım. Adam işini iyi yapıyor.
İngilizce konusuna gelirsek. Çok fazla takılmamak lazım diye düşünüyorum. Mesela İngiliz olsam (ve Türkçe bilmesem) forumda İngilizce mesaj yazsam ayıplanacak mıydım ? Kendi ülkemizde sokakta yabancı bir çift öpüşünce ok hiç sorun yok, ama bunu yapan çift Türk olursa "vay adi ahlaksız şerefsizler" diye düşünen .......ler oldukça fazla. "Seks otobüsü" skandalını hatırlatırım
Gerçi ben coq'un hangi niyetle söylediğini (üstteki kötü örnekteki gibi bir niyet yok) biliyorum. Anadilime tecavvüz etmeden yazabiliyor olmak benim için şeref. Keşke herkes bunu yapsa da İngilizce, Almanca yazsa üstüne. Hatta İngiliz'ler Alman'lar gelip bizime foruma yazsalar biz onlara gideceğimize Nerdeee...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Reklamlar
-
28 Temmuz 2011, 03:51
Motosiklet Eğitmeni
Shrieker adlı üyeden alıntı
Bu adam her sefer kendini geliştirmeyi başarıyor. Her program bir öncekinden güzel olur mu yahu ?? Zamanında (2Teker dergisi zamanında) İstanbul Park'a girdiklerinde çok kızmıştık(tım) "onlar neden giriyor biz giremezken" ama o zaman aşırı ve haksız tepki göstermiş(im)iz onu anladım. Adam işini iyi yapıyor.
İngilizce konusuna gelirsek. Çok fazla takılmamak lazım diye düşünüyorum. Mesela İngiliz olsam (ve Türkçe bilmesem) forumda İngilizce mesaj yazsam ayıplanacak mıydım ? Kendi ülkemizde sokakta yabancı bir çift öpüşünce ok hiç sorun yok, ama bunu yapan çift Türk olursa "vay adi ahlaksız şerefsizler" diye düşünen .......ler oldukça fazla. "Seks otobüsü" skandalını hatırlatırım
Gerçi ben coq'un hangi niyetle söylediğini (üstteki kötü örnekteki gibi bir niyet yok) biliyorum. Anadilime tecavvüz etmeden yazabiliyor olmak benim için şeref. Keşke herkes bunu yapsa da İngilizce, Almanca yazsa üstüne. Hatta İngiliz'ler Alman'lar gelip bizime foruma yazsalar biz onlara gideceğimize
Nerdeee...
Bosver kafana takma.
Türkçeyi okuyamayan da var!!
Bak ben kendi kendime alinti yapmisim.
Halbuki Olcan'dan alinti yapacaktim.
Ulem beni bosuna dövmüyomus bu Tûrkçeci.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
28 Temmuz 2011, 10:14
coq adlı üyeden alıntı
Barkin seyredecez önümüzdeki programi da.
Ama bünye testin neyin testi oldugunu merak ediyor.
Bi de bizim delikanli tayfasi(ki motosiklet kullanicilarinin çogunlugunu teskil ediyorlar) asil merak ettikleri su siralar 250cc ve 125cc yaris motorlarinin karsilastirmasi.
250cc de iyi kapisma var hakkaten.
Aynen bi 250cc karşılaştırması şart ama 1-2 tanesi değil hepsi karşılaştırılmalı
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
31 Temmuz 2011, 12:24
Program başladı
-
31 Temmuz 2011, 12:24
ALTIN ELBİSELİ ADAM BAŞLADI
Tvlerinizi açın arkadaşlar Altın elbiseli adam başladı(SkyTurk'de)... televizyonu olmayan http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=skyturk sitesinden takip edeiblir
-
31 Temmuz 2011, 13:05
Yine harikaydı.Yüreğinize sağlık
-
31 Temmuz 2011, 13:33
Evet çok güzeldi Hazırlayanların emeğine sağlık..
-
31 Temmuz 2011, 13:43
şans eseri Tv de karşıma çıktı, daha önceden netten izlemiştim başlangıç motorlarıyla ilgili yaptıgı videoyu.
umarım devamı gelir. bu tarz programların daha çok ve sık olması lazım bence.
-
03 Ağustos 2011, 10:16
Barkın bey programı yeni izledim, harika olmuş tebrikler. Bu arada Fransızca da süper, nereden geliyor acaba ?
Bu arada programı rapid'den falan, yüksek kalitede paylaşmanız mümkün mü ? Uydudan kayıt yapan arkadaşlar kayıt dosyasını ellemeden (ts uzantılı) paylaşabilseler de güzel olur. Bu internet kalitesi beni kesmiyor.
Selamlar
-
06 Ağustos 2011, 15:46
gerçekten on numara program yarını iple çekiyorum
-
06 Ağustos 2011, 16:26
[COLOR="DarkRed"][U][I][B]" ... [COLOR="Navy"]motosiklet[/COLOR] üstünde ölürsenizde her [COLOR="Black"]motosikletçi[/COLOR]'nin istediği gibi görevinizi tamamlamış olursunuz."[/B][/I][/U][/COLOR]
-
06 Ağustos 2011, 16:41
ToLGa_09 adlı üyeden alıntı
Yarın saat kaçta beyler?
Program 11.10-12.00 arasında
-
06 Ağustos 2011, 17:03
Bu hafta RA varsa tadından yenmez o program.
-
07 Ağustos 2011, 12:26
Program başladı
-
07 Ağustos 2011, 12:44
bende ahmak ahmak NTV de program bekliyorum...nerde demeye kalmadan Skytürke geçtim 11.32.de tam açtığımda Honda 800 tanıtılıyordu...
Barkın Usta iki kişi konforlu olduğunu söyledi ama aslında böyle bir şeye muhtemelen kendi de inanmadı...selenin durumu malum artçı için ideal değil...
birde mekan muhit seçimleri çok hoş...Maçka Caddesi...Cevahirdeki Atlantis falan...eline sağlık ekibin...yine çivilendik ekrana...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
07 Ağustos 2011, 14:23
biraz geç kalktım ama şimdi izliyorum tekrarını netten
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
07 Ağustos 2011, 15:23
Felon link varsa elinde verebilirmisin acaba? bende kaçırdımda izlemek istiyorum
-
07 Ağustos 2011, 16:37
Gayet güzel bir programdı bence bu hafta da.
Yalnız ben RA bekliyordum, bu hafta yalan oldu sanırım RA. Belki şu internette yayınlanan kesilmemiş kısımda vardır bu hafta.
Barkın hocamın da ellerine sağlık, program baya iyi ilerliyor.
Umarım devamlılık olur da bizler böyle güzel programlar izleriz.
-
14 Ağustos 2011, 10:01
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Cümleten teşekkürler.
Çalışıyoruz. Birazdan çekim var. Biz seyredemeyeceğiz bari siz seyredin. Bugün saat 11.15'te SKYTurk'te.
Slmlr
Brkn
-
14 Ağustos 2011, 12:56
Şimdi bitti program seviyoruz sizi Allah çalışmalarınızı başarılarınızı daim etsin inş...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)