Barkın Abi Arada Buralara Uğrasan Fikir Beyan Etsen Sohbet Etsek İyi Olur Bizce ;)
Ayrıca Hangi İlde İkamet Ediyorsun Onu Merak Ediyorum Selamlar.
Güzel programdı, Honda CBR250R yedek parça ile ilgili söyledikleri süperdi
"Kaza yapıp yedek parça almak zorunda kalmayın, orada sizi ayı bekliyor. Alıverir adamı aşağıya. Açsa yer, başka ihtiyacı varsa başka şey yapar. Ayı..."
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Pazar günü iyiydi neden cumartesiye alırlar bilmemki
Tekrarı hangi gün bilen varmı ?
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
DİKKAT DİKKAT ALTIN ELBİSELİ ADAM ARTIK HER CUMARTESİ SAAT 17.15'TE!
undefined
O Bmw neydi öyle beee pfffff...
Eğer o motorsa, bizimkiler ne acep?
FOR THE HORDE...
o zaman saati saat 12 gibi alsaydı. cumartesileri evde mi oluoz 5te allah aşkına. artık nadirde olsa denk gelirsek izleriz.hayırlısı.
Biraz önce oğlumla boşuna kavga ettim. Ben sky turk açık kalsın diye uğraşıyorum oda TRT Çocuk. Meğersem program saati ve günü değişmiş:( Olmadı böyle o saatte işte yardırıyor oluyoruz genelde..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
BMW ıle uzaya cıkan adam oldu bayakı makara yaptı anlayacagınız
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Kaçırdık işte, mağduruz da mağduruz...
Bence de pazar günü daha iyiydi, kahvaltı yaparken izleyebiliyorduk... Tekrarı ne zaman yayınlanıyor bilen var mı?
arkadaşlar honda cbr250r incelemesinin video şeklinde kısaltılmışını nereden bulabiliriz acaba bilen varmı?
Oh bee bende program kaldırıldı diye üzülüyordum Dün yani pazar günü saat 11.15 ten 13.00 e kadar programı bekledim.
Skyturk'e baya saydırdım. Bunu ögrendigim iyi oldu
Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...
0 Rh (-)
Bmw hakkındaki en ilginç yorumu" motosiklet için ayırdıgınız ev paranız varsa" oldu. 3+1 deniz manzaralı bmw
Salı akşamı saat 24.00te Habertürk'te canlı yayinda Altın Elbiseli Adam var!
kaynak:http://www.facebook.com/altinelbiseliadam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)