Yzf R125 birkaç bölüm önce test edilmişti zaten
http://www.youtube.com/watch?v=VHpbRbiF__g
Yzf R125 birkaç bölüm önce test edilmişti zaten
http://www.youtube.com/watch?v=VHpbRbiF__g
HONDA
Kızılderili tiplemesi komediydi aynı zamanda duysusaldı müzik de hoş olmuştu...Kızılderili altın piston adlı şef suzukiyi kendi dilinde anlatırken"atalarımzın bu siyah atı görememiş olması içimizi sızlatıyor" tarzındaki cümlesi harbi içimi burktu:( uya ha haya haya uya ha haya haya uya ha haya haya...
---------- Post added at 14:01 ---------- Previous post was at 13:49 ----------
kızılderili tiplemesi :http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=s...0-2011%2011:44
Yaratan rabbinin ismi ile oku!
AEA kendini iyice aşmaya başladı. Destek olmak için o sponsor reklamındaki turşulardan alacağım Program bitmesin. Bizim için çok faydalı olduğu kadar Türkiye'de de Motosikletkerin fark edilmesine de katsının büyük olduğunu unutmayalım
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
bir ara internetten izliyordum ama adresinde yaptığı uyarıyı dikkate alarak televizyondan takip etmeye karar verdim ve öyle de yapıyorum.Böyle bir programa elimizden geldiğince destek vermek lazım.Ancak altın elbiseli adam abimizden bir ricam var ikinci el bölümünü her bölümde görmek güzel olurdu değişik marka ve stillerde.
Ne olursa olsun güzel program.Ellerine sağlık.(bu arada kızılderili tiplemesine bende bayıldım)
cbf mi ybr mi tvs mi die tartışmaya girmeyin ordan kavga çıkar :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
program günleri ve hafta içide arada bu topiği canlı tutalım MT'ye giren ve programdan haberi olmayanlarda izlemeye başlasın
Suzuki DRZ400 e adam 3. motorunuz hatta 4. motorunuz olsun dedi yahu Dmekki güç/ağırlık oranında keramet var 0-100 ü 6 sn civarı muhtemelen
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
arkadaşlar hepinizi ısrarla berrak turşularından yemeye ve sevdiklerinize yedirmeye davet ediyorum
arkadaşlar gelin size bir teklifim var.
program gayet iyi + barkın kardeşte çok sevilen bir tip
hepimiz severek izliyoruz yani ..
şu skytürke bir mail bombardımanı yapalım
herkes mail yollasın HAFTA İÇİ PROGRAMIN TEKRARINI İSTEYELİM ne dersiniz ?
pazar günü kaçırıyoruz abi, uyuz oluyorum daha hiç pazar günü seyredemedim programı ben.
hafta içi tekrar versinler işte
hatta geç saatte versinler ne olacak ?
ne dersiniz ?
bu arada ben baktım skytürke ait bu konularla ilgilenen bir bölüm adresi - mail adresi bulamadım
birisi araştırabilirmi bunu ?
Suzuki DRZ400 nasıl bir motor öyle yahu Daha önce görmüştüm ama Barkın Bey test ettikten sonra aşık oldum
zaten DRZ lere sempatim vardı iyice coşkuyu verdi BaRRkın Usta...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Program başladı ....
"Abi Kafama Geçti" :D
Bu Programda Süperdi ama Kısa Geldi Nedense...
Bu Arada Geçmiş Olsun Barkın Reyiz....
hem güldürüyo hem eğlendiriyo hemde bilgilendiriyo o da bizden birisi
nice programlar nasip etsin
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)