Siz Siz olun Yapmayın .!!!
Reklamlar
-
Akşam üzeri saat 5:00 5:30 gibi Tekirdağ/kumbağ 'a sevgilimle beraber gittik Orada arkadaşlarla buluştuk Sohbetti muhabbetti derken saat 11 e kadar güzel vakit geçirdik Lakin 11 gibi telefonum çaldı Bayanın biri tanımıyorum başladı konuşmaya daha Ben '' ALO '' demeden Bayan hızlı bir şekilde : işte bu gece mesaiye kalma o kadar parayı ne yapıcan
geç gelince yüzünü göremiyorum diye '' bir başladı ki konuşmaya Sevgilim dirsek mesafesinde Bayanda Bağıra bağıra konuşuyor. Haliyle bizimki duydu konuşmayı Aldı telefonu eline başladı Telefonda Bayanla tartışmaya bi 3,4 dk kadar konuştular ,Sonra telefonu kapadı yanıma geldi plajın ortasında biz bir kavgaya başladık ki ben ona kendimi açıklamaya çalışıyorum o ise Zerre dinlemiyor. Arkadaşa diyor beni t.dağ a bırak neyse siniri biraz olsun dindi hiç bir şey söylemedi bana dediği Helal olsun senden bunu beklemezdim . Gümmm Etti bu lafta bana döndüm arkamı atladım benim motora lanet olası motor çalışmadı ( yan ayaklık açıkmış ) Bende arkadaşın kanuni cros a atladım . Bastım gaza sinirle şehir dışına kadar çıktım keskin bir viraj vardı ki toparlayamadım direk toprak zemine girdim motor kaçtı zaten altımdan benida attı ..
Bir kaç dk yerden kıpırdayamadım sol kolum bacaklarım çok kötü çizildi sağ kolum morardı .. kafadada bir kaç çürük ve çizik var .. hastaneydi falan derken baya koşturduk .. Sevgilim yanıma geldi özür diledi onun kankası Bana şaka yapacakmış ondan öyle telefonu açıp konuşmuş .. Lakin 4 gözle kendimi bir toparlayım ilk olarak ben oyun yapacam kankasına ...
SİZ SİZ OLUN SİNİRLENİP YANLIŞ ŞEYLER YAPMAYIN SAKIN AMA SAKIN SİNİRLİ BİR ŞEKİLDE KASKSIZ KORUMASIZ MOTORA BİNMEYİN SONU ÇOK KÖTÜ BİTİYOR. !
''Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam '' Al Capone
Reklamlar
-
geçmiş olsun...Allah beterinden saklasın...
zaten Atalarımız boşuna konuşmamışlardır hiçbir zaman..
öfkeyle kalkan zararla oturur....
bu zarar hem sana madden,hemde manen kız arkadaşına olmuş..şimdi vicdan azabı çekiyordur...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
Geçmiş olsun. Motorunu çalıştıramayışınla sana mesaj gelmiş ama sen diretmişsin
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
saolun dostlar. Ya oradan uzaklaşmak tek isteğimdi Yaklaşık 5 yıllık bir ilişkimiz var evlenicez onun planları yapılıyor Ve bir tane .......... geliyor şaka yaptım ben size diyor.. ah ben şöyle bi kendime geleyim şöyle acısız sızısız bir ayağa kalkayım kii aynen bende bir şaka yapacam .. Ömrümden ömür gitti. kaza yaptım kaza koymadı arkadaşın motor dağıldı o koymadı Sevgilimin bana Dediği laf Güm etti oturdu içime.. !!!
''Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam '' Al Capone
-
Büyük geçmiş olsun.Kafanda kask yokmuydu? Bence emanet motora asla binme ve sinirle hayatta yola çıkma.Bence sevinmelisin bu çıkardığın dersi daha acı bir şekilde öğrenebilirdin.Tekrardan geçmiş olsun.
-
acayüp adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Motorunu çalıştıramayışınla sana mesaj gelmiş ama sen diretmişsin
Katılıyorum. Keşke hiç binmeseydin o motora. Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin.
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
-
Soykan67 adlı üyeden alıntı
Büyük geçmiş olsun.Kafanda kask yokmuydu? Bence emanet motora asla binme ve sinirle hayatta yola çıkma.Bence sevinmelisin bu çıkardığın dersi daha acı bir şekilde öğrenebilirdin.Tekrardan geçmiş olsun.
Malesef bir uzun kollu vardı üstümde okadar kaskı falan almadım atladım motora gittim hemen aklımın ucundan geçmedi kask :(
-
geçmiş olsun... çok kötü bir durum. kendimi yerinize koydum da, yanlış anlamayın ama şaka değil eşşek şakası olmuş bu.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
Büyük hata.Dediğim gibi sevinmelisin dersini daha kötü birşey olmadan almışsın.Ayrıca motorundan özür dile lafını dinlememişsin.Onlarında ruhu var Ayrıca sana şakayı yapanın dersinide ver.Hatayı sen yapmışsın ama hata yapmanada o sebep olmuş.
-
24 Temmuz 2011, 01:39
Büyük geçmiş olsun.Lakin kız arkadaşının kankası gerçekten ismine şaka bile diyemeyeceğim afedersin ama mal...lık yapmış.Üstelik anladığıma göre kız arkadaşının bu şakadan haberi de yok.Yani o kim oluyor ki kendinde evlenecek olan bir çiftin arasına eşşek oğlu eşşek şakası yapma gereksinimi duyuyor.Sözlerimden dolayı seni kırdıysam özür dilerim.Lakin hayatta bu tip 3.sınıf şakaları sevmiyorum,sonuçları şekil 1.A'daki gibi oluyorBu arada iyiki senin 250 cc lik canavar çalışmamış.Allah korusun bu kazayı senin makineyle yapsaydın durumun daha ağır olabilirdi.Tekrar geçmiş olsun...
[B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]
-
24 Temmuz 2011, 01:44
geçmiş olsun, şapşal kadınlardan nefret etmişimdir hep
Tok olan alemi tok sanır. Aç olan alemde ekmek yok sanır.
Lâ Edrî
-
24 Temmuz 2011, 02:35
Ne gerzek işler, sana patlaması kötü olmuş.
-
24 Temmuz 2011, 02:44
Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın. Bazen insanı çileden çıkarıyolar..
Benimde 5 yıldır süren bi ilişkim var. Kendimi senin yerine koydumda, tereddütsüz o insanı hayatımdan çıkarırdım. Tabi bu yetmez, kız arkadaşımdanda aynını yapmasını isterdim. Ya onunla ilişkini bitirirsin, yada benimle derdim. Böyle saçma, çocukça, gereksiz hareketleri olan insan, ilerde daha saçma şeylerde yapabilir. Ha tabi bununla da kalmam, önce bi ver bakalım şu motorun masrafının yarısını derim. Sen ne kadar suçluysan, o da o kadar sebep olmuş. Parayı alırım elinden, bi güzel ağzına yüzüne ......tan sonra hadi yürü git gözüme görünme derim.. Benim canımı sıkanın, ben boğazını sıkarım felsefesi..
-
24 Temmuz 2011, 03:05
oz.07 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın. Bazen insanı çileden çıkarıyolar..
Benimde 5 yıldır süren bi ilişkim var. Kendimi senin yerine koydumda, tereddütsüz o insanı hayatımdan çıkarırdım. Tabi bu yetmez, kız arkadaşımdanda aynını yapmasını isterdim. Ya onunla ilişkini bitirirsin, yada benimle derdim. Böyle saçma, çocukça, gereksiz hareketleri olan insan, ilerde daha saçma şeylerde yapabilir. Ha tabi bununla da kalmam, önce bi ver bakalım şu motorun masrafının yarısını derim. Sen ne kadar suçluysan, o da o kadar sebep olmuş. Parayı alırım elinden, bi güzel ağzına yüzüne ......tan sonra hadi yürü git gözüme görünme derim.. Benim canımı sıkanın, ben boğazını sıkarım felsefesi..
kız arkadaşım benden önce gidip onunla saç saça baş başa kavga yapacaktı . Denilene göre yanındaki arkadaşları bizim çocuklar gitmesine müsade etmemiş ... Kankası olacak ...... siznde telefonu kapalı açmıyor.. Nereye kadar kaçacak 1 hafta taş çatlasın 1 hafta sonra görücem onu .. He Motorun nesi var nesi yok bilmiyorum ama hatırladığım kadarı ile Sağ yada sol granajlar tamamen gitti yerde parça vardı ama ne taraftan düştü onu bilmiyorum .. paşa paşada o Şaka yapan Kızdanda ne kadar tutuyorsa Yarısını alıcam .. Ben masumum demiyorum ama böyle eşşek şakası yapılırmı yaaa..
mınçıka_35 adlı üyeden alıntı
Büyük geçmiş olsun.Lakin kız arkadaşının kankası gerçekten ismine şaka bile diyemeyeceğim afedersin ama mal...lık yapmış.Üstelik anladığıma göre kız arkadaşının bu şakadan haberi de yok.Yani o kim oluyor ki kendinde evlenecek olan bir çiftin arasına eşşek oğlu eşşek şakası yapma gereksinimi duyuyor.Sözlerimden dolayı seni kırdıysam özür dilerim.Lakin hayatta bu tip 3.sınıf şakaları sevmiyorum,sonuçları şekil 1.A'daki gibi oluyor
Bu arada iyiki senin 250 cc lik canavar çalışmamış.Allah korusun bu kazayı senin makineyle yapsaydın durumun daha ağır olabilirdi.Tekrar geçmiş olsun...
yok hocam ne kırması .. Rabbim büyük ben eğer benim motoru çalıştırsaydım . birdağa yürüyemeye bilirdim bile. allahtan motor krostu viraja çok hızlı girdim ya toprak yola giricem ya motorla yere yatıcaktım .. yere yatsam daha kötüydü üstümde sadece uzun kollu vardı o an aklıma sadece toprak zemine girmek geldi en azından düşersem asfalt taki gibi canım yanmaz diye asfalta hiç düşmedim lakin toprak yolda düşmek çok piss bunu yaşadımm Rabbim kimseye yaşatmasın :(
-
24 Temmuz 2011, 03:56
Parayı almanı sadece kendi zararını karşılaman için tavsiye etmiyorum, o da var tabi ama, bir ceza sistemi gibi düşün. Arkadaş kaybedicek, parasını kaybedicek, ama tabiki en önemlisi insanların güvenini kaybetti. Bu da ona yeterli bir ders olur bence. Tekrar geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın. Benzeri "öfkeyle kalkıp zararla oturma" durumu bir çok insanın başına gelir arada bir. Ama seninki hakkaten ...u ...una olmuş..
Kızarkadaşını da iyi ki tutmuşlar. Çok nefret ettiğim şeyler arasındadır "kız kavgası". Heleki taraflardan biri yakınımsa direk uzarım o ortamdan
-
24 Temmuz 2011, 09:05
aslında böyle bi durumda telefonu yanlış numara diyip kapatabilirdiniz belki fırsatım olmadı diyeceksiniz ama karşınızdakinin saçmalamaya başladığı anda böyle çok yapmışlığım vardır eğer aramakda ısrarcı olursa ben yanlış numara olduğunu belirttim ısrar etmeyin derdim bir daha da ararsa artık allah ne verdiyse söylerim yahut o numarayı telefonumda engellerim (o an ki ruh halime bağlı) böylece hiç sorun olmadan moral falan bozmadan konu kapanmış olur
çok büyük geçmiş olsun allah beterinden saklasın
-
24 Temmuz 2011, 10:37
gülen mi ağlan mı bu ne iş ya sen boş yere dağıtmışsın çanagı çömleyi. evet sinirliyken aman ha motora binmeyin ama seiın arkadaşla kankası da az değilmiş. geçmişler olsun. Allah yeni oyunlarından ve kazalardan korusun.
-
24 Temmuz 2011, 10:40
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
24 Temmuz 2011, 14:34
hocam çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın :(
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
-
24 Temmuz 2011, 16:07
ne kadar tecrüben olursa olsun kendi motorundan başka bi motorda, ki bu senin motorun aynısıda olsa farketmez.Limit gidersen düşersin!
şuana kadar böyle yapanların sonu hep aynı oldu.Geçmiş olsun şükretki daha büyük şeyler gelmemiş başına.Sinirliyken ve moral bozukken binmemek gerek bu meretlere.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)