Siz Siz olun Yapmayın .!!!
Reklamlar
-
24 Temmuz 2011, 16:48
Bu insanlığın kıskançlığı niyedir? Mutlu birilerinin etrafında hep onları çekemeyen mutsuz olmalarını isteyen insanlar var, yapacak bi şey yok öfkeni kontrol etmelisin. Tabi böyle demesi kolay ben de o durumda kontrol edemezdim kendimi muhtemelen. Çok geçmiş olsun. Buna şükür.
Reklamlar
-
24 Temmuz 2011, 16:48
eh be topraaaamm ne diyeyim şimdi sendede şans yani nerdende buluyor böyle şeyler seni
-
24 Temmuz 2011, 16:53
kadın milleti işte adama neler yaptırıyor aslında hata sende sevgilin sana güvenmiyorsa onu en yakın taksi durağına bırakacaktın hiç arkana bakmadan gazlayacaktın ya kafan taşa vursa ölsen sorumlusu kim olacak sen öleceksin geride kalanlar bakacak keyfine dünya böyle
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
24 Temmuz 2011, 17:16
hocam cok gecmiş olsun ya . kız aklı işte kusura bakmasınlar ama bazıları tam mal oluyor. o durum ayrılıkla bite bilirdi . ölümle bite bilirdi . (allah korusun ) sonucunu düşünmeden hareket ediyorlar. cok gecmiş olsun hocam . rabbim daha kötüsünü vermesin inş...
EcelE GitmeK CoK KolaY , SevdiğinE GiT SeN Yava$ Yava$...!!!
-
24 Temmuz 2011, 20:39
senin iş şanslı masa yarışmasının versiyonu olmuş tam anlamıyla..bırak ödülde alamadın....
işin şakasından gerçeğe geçiş yapimm geçmiş olsun çok daha ağır sonuçlarda.. olabilirdiçç öfke herzaman kontrol altında tutulmalı yoksa bedeli çok ama çok ağır olur...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
24 Temmuz 2011, 21:15
hacı kim olursa bu kadar öfkelenir,birşey yapamamak insanı çıldırtr ama öfkeni kontrol etmeyi öğrenmelisin,mantıklı düşünmelisin.sonuçta sevgilin yalan olduğunu anlayacak. snn olay kötü olmş biraz.walla haklısın ama ya sana birşey olsaydı.......
gerçekten de bi anlık öfke çok kötü sonuçlar doğuruyor.
olaya bir de iyi tarafından bak.bu konuda tecrübe sahibisin artık.öfkene yenik düşmessin artık umarım..
ama şaka da eşşek şakasıymış
çok çok geçmiş olsn.üzdün bizi
elimizden geldiğince öfkeliyken mantıklı düşünmeye çalışıyoruz.bu olayın da artısı olacak bize.paylaştığın için sağol
-
24 Temmuz 2011, 22:53
-
24 Temmuz 2011, 23:12
Öncelikle büyük geçmiş olsun... Şu aşamada sana akıl vermeye gerek yok..
Çünkü; testi kırılınca yol gösteren çok olur .. Senin yerinde kim
olsaydı; kuvvetle muhtemel benzer durumu yapabilir ve sevdiğinin peşinden
giderdi..
O durumda da kaskı maskı kimse düşünmez... Ama '' bir müsibette bin nasihattan
iyidir '' der eskiler.. Önemli olan kıssadan hisse çıkarmaktır..
Sevdiğinle mutlu olur ve bunu bir anı olarak çocuklarınızla paylaşırsınız inşallah..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
-
24 Temmuz 2011, 23:43
İyi dilekleriniz için Çok Teşekkür ederim Çok Saolun Hocam.
''Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam '' Al Capone
-
25 Temmuz 2011, 10:34
Aynenn acayüpün dediği gibi sana sinyal gelmiş çalıştırma motoruı diye de o sinirle durmamışsın yerinde..çok geçmiş olsun.
-
25 Temmuz 2011, 11:27
büyük geçmiş olsun inş. en kısa zamanda iyileşirsiniz
-
25 Temmuz 2011, 11:29
Çok geçmiş olsun kardeş .Allah beterinden saklasın. Acaba diyorum bu şakayı yapan bayan sana aşık yada sevgilini kıskanıyor olabilirmi? Aklıma ilk gelen buydu yanlış anlaşılmasın.Bazen dostunu düşmanını tanıyamıyorsun. Dikkat etmek lazım.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
25 Temmuz 2011, 17:49
O dediğiniz viraj çok kötü bizde babamla o virajda crossla düştük crossların önü hafif hemen kayıyor geçmiş olsun
-
25 Temmuz 2011, 18:41
acayüp adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Motorunu çalıştıramayışınla sana mesaj gelmiş ama sen diretmişsin
arkadaşım aynen katılıyorum sana aynen banada olmuştu
-
25 Temmuz 2011, 20:26
Biz ne tavşanlar gördük... ::gazla::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)