Maxi scooter boyuma göre ağırmı gelir?
-
bence kilo olarak sorun çıkarmaz. arkanıza birisi bindiğinde 50 kg da olabilir 80kg da. ama ikisini de taşırsanız sorun olmaz. mesela benim motor 93kg fakat iki kişi bindiğimizde 160kg oluyor ben olmadan. yani 160kg ıda kontrol eden aynı kişi sonuçta.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Reklamlar
-
O zaman niyeti bozup bir yamaha x-max 250 alacağım galiba,çok hoşuma gitti gerçektende,fuara kadar beklesemmi diye düşünüyorum
-
30 marta kadar beklemekteki artılarını ve eksilerini düşün bence.
mesela 1 ay boyunca motoru süremeyeceksin bir eksi
fiyatlarda düşme olabilir fuarda bu da artı.
bunun gibi etkileri yaz bi yere sonra artı mı eksimi daha çok ona göre karar ver.
-
Motoru satan bayinin söylediğine göre,bayi toplantısında karar almışlar,fuarda indirim olduğu taktirde daha önce satın alanlara aradaki farkı ödeyeceklermiş
sence inandırıcımı? yamahanın distiribitörü koç olduğuna göre bana güvenilir geliyor ,sen ne dersin?
-
bence beğendiğin motoru al bekleme. 1 aylık motor zevki ne kadar parayla alınabilir sence??
bayiye sorduysan fiyatta değişiklik olmayacaksa bence beklemenin bi yararı yok. ama aklında değişik modeller varsa bilemem. yamaha alcaksan hazırda paran varsa fuarı beklemenin fiyat yönünden zararı da olmayacaksa neden bekliyorsun ki
-
ylmzzz adlı üyeden alıntı
bence beğendiğin motoru al bekleme. 1 aylık motor zevki ne kadar parayla alınabilir sence??
bayiye sorduysan fiyatta değişiklik olmayacaksa bence beklemenin bi yararı yok. ama aklında değişik modeller varsa bilemem. yamaha alcaksan hazırda paran varsa fuarı beklemenin fiyat yönünden zararı da olmayacaksa neden bekliyorsun ki
Maalesef hazırda param yok,motoru krediyle alacağım,birde ehliyet olayı var tabii
-
kredide sonuçta maddi bir imkan. ben 1 sene ehliyetsiz kullandım şimdi de bu site sayesinde ehliyet almaya karar verdim. 18 şubatta sınava girdim bekliyoruz işte. bence en kısa zamanda ehliyet al özellikle istanbulda yaşıyorsan. 22 Nisanda ehliyet sınavı var. bence yarından itibaren evraklarını hazırla yazıl kursa. yani oyunu kurallarına göre oyna. ben 1 sene yanlış yaptığımı farkettim.
-
evet çok haklısın ehliyet kesinlikle şart,gerçi onun için zaman ayırmak zor olacak ama,herhangi bir durumda suçlu duruma düşüyorsun.sınav nasıl sorular zormu?
-
ben kursa gitmedim B ehliyetim var zaten. yeni birşey öğretmezler. direk sınava girdim. sorular sitede verilenlerin aynısı zaten. zaman sorun olmaz. sadece sınava gireceksin bir gün. sorular çok kolay en fazla 10dk da biter zaten 20 soru b den a2 için
-
o zaman iyiymiş,bende de b sınıfı ehliyet var,20 soruysa kolaymış.
Ancak istenilen belgeler oldukça abartılı
Yarın gidip şu motora bir daha bakayım aklım hep onda
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler