kendilerini sevdirmemek icin ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar
kendilerini sevdirmemek icin ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar
bu tip adamlar bugün senin canını sıkmış, kimbilir yarın kime musallat olacaklar, basbaya kanunları çiğniyorlar, vatandaşı polise düşman ediyorlar, bunlar toplumdan ayıklanmadıkça bu iş böyle sürüp gider, hak hukuk tanımadan vatandaşa saldırıyorlar, sonra kendilerini korumak için polis kimliği gösteriyorlar ...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
metehan kardeş adam bana önce vurmasa zaten bende vurmayacağım. ben motordayım belki ama ayaktayım çok rahat hareket ediyordum o ise arabanın içinde, istesem yüzünde tekbir sağlam kemik bırakmazdım. yani adam sevgi kardeşlik ve hoş görü sayesinde yırtdı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:46 ----------
bir genel yanlışı düzeltmek için yazıyorum adam polis değil.
adam polis emeklisi. kendisine polis süsü veriyor hızla üstünde polis yazan bir kimlik gösterip çekiyor. anadolu deli kanlısıda yemiyor ver bakayım şu polis kimliğine nasıl bişimiş dedikten sonra adam yumruk atıyor.o bir polis değil o bir lavuktu.
Geçmiş olsun abi ama sağlam yapıştırmışsın anladığım kadarıyla
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
yok yok gayet kibar vurdum ama adamın eti havalıymış. on yıldır belkide kimsenin canını yakmadım.
pazartesi bölgedeki esnafa bir bakacağım güvenlik kamerası olup bizim olayı çeken varmı diye. yarın birgün olmadık yerden bişi çıkar lazım olur.
çok geçmiş olsun aibicim benim babamda sizinle meslektaş infaz koruma memuru
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)