Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyo GV250 ile Suzuki Savage LS650 takasi sizce nasil?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Hyosung gv250
    Arkadaslar 2007 Hyosung GV250 11500 km motorumu, 2004 Suzuki LS Savage ile takas etme durumu soz konusu. Bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim? Takas mantikli mi, uste ne kadar nakit vermem gerekir? Yardimlariniz icin tesekkurler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Hyosung gv250
    Arkadaslar askolsun 77 kisiokudu ve Allah rizasi icin bir kisi fikirbelirtmedi mi? Benim gibi sitede yeni olanlari boyle mi tesvik ediyorsunuz, hadi uyeler neyse, adminlerinde mi edecek iki cift kelami kalmadi? Yazik :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı Sartorious adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar askolsun 77 kisiokudu ve Allah rizasi icin bir kisi fikirbelirtmedi mi? Benim gibi sitede yeni olanlari boyle mi tesvik ediyorsunuz, hadi uyeler neyse, adminlerinde mi edecek iki cift kelami kalmadi? Yazik :(
    Motor hakkında hiç bir bilgisi olmayanların yorum yapmasından iyidir. Kullanıcısı da pek yok. Sahibinden.com'da sadece 10 adet ilan var zaten.
    Motor hakkında bir bilgim yok ama görünüş olarak hoşuma gitmedi diyebilirim.

Atahualpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR 250E-9
    Dostum en büyük fark Savage tek silindirdir. GV250 de almadığın vibrasyonu alman çok muhtemel. Ama yılı güzel. Kilometresi ve genel durumu ne durumda bunu incelemek gerekir. Ben açıkcası bir kaç düşünürdüm bu takas için
    YOU WILL NEVER WALK ALONE

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    sanırım takas düşündüğün makina bu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9579366/detay/

gv kullandım, aynı zamnda suzuki severim ama bu adam neden 4500 - 5500 tl edecek bir motor için 7000 tl lik motoru gzöden çıkarsın ki?

üstüne para verecek misin?
    bu ilandaki son resim apaçi grubuna benziyor

ancak, motorun bazı görüntüleri var ki;

kim ne derse desin
    - bu motor bağırtılarak kullanılmış, düşük vites yüksek devirle ses alınmaya çalışlmış

yakıt durmunu iyi araştır, parça durumu hakkında bilgim yok.
    ancak,
    motorun trameri sağlamsa, kazası belası yoksa, uzun süre satmadan binmeyi düşünüyorsan zevkine kalmış derim
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

bY_aLp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMAX250 ABS
    hiç bulaşma derim bayağı bir hor kullanılmış motora benziyor
    bu kawasaki bir başka dostummm

Motosikleti
    Hyosung gv250
    Evet Yurekce,ilandaki LS 650. Motor sahibi ile tlf da konustuk. Benim motorumun durumunu anlattim O'da Savage yi anlatti. Handikaplarindan bahsetti. Uste para vermem sozkonusu ama ne kadar oldugunu motorlari karsilastirdiktan sonra kara vermek uzere sozlestik. Hyosung dan son derece memnunum ama cc yukseltmek icin boyle bir seye kalkistim. Yorumlariniz benim icin cok degerli fikir bildiren herkese tesekkurler. Bu arada Apaciler kimdir ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Hyosung dan son derece memnunum ama cc yukseltmek icin boyle bir seye kalkistim.
    Motoru biraz araştırdım. Tamam hız yapmak zaten bu motorun tarzı değil ama yapacağı hız GV250'den çok farklı olmayacaktır. Sanıyorum çok zorlarsan 150 yapar ama titreşimden dolayı 120'nin üzerine çıkmana pek izin vermez. GV250 28 HP, Suzuki 30 HP yani son hızlarında çok az fark olabilir. Ama hızlanması çok daha iyidir. 45 nm torku var. Hacim yükseltmek isteyen birinin isteğini ne kadar karşılar bilemem yani. Yakıt tüketimi de kullanıcılarına göre 4,5-6 lt / 100 km.

Motosikleti
    Yamaha XMAX250 ABS
    Evet Yurekce,ilandaki LS 650. Motor sahibi ile tlf da konustuk. Benim motorumun durumunu anlattim O'da Savage yi anlatti. Handikaplarindan bahsetti. Uste para vermem sozkonusu ama ne kadar oldugunu motorlari karsilastirdiktan sonra kara vermek uzere sozlestik. Hyosung dan son derece memnunum ama cc yukseltmek icin boyle bir seye kalkistim. Yorumlariniz benim icin cok degerli fikir bildiren herkese tesekkurler. Bu arada Apaciler kimdir ?
    Apaçi kelimesi, sokaklara akmış ve çoğunlukla gruplar haline dolaşarak eğlence merkezlerinde, popüler semtlerde dolaşan, saçları jöleli, 15-25 yar aralığındaki düşük eğitim seviyeli, genellikle varoş tıynetli, çığlak göğüsle poz veren si***dirik pop şarkıcılarına özenen, amele gençlere verilen bir isim.

Bu arkadaşları özellikle hafta sonları ve daha çok da pazar günleri, alışveriş merkezlerinde, İstiklal Caddesi gibi popüler mekanlarda, grup halinde, veya kollarına sıkıştırdıkları bavul çantalı kokoş bir varoş kezbanıyla beraber görebilirsiniz. Yanında kız bulunanı nispeten daha zararsız olsa da, grup halinde dolaşanları birbirlerinden aldıkları cesaretle büyük bir gürültü ve hatta kimi zaman edepsizlik, kavgacılık özelliği gösterebildiğinde, çevrede buluna herkesi rahatsız etmeleriyle ünlüdür.
    ZIPPIRMAN bunu beğendi.

Motosikleti
    Hyosung gv250
    Cok detayli ve anlasilir bir aciklama olmus by_aLp,Slayerr Tesekkurler. Bu durumda takasi biraz otelemekte fayda var gibi gorunuyor.

Motosikleti
    Yamaha XMAX250 ABS
    Cok detayli ve anlasilir bir aciklama olmus by_aLp,Slayerr Tesekkurler. Bu durumda takasi biraz otelemekte fayda var gibi gorunuyor.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3088124/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2329432/detay/
    bu daha şekil gibi gözüküyor
    bn senin yerinde olsam bundan alırdım

Motosikleti
    Hyosung gv250
    İlanda Tekirdag/corlu dan verilmis. Motoru ya da sahibini taniyorsun galiba.

hocam arkadaş benden önce yazmış, ilanlarla alakasını filan bilemem ama ben de hyosunga devam et diyecektim. takası boş ver bence makinanı sat ve gv650 al. yakından görüp incelediğim bir motor. ve bence en hoş görünen cruiser lardan birisi. savage ın da bir tek adını beğendim, o kadar

Motosikleti
    Yamaha XMAX250 ABS
    İlanda Tekirdag/corlu dan verilmis. Motoru ya da sahibini taniyorsun galiba.
    yok tanımıyorum tesadüfen rast geldi ucuzlara baktım ilk sayfada o olunca paylaşmak istedim

Motosikleti
    Hyosung gv250
    GV250 ile 650 arasinda kalmistim, 97 den bu yana motora binmedigim icin cesaret edemedigim icin 250 aldim. Fakat 1 ay bile gecmeden kurtlar kaynamaya basladi. Hayir Gv650 yi alipta 1 ay gecmeden yine kasinmaya baslayip cc yukseltmek istersem diye korkuyorum. Hayirlisi. Yorumlariniza tesekkurler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)