Yahu iyi güldüm..
Allahta sizleri güldürsün
Yahu iyi güldüm..
Allahta sizleri güldürsün
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
We are many...
Geçmiş olsun. İlk olarak karşınızdaki şiddet uygulamaya kalkarsa elbette altta kalmayın, koruyun kendinizi ama siz direkt olarak şiddete asla yönelmeyin. Sonucunda her daim zarar görülüyor böyle durumlarda. Bildirin polise, gidin.
Yalnız bir konuda uyarayım: Daha önce benzer bir olayla ilgili olarak polisi arayıp danışmıştım. Kask kameram var, olay kayıtlı dediğimde bana "Özel hayata müdahele" filan gibi birşeyler anlattılar. 2 yıla kadar cezası varmış Yani herif sizin canınıza kastetse dahi siz bu durumu kamera kaydıyla bildirmeyin diyor uzun lafın kısası. İnanılmaz derecede saçma geldi bana ama detayını araştırmadım doğrusu...
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
yok yok kask kamerası varsa ( gizli kamera değil ) çek ver savcılığa.
burası türkiye..çözüm imkansız gibi
Ben böyle durumlarda yolda giderken önce sele üzerinde ayağa kalkıyorum, sonra yanımda gitmekte olan vatandaşın camından içeri uçan tekme atarak giriyorum.
savcılıkla flaan uğraşma boşuna..bu ülkede silahla adam yaralayına darp edene hırsızlık yapana birşey yapmıyorlar tehdit edene mi laf yapıcaklar..burası türkiyee fenerbahçenin şikeleriyle meşgul savcılarımız hakimlerimiz ..bizim basit işlerimizle uğraşamazlar, şehitlerimizle bile..
geçmiş olsun arkadaş olmuş bir kere zamanında çözüceksin olayı bugünün işini yarına bırakmayacaksın.
savcıların işleri başından aşkın bu tarz olaylarlamı ugraşacaklar hele birde vakada motosiklet sürücüsü varsa 1-0 yenik durumdasın zaten
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
karakol yüzü bilmeyen mahkemede sanık olarak yargılanmayan başı bu tarz şeylerle belaya girmeyen arkadaşlara ne mutlu...ama siciliniz de bu tarz şeyler varsa (ki benim var) yol yordam biliyorsunuz...usül erkan biliyorsunuz...memleketimin sevdiğim en güzel yanı...halı sahada bile bacak kırar gibi birbirine giren mahalle topçuları maç sonunda kolkola soyunma odalarına gidebiliyor...şiddetin bir ayarı dozajı vardır...restleşme üstü kapalı tehdit güç gösterilerinin sonu hayırlı bir şekilde bitmez...ucuz kabadayıyı da sevmem kabadayılığı da...ailesi yanında olan birine eyvallah çekerim sadece...(2004 te astsubayı darp etmiştim ailesinin yanında sonrası çok üzüldüm özür diledim gerçekten pişman olduğum anlardan biridir...bir daha tövbe yani)
fiziki anlamda kendinize güveniyorsanız...
polis teşkilatının içinde bir şekilde bulunmuşsanız...
adliyede sınıf arkadaşlarınız varsa...
kanun nizam hak hukuk gözaltı süreci savcılığa sevk bu tarz detaylara vakıfsanız...
ve en önemlisi karşı taraf size ilk olarak darp fiilini gerçekleştirmişse Allah yarattı demeden dalma hakkına sahipsiniz...
bu işin ucunda dayak yemek de vardır...2009 da dış hatlar terminalinde 10 polis girişti bana gözaltına alındım kelepçelendim...hepsini hizaya sokup özür dilettim...polise mukavemet..hakaret...basit yaralama...darp...mala ızrar ne ararsanız yaşadım...cezalar aldım...bir kısmı paraya çevrildi bir kısmı gözmezlikten gelindi bir kısmında uzlaşma sağlandı vs...yani yolda beni sıkıştıran birini hırpalamak şahsen sorun olmaz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Boşverin arkadaşlar kötülüğe gerek yok.Biz örnek olalım herkese saygı gösteren bilinçli sürücüler olalım ki trafikteki diğer sürücülerde bize saygı göstersin.Sizi öyle sıkıştıran selektör yapan korna çalan bi sürücüye verilecek en iyi cevap elinizi kaldırıp eyvallah demektir.Bu hareket inanın herşeyi çözer vede saygıda görürsünüz.Hemde kendinize efendi adammış dedirtirsiniz.Eskiden bende saçmalayıp geri zekalıları adam etmeye uğraşırdım.Ama istanbulun dengesizi manyağı bitmezki.Ne insanın psikolojisi dayanır nede sosyalitesi kalır.Unutmayın trafikteyiz belki bi başka manyakta o kişinin canını sıkmıştır oda sataşacak yer arıyodur egosunu tatmin etmek için.İnanın bi eyvallah hareketi onu hizaya getirir.Neticede bizde trafikte motorlarımızla pek masum değilizdir.Aradan aniden geçeriz rahatsız edici eksoz sesimiz olabilir her zaman dört tekerleklilerden daha önde gideriz onlar trafiğe takılırken biz kaldırımı bile kullanırız kıskanılası vede kızılası bi durum değilmi arkadaşlar.Geçmiş olsun bi daha yaşamazsınız inşallah.Kafanıza takıp kurmayın manyak bitmez insan işte bunlara sabredebilirse sakinlikle karşılarsa olgunluğa ulaşabiliyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)