çok gecmiş olsun kardeş insallah iyi olursun aramıza gelirsin ama herzamanda aramızdasın
çok gecmiş olsun kardeş insallah iyi olursun aramıza gelirsin ama herzamanda aramızdasın
öncelikle geçmiş olsun,Allah tan acil şifalar dilerim.inşeallah ameliyatın iyi geçerde sağlığına kavusursun.
Çok çok geçmiş olsun. Moralini yüksek tut. İyi bir operasyon olacak merak etme. Biran önce iyileş bak bahar geliyor. Tam motosiklet keyfi zamanı. Yakında döneceğini biliyoruz. Haberdar et bizi dostum. Sevgiyle kal.
inşAllah kolun tez zamanda iyileşir eskisi gibi olur.
acil şifalar diliyorum.izmir karşıyakadan selam ve sevgilerimi yolluyorum.Allaha emanet ol.
geçmiş olsun,,,
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
geçmiş olsun dostum, umarım en kısa zamanda en mükemmel sonuçla geri gelirsin.
yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi kardeşcesine...
Çok geçmiş olsun arkadaşım.umarım ameliyatın başarılı olur ve tekrar her istediğini yapabilir hale gelirsin.Durumunu çok iyi anlıyorum çünkü ben de 2004 sonunda olduğum yanlış bir ameliyattan sonra ölümden döndüm.bütün doktorlar umudu kesmiş ve ölmemi bekliyorlardı.ama ben yılmadım ve 7 ayda 5 amelitat ve 3 operasyon sonrasında tekrar aranızdayım işte.tabii detaylar var ama onları boşver.hiç iç açıcı değiller.
sen ümidini hiç yitirme ve moralini yüksek tut.en önemlisi moral.
tekrar çok geçmiş olsun dostum...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Çok çok geçmiş olsun. Umarım biran önce aramıza sağlıklı bir şekilde dönersin. Dualarımız ve kalbimiz seninle ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Allah'tan acil şifalar diliyorum. Ameliyatın başarılı geçmesini diliyorum. Geçmiş olsun.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Geçmiş olsun Umarız en kısa süredeeski sağlığına kavuşursun...
En kisa zamanda sagligina kavusman dilegi ile. Bizden kopma
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Allah' dan acil şifalar dilerim....
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
kendine iyi bak tekrar gecmiş olsun. ameliyatının çok iyi gececeğine inanıyorum
dostum büyük geçmiş olsun inş.en kısa zamanda eski sağlığuına kavuşursun,acil şifalar....
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Büyük geçmiş olsun dostum ve acil şifalar dilerim...
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Hocam Acil şifalar tekrar aramıza dönmen dileyiyle....
Allah dermansız dert vermesin demişler.
Umutsuz gördüm umudunu kaybetme
Başarılı ameliyatlar diliorummm
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Rabbİm Şİfa Versİn Dİlerİm..gÜÇlÜ Ol
Allah yardimci olsun... Lutfen amiliyattan sonra bize gelismeleri de yaz.. Dualarimiz seninle...
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)