Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kask rengi için kararsız kaldım...

REKLAM ALANI
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı ozgurakman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mat kesinlikle önermem, bende mat beyaz olmasına rağmen içi hamam gibi oluyordu (ls2 marka) ayrıca çok kolay çiziliyor ve zor temizleniyor, kirler bi yapıştı mı çıkartmak ölüm.
    diamond öneririm. çünkü parlak beyaz... ayrıca desenleri de güzel. arkadaşımda da var.

güneş ışınları ve ısı kaskı eskitiyor. bu durumda siyahın ömrü kısa olur

bundan daha ziyade imkanın varsa 140-150 liralık bir kask alırsan senin sağlığın açısından iyi olur. ls2 yüzünden sağır olacaktım.
    200-250 arası bütçem var..nitro aikido düşünüyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Ramzey QM50QT
    bence beyazlı diamond modeli, çok şık görünüyor..
    Live to ride, ride to live..[B][I][/I][/B]

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence LS2 nin ff358 celtic modeline bakmalısın parlak siyah beyaz olan modeli güzel. hava pedleri var diğer kasklara bakarken kiminde L büyük oluyor M küçük oluyor markadan markaya çok değişken ama bu hava pedleri sayesinde kafana oturacak kadar şişiriyorsun tam oluyor ve buda çarpmalarda sarsıntıyı azaltıyor önemli bir özellik. Sharp çarpışma testindende yanlış hatırlamıyorsam 4 yıldız almıştı buna ilave olrak pin-lock özelliği var yani buğu yapmıyor, içi çıkartılıp yıkanabiliyor vizörleri çok ucuz 25-30 lira cıvarı olması lazım. Kask almadan önce bir bak derim.
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

wallaby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GV250
    Alıntı m_elmacioglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen rengini boşver 2.el bitane nolan n103 al sıfırını alacak kadar paran yoksa.ls2 5para etmez dedıgım kaska göre.
    nolan 103 kullandım kaskın içerisinde bu kadar uğultu yapan başka bir kask yok heralde... tavsiye etmem
    nolan n90 tercihimdir zevkle kullanmaya devam edeceğim.
    nesyse soruya geri dönelim bence siyah parlak ama dikkatli kullanacaksan çabuk çiziliyor vev çizikleri gösteriyor.

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Alıntı m_elmacioglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen rengini boşver 2.el bitane nolan n103 al sıfırını alacak kadar paran yoksa.ls2 5para etmez dedıgım kaska göre.
    Nolan N62 kullandım ls2 daha sessiz geldi sharp testlerinede bak istersen ls2 lerin dediğiniz gibi dandik olsa 4 yıldız almazdı... İlave olrak 2. el kask alınmaz kask bir kere bile düşse o kaskı kullanmamanız gerekir büyük riski var nerden biliceksin o adamın kaskı düşürmediğini 2.el den uzakdurun milletide yanlış bilgilendirmeyin.
    wallaby bunu beğendi.
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

Motosikleti
    cbf500
    Arkadaşım kafanı kucalamak istemem.İllaki o 3 kasktan birini almak istiyorsan beyazlıyı al.kafan pişer-pişmez bilemem ama görünür olursun.İlk kaskım soumy mat siyahtı.Pişman olmadım.Çok klasik olacak üstüne şu kadar daha koy filan ama 300 ver takılası bir kask al.Mesela SHARK. Fransız malı Bendeki bu http://www.anesmotor.com/?urun-1171-...Fost-Lumi.html
    sende şuna bakabilirsin http://www.anesmotor.com/?urun-1167-...ir-Sharky.html elbette insan hep en iyisini ister.Kafan ne kadar degerlıyle o kadarlık kask al denir ama butçe işte 250 yerine 300 ver derim tekrardan.İndirim de oluyor merak etme ;) heee bu arada eğer o kaskı koluna takacaksan hiç o kadar para verme.50-100e vardır renkli havalı bişey.

http://www.anesmotor.com/?kategori-2...er=&direction=
    We believe in sky,not to sunroof!

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mat rengi hiç tavsiye etmiyorum.Tırnak atsanız hemen beyaz iz bırakıyor.Biraz dikkatli kullanmak gerekiyor.

Benim tercihim siyah beyazdan yana olurdu.

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kullananlar memnun olduğunu söylüyor... ben o mu bu mu derken bi de baktım shark s900 almışım naptın oğlum dedim kendime ama artık çok geçti
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)