bu da mı banafederal adlı üyeden alıntı
bu da mı banafederal adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
E herkes hak vermiş topiki açan arkadaşa, atanlar kim? Atıcı arkadaşlar! Çıkın kendinizi savunun, şunun için attık deyin Veya atarız size deyin v.s.
+1.000 avro kendime
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
ben de atıyom hani paralar
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Atış serbest ..Beyler niye anlamıyoruzki Yalan atmak insanlık var olduğundan beri olan bir olgu..Birileri atacak birileri tebessüm edecek..Hayabusayı hayalinde dahi görmemiş adamlar hayabusaya bindim diyecek.360 yaptım diyecek belki kendiside inanacak..Ana bi bakacak gece uyurken tezgah açıkta kalmış.Ben 25 yıldır motora binerim en büyük motorum ZZR 600 İDİ en az 100 bin km uzun yolum var.Fakat ben 225 KM nin üzerini hiç tatmadım...360 gülerim ..Bırakın atsınlar garipler mutlu olsunlar..
ben bostancı sahilde ayağımda patenle pırt yaptım 170 gördüm,zira yolun özelliği o,videosunu eklicem yakında
ben de 240 la gittim ama dört teker bmw idi ve ben sağ koltuktaydım.
o para dağıtan arkadaş banada bi 800 ytl atsada alsam şu motoru.
Çok iyiydi bu hız konusunda çok salııyo herkes yahu insanlar burda bilgi sahibi olmaya çalışıyo bazıları şu böyle şu şöyle diye yazıp duruyo bende çok kısa zamandır takip ediyorum forumu fakat okuyorum sürekli bilgi veren insan sayısı çok az bende bilgili falan değilim atıp tutmuyorum bence birikimden sonra deneyim gelir. Deneyimli arkadaşlarımızın bilgilerine ihtiyacımız var herkese kazasız belasız...HAYALBUYSA adlı üyeden alıntı
Mesela hız konusunda atıp tutanlara çok gülüyorum. Adamın infoda 125cc çin malı motorlardan biri yazıyor adam Hayabusa ile 360km/h yaptım diyor. Tamam atın da biraz ufak atın yaw. Özellikle bundan sonra hız konusunda atanlardan ispat isteyeceğim. Gideriz bir yere bakalım nasıl gidiyormuş bir görelim... Merak etmeyin o hızı yaparken ben sizin yerinize takip ederim
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
"Bugün deprem olacakmış, bizim bi arkadaşın amcaoğlunun okuldan arkadaşı rasathanede çalışıo o demiş."
İşte böle bişey, ispat istendiğinde veremeyeceğini o da bilioya o yüzden dolandırıyor
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
baş parmagımla, yüzük parmağımın arasına aldığım gazoz kapağını 50 mt uzağa attım inanmazsınız tabiii
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Bir de marka fanatikleri var ki. Başkaları aldıkları motorlardan, servislerden şikayetçi olup topic açarken bunlar adama sen çok bastın, zorladın, yağını,suyunu koymadın, hede yaptın hödö yaptın aslında o motor acayip sağlam diye fırça atarlar ben Hayabusayla 360 yapanlardan çok bunlara kızıyorum
ben harbiden atıyorum okadar uzağafederal adlı üyeden alıntı
bi de bebeklik resmini avatarına koyarak manita tavlamakla uğraşan tipler var adını vermiim baş harfi kamile )))
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Bende küçükken bisan bisiklet vardı 18 vites 300 yapıyodu Kurufasulyeden sonra hahahahaha
Şaka maka bisanın kurucusunun fabrikasında çalışıyom reklam yapalım euheuheuheuhe
kimm o yaafederal adlı üyeden alıntı
Valla ben bazen kendime kızıyorum, bu forumda okuduklarımı özetleyip başkalarına söylediğim ama kaynak belirtmediğim zamanlarda. Bir de 3.000ytl'ye kadar motor isteyene ER-5 tavsiye edenlere sinir oluyorum, dalga geçiyorlar sanki.
Arkadaşlar, konumuz motor hakkında atıp tutanlar. Yoksa atıp tutacak çok şey var hayatta
pm ne cvp yazamıorummm kontrol etsene biiboy adlı üyeden alıntı
dolmuşşş galibaa ((çok alakasız oldu ama )
@dishy
Valla benim mesaj kutumda daha çok yer var. Seninkinde problem olmasın?
bende bu marka fanatiklerine ayar oluyorum , adamın biri geçende Hyosung GT250R'la Honda CBF250'yi karşılaştırmış sanki adam hiç hyosung'a binmiş gibi bu motoru karalıyo , adamlar yapmış işte aslan gibi senin gibi 21 beygir 160 kadranlı değil ama kendilerinde o motor olanlar hazmedemiyo tabi olayı.......
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)