Çok deli gider gibime geliyor.. Adı bile yeter agresif.. Pardon AGGRESSIVE
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
ÇElik fren hortumuna dikkat
Bir kaç video;
Klibi bile var ;;;
Bence güzel bir model Darz olmuş da fiyat olmamış...
Bugün gördüm sirkecide.Fuzuli bir araç gibi geldi bana.
ben çok beyendim para problem değil ama önce sayısalı tutturmam lazım o parayı vermem için
aadamlar konsept motor hesabı yakaladıklarına geçirmenin peşindeler sanırım
ucuzlarsa apaçilerin yeni gözdesi olabilir altına beyaz ışık ve bol gürültülü bir egsozla tam istedikleri fanteziye ulaşabilecekler gibi duruyor neyse böyle olması daha hayırlı olur belki cub kullanan apaçi sayısı azalır ve insanlar cub motorlara daha kolay ısınır..
kymco agility 50 5700km >> honda cbx 250 2100km >> honda cb 125 ..?
Demirden korksak motora binmezdik..
Motosikleti Mondial üretmiyor, sadece stickerı Mondial'e ait. Makine çok kaliteli, yakından incelerseniz anlarsınız zaten. Yurtdışı satış fiyatı sanırım 3000 dolar civarı. Orjinal adı MadAss...
www.motorumla.net
Akrobat motosikleti gibi bişey sanırım. Ama hoşuma gittimi gitti
Korkaklıkta AR. İlerlemekte şeref VAR.
farklı bir motor. parası bol olan keyf için bitane alabilir.
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
Kaya tırmanıcı motorların normal kullanıcı için olanını yapmışlar.Pinokyo ortadan katlanır bisikletede benziyor.Belkide ortadan katlanıyordur
motorda sanki eksik bi ksıım var (depo)
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
katılıyorum..aynen..buffalo'nun edeceği rakam max. 4000lira..o da ne mondi uzulsun ne de kullanıcı fiyatı bence..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------
kontra pedal denilen fren sistemi de var mi acaba?pinokyo bisikletindeki gibi
http://www.sachsbikes.co.uk/
Sach Madass tasarimi bir motosikletin %100 taklidi. Ingiliz bir firma bu motosikletin Orjinalini Almanyadaki tasarim fuarinda 2008 de gormustum. Sonrada satisa cikti zaten.
Mondial in birakin motor tasarlamayi manet yaratmaya dahi tasarimcisi yok. Ama fotokopi konusunda Xerox ile yarisabilir , o baska mevzu
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Ben modialin sitesine hayran kaldım gerekli tüm bilgiler var arayüzü çok şık yedek parça listesi ve fiyatları bile var çok aydınlatıcı...
---------- Post added at 19:42 ---------- Previous post was at 19:38 ----------
Glişmiş mobilet
HONDACBR125RAPRİLİARS125YAMAHAR6
Trial bike a benzemiş iyi oynanır bunla
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
http://www.mondialmotor.com.tr/model...ena-100-x.html peki bir zamanların meşhur mobylette'lerine ne demeli? Allahtan fiyat uygun...
CİHAN ÜRÜT / BURSA / B Rh + ** YAMAHA DRAGSTAR CLASSIC 650 cc. **
BURSA CHOPPERS CLUB ASSOCIATION
http://www.facebook.com/BursaChoppers / www.bursachoppersclub.com.tr
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)