excavatus Senin hikayenden film yapılır
excavatus Senin hikayenden film yapılır
benim ne yaptığıma kimse karışamaz nasihat verir ben dinlerim veya dinlemem bakarım kendi işime kime ne ben ne yapıyorsam yaparım sende takma kafana yenge izin verdiyse gerisi hikaye bin gazla gitsin ama ekipmanları unutma
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
ya bırak kardeşim sen motoşuna bak,çekemeyene anten takarız sitecenekyeminle karşımda konuşacak öle biri motorla kovalarım onu benzin bitene kadar
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
sigara kullanırmısınız bilmem ama motosiklet de biraz benzeşiyorlar sigarayı bugün içmeyeceğim dersiniz sabah normal öğlene başlar canınız çekmeye akşama bakkala doğru topuk sonra etrafınızdakiler zararlı der onu der bunu der takmaz içersiniz tam 1 hafta sigara içmez sonra bi yerden aklınıza düşer içersiniz motosiklette böyle biri kızar bağırır çağırır her lafı söyler tehtit eder zor durumda bırakır ama siz hala motosiklet tepesindesinizdir biri bir gün size yapıldığı gibi tam can alıcı noktanızdan vurur motoru satacağım dersiniz ama motor satılana kadar rodajı tamamlayıp üstüne gezilere gidersiniz yada motoru satana kadar binmez arası geçince yine bir motosiklet alır kullanırsınız yada çevreniz genişler rica eder yine motosiklet kullanırsınız en olmadı parayı bastırır kiralarsınız ama bu yaptıklarınız ya çok sıkı dostlarınız yada kimsenin sizi tanımadığı bir kiralama şirketi personeli bilir tabii bu durumda kaza yapınca saklamaya çalışması da var bence bu şekilde okul içersinde sigara içen öğrenci konumunda olmakdansa sigara içen yöneticiler gibi bahçede gerine gerine gezmeyi yeğlerim sizin durumunuzda buna benzemesin alın motosikletinizi ve vakit kaybetmeden gerine gerine o insanların tersine tersine bahsettiğim yönetici koltuğuna oturun emin olun o koltukda hayat daha güzel
İyi forumlar tekeriniz hep düz bassın
not:yeşilaycı forum sakinleri çok haklısınız ama birbirine benzeyen daha güzel örnek teşkil edecek bir davranışla motosiklet kullanmayı şuan bağdaştıramadığım için üzgünüm..
kymco agility 50 5700km >> honda cbx 250 2100km >> honda cb 125 ..?
Demirden korksak motora binmezdik..
@excavatus Eline yüreğine sağlık çok güzel yazmıssın açık konuşayım benim bile gözlerim doldu.Buralara geldiğinde Tanışmak dileğiyle!!
ANGARAJ
hiç kafana takma bence.bana da yoldan gelen gecen nasihat veriyor,sanki onlar zamanında motora binmişler gibi.hiç bir şeyi düşünme gezmene bak
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
EŞ harici kusura bakmayın ama gerisi YALAN.
Eşinin söyledikleri senin için önemlidir. Yeri geldiğinde (ki bu yeri altın kelepçeyi parmağına taktığın gündür!) anneni babanı bile DİNLEMEYECEKSİN. Bu demek değildir ki sen ya da onlar zora düştüğünüzde birbirinize yardım etmeyeceksiniz. Sadece üzülmeni istemedikleri için öyle derler geçer gider.
Benim de babam aldırmam etmem vs vs konuştu durdu. Sonuç? Kendisi 5 yıldır YBR kullanıyor. Antalya- Marmaris arası annemle gitmişlikleri dahi var YBR ile. O yüzden eşin ok dedikten sonra bas kontağa bak yoluna.
Takma kafana,aç kontağı bas gaza.Tabii ekipmanları unutmadan.Kazasız sürüşler dileğiyle
Abicim ne demek yaa sadece aynı sorunlar bizde de vardı hatta bu sitenin %90 ı bir zamanlar senin yaşadıklarını yaşadılar.Bu arada Karadeniz turuna cıkmayı düşünüyorum.Yanınada uğrarım kısmet olursa
bende ilk motorumu alınca aynı senin durumdaki gibi olmuştu(gecen sene) bizimkilere hep söylüyordum alcam alcam diye tabi öğrenci olduğum için param olmadığı için umursamıyorlardı herneyse geçen sene üni stajında birmiktar para biriktirmiştim tekrar demeye başladım alcam diye yine umursamadılar internetden bi scooter buldum hemen gittim aldım okadar sevinçliydimki havalarda ucuyordum her dk motorun yanına gidip bakıyordum temizliyodum sonrdan annem gördü fazla birsey demedi ama oda almamı istemiyordu hernyse babam gördü okadar kızdıki anlatamam gerçekden geçen yaz zehir gibi geçmişti akşamları uyuyamıyordum yemeden içmeden kesilmiştim o gunleri hiç unutmuyorum çok kötüydüm 1ay bile olmadan zararına birine satmk zorunda kaldım:(:(:( birdahada alamadım intnetden motorsklet videoları felan izliyorum bu sitede felan takılıyorum resimlere bakıyorum gezileri takip ediyorum anca hasretini böyle gideriyorum:( artık ilerde almayı düşünüyorum söyle askerden geldkden snra felan tabi bu sefer ailemi ikna edicem başlarının etini yiyicem napalım bende motosklt sevdası bitmez:/
ben senin yerine olsam bana nasihat verene şöyle derim peki tamam motoru kullanmam ama sende bana arabayla kaza yapınca yaralanmayacahıma yaya giderken bana araç çarpmayacahına dair teminat ver ondan belge iste
hiçkimse kimseye garanti veremez herkezin alın yazısı yazılmış olacahın önüne geçemessin sen tedbirini aldıktan sonra kalanı yalan motorunu güle güle kullan
ben senin yerine olsam bana nasihat verene şöyle derim peki tamam motoru kullanmam ama sende bana arabayla kaza yapınca yaralanmayacahıma yaya giderken bana araç çarpmayacahına dair teminat ver ondan belge iste
hiçkimse kimseye garanti veremez herkezin alın yazısı yazılmış olacahın önüne geçemessin sen tedbirini aldıktan sonra kalanı yalan motorunu güle güle kullan
Teşekkür ederim arkadaşlar. Anıları paylaşmazsak ne anlamı var ki zaten?
Ufak da olsa birşeyler yazmayı sevdiğim için bu hayatımın motor macerasını yazıyordum Hali hazırda.
İlk tanışmam, ilk motor, ilk kaza, motor yüzünden terk edilmiş ilk kız arkadaş,
peder ile yapacağımız gezi de onun finali olacak inşallah... O zaman tamamını koyarım bi yere...
Aslında bunların benim için önemi çok daha büyük. Peder kaptan olduğu için,
Ergenlik ve ilk gençlik yıllarımı, pederi görmeden geçirdim diyebilirim.
Bir erkek için babasıyla bir şeyler paylaşmanın ne demek olduğunu 27 yaşımdan sonra öğrendim ben...
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
şu ünlü sözü söylemek istiyorum :D
ilerde bir gün 4 tekere binmek istersem bir motor daha alırım :D
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)