Motoru olmayan ama hayaliyle yaşayanlar
-
Motorum yoq evet ama çokk motor kullandım ehliyette aldım yakında motorumda olucak ama bilemiyorum ne nasıl neyle alıcam :( 6 ay asya kulandım ben gibileri vamı kararsız olanlar acaba ne alsam nasıl alsam ödeme şekilleri en uygunu şekli olanı kalitelisi off off asya iyi gelio bana ama 6 ay kullandım bi sorun yaşamadım herkesde şikayetçi nedne bilmem sadece 6 ay boyunca bir tek filtresi tıkandı o kadar ;)
Napimm ben ya nesse yakında fuarlar başlıo ordan beğenirim napim...!
Reklamlar
-
Süper Moderatör (BBRR)
konu dışı değilki buyazı... ama çok işlenen bir konu.. neyse taşıyorum moto sohbete
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Hoşgeldin diyim ben.
-
BBRR adlı üyeden alıntı
konu dışı değilki buyazı... ama çok işlenen bir konu.. neyse taşıyorum moto sohbete
Hoşbuldum ;)
-
Süper Moderatör (BBRR)
destinyofrock adlı üyeden alıntı
Hoşbuldum ;)
dakka bir gol bir mi desem Tanışma bölümümüz var...
http://www.motosiklet.net/forum/newt...newthread&f=10
boşlukları doldur Yeni Konuyu Aç yazan yere tıkla.....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
bbr sağol açıklamalar için ben motorlar hakkında bilgi alimde ne kadar bilgim olsada olsun ama her söledime kızıosun gibi geldi üyelimi kaldırıyim o zaman daha yeni üyeyim hor gör
-
zuhahahahaaa
ya bu ne böyle iki dakkada drama çevirmişiniz olayı
destinyofrock sende hoşgeldin
-
başlık sanki beni anlatıyor
-
Süper Moderatör (BBRR)
destinyofrock
ne istersen var burda yeterki doğru yerlere bak sorularını doğru yerlere sor eğer dahada merak ettiğin olursa bana pm at daha ne yapabilirim bilmiyorum ama elimden geleni yaparım hem niye hor göreyim hoş görürüm
-
mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
Ben alamadım motor :( Suziki AN 4005burgman mi asya125t mi hondadan bi başka motormu hangisi karar veremiyorum ve para konusu tabi bana kredi kartsız taksit gerekli nasıl olcak bilmiyorum çokmu şey istiyorum
-
mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
beni de ama az kaldıı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Yarın görüşmeye gidiom hehehhe motor konusunda
OLuyo OLUYO hemide önü cam lı hehehhe
-
abi harbi dram olmus ya.bu işi gercekten tutkuyla seviyosan herturlu borca gırcen abicim.oyle asyayla kendini tatmin edemezsin.
-
wanahakaloogi adlı üyeden alıntı
abi harbi dram olmus ya.bu işi gercekten tutkuyla seviyosan herturlu borca gırcen abicim.oyle asyayla kendini tatmin edemezsin.
Bence bi bayana yeter ama ilerde düşünürüm iyisini dimi ama;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler